Gündem Güneşin Kızları 17. bölüm 2. fragmanında şok itiraf-izle

Güneşin Kızları 17. bölüm 2. fragmanında şok itiraf-izle

09.10.2015 - 09:53 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin sosyal medya fenomeni Güneşin Kızları 17. bölüm 2. fragmanını da yayınladı. Selin ve Ali arasında her şey itiraf edildi. Emre'nin bu durumu öğrenmesi ikiliye ağır bedeller ödetecek. Güneşin Kızları 17. bölüm fragmanları ve merak edilenler haberimizin detayında.

Güneşin Kızları 17. bölüm 2. fragmanında şok itiraf-izle

Kanal D'nin sevilen dizisi Güneşin Kızları 17. bölüm fragmanını yayınladı. Nefesler tutuldu. Selin ve Ali birlikteliklerini herkesten gizlemeye kararlılar. Fakat hesaba katmadıkları birisi var. Tuğçe... Tuğçe cd'yi Emre'ye izlettirir. Ali ve Emre arasında büyük bir kavga çıkar.

Haberin Devamı

Melisa ise Nazlı ve Savaş'ı ayırmaya kararlıdır. Elindeki tüm kozları ortaya koyar. Güneşin Kızları 17. bölüm ile 12 Ekim Pazartesi Kanal D ekranında..

GÜNEŞİN KIZLARI 17. BÖLÜM 2. FRAGMANI

GÜNEŞİN KIZLARI 17. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Güneş bir yandan kızların Zafer’le görüşmesinden korkarken, diğer yandan Sevilay’ın kendisine dava açtığını öğrenir. Sevilay, Güneş’e geçmişini araştırmalarının Ahmet’le bir ilgisi olduğundan bahseder. Kafası karışan Güneş, İnci ve Sevilay ikilisinin neler karıştırdığını çözebilmek için İnci’ye yaklaşır.

Nazlı Savaş’ı affetmeme kararı alır ama Savaş Nazlı’nın peşini bırakmaz. Duruma müdahale eden Selin, Nazlı’ya söz verdirir. Ne olursa olsun Savaş’la bir daha konuşmayacaktır! Nazlı, Savaş ve Selin’in arasında kalır.

Haberin Devamı

Selin, Ali’nin düello davetini kabul eder ve Emre’yle bir araya gelme kararı alır. Ali Selin’in iddiayı ciddiye aldığını görünce pişman olup Selin’i vazgeçirmeye çalışır ama Selin oynamaktan vazgeçmez.

Ahmet, Haluk’un sabrını taşırır. Haluk, Ahmet’e birlikte avlanmaya davet eder. Ahmet, Haluk’un esas amacını bilmesine rağmen bu daveti kabul eder. Bu Ahmet’in belki de hayattaki son günü olacaktır.