Gündem Güneşın Kızları 9. yeni bölüm 1. ve 2. fragmanı yayınlandı - İzle

Güneşın Kızları 9. yeni bölüm 1. ve 2. fragmanı yayınlandı - İzle

09.08.2015 - 08:46 | Son Güncellenme:

Güneşin Kızları 9. bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'nin fenomen dizisi Güneşin Kızları sosyal medyada büyük ilgi odağı oldu. Son bölümü ile herkesi ekrana kilitleyen Güneşin Kızları yeni bölümden sürpriz detaylar haberimizde.

Güneşın Kızları 9. yeni bölüm 1. ve 2. fragmanı yayınlandı - İzle

Güneşin Kızları heyecan dolu son bölümüyle 6 Ağustos Perşembe akşamı 20:00'da Kanal D'de ekrana geldi! Son bölümün hemen ardından Güneşın Kızları 9. yeni bölüm 1. ve 2. fragmanı yayınlandı. İzleyiciyi meraklandıran yeni bölümünde neler olacak? Tüm detaylar ve yeni gelişmeler haberimizde.

Güneşin Kızları yeni bölümünde, Nazlı ile Savaş yakınlaşmaya başlıyor! Selin, Ali'ye ne cevap verecek? diye merak edilirken dizinin yeni bölüm fragmanı ile tüm ayrıntılar netleşti.


GÜNEŞIN KIZLARI 9. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMANI


“Güneşin Kızları” Sosyal Medyada da Birinci!

Güneşin Kızları dizisi bu hafta da yine Perşembe’nin birincisi! Dizinin önceki akşam yayınlanan son bölümü ,Tüm Kişiler’de yüzde 6.02 reyting ve yüzde 21.85 izlenme payı alırken, A/B Sosyo Ekonomik Statü’de de yüzde 6.14 reyting ve yüzde 24.30 izlenme payı ile zirvede yer aldı.

#beniaffet hashtag’i ile Türkiye listesinde TT olan dizi, büyük ses getirerek listenin zirvesinde yer aldı.

Perşembe akşamı yayınlanan bölüm toplamda 58.886 tweet alarak, Sosyal Medya’nın en çok konuşulanları arasında olmayı başardı.


GÜNEŞIN KIZLARI 9. YENİ BÖLÜM 1. FRAGMANI


GÜNEŞIN KIZLARI SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Güneşin Kızları 8. Bölüm de: Haluk’un Ali’ye attığı tokat, Mertoğlu yalısındaki tüm dengelerin değişmesine sebep oluyor!

Savaş’ın klinikten kaçırılması Mertoğlu yalısında kıyameti koparır. Haluk, Ali’ye herkesin gözü önünde bir tokat atar. Ali bu olayın ardından kendini dağıtır. Olanlar yüzünden kendini suçlayan Selin, Ali’ye kendini affettirebilmek için çabalar fakat Ali’yle konuşmak sandığı kadar kolay olmayacaktır. Ali kendisine yeni bir arkadaş bulmuştur; o da Didem.

Savaş’ın tekrar kliniğe gitmekten kurtulmak için tek çaresi İstanbul’dan kaçmaktır. Nazlı’nın içi kan ağlasa da, Savaş’a gitme diyemez. Savaş gitmeden önce Nazlı, Selin’in de desteğini arkasına alır ve ona aşık olduğunu söylemeye karar verir; fakat olaylar planladığı gibi gitmeyecektir.

Haluk’un Ali’ye olan tepkisinden sonra, Güneş Haluk’tan uzaklaşır, kafası iyice karışmıştır. Bu defa Haluk da sakinliğini koruyamaz. Güneş’e kesin bir dille kendi çocuğuna, istediği gibi davranabileceğini söyler. Güneş ikilemde kalır. Haluk’u gerçekten tanıyor mu, yoksa sadece tanıdığını mı zannediyor?

GÜNEŞIN KIZLARI SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN