Cadde GÜNEYE AKIN

GÜNEYE AKIN

18.05.2014 - 20:33 | Son Güncellenme:

19 Mayıs nedeniyle üç günlük tatili fırsat bilen ünlüler; Bodrum, Çeşme ve Göcek gibi tatil yörelerine koştu...

GÜNEYE AKIN

Üç günlük 19 Mayıs Gençlik Ve Spor Bayramı tatilini değerlendirmek isteyenler nedeniyle önceki gün Atatürk Havalimanı CIP kapısı hareketli günlerinden birini yaşadı. İş ve sanat dünyasından birçok isim Bodrum, Çeşme, Fethiye, Antalya gibi tatil bölgelerine uçtu. CIP kapısında gazetecileri gören ünlülerin bazıları, fotoğrafları çekilince rahatsız oldu.
* Emre Altuğ, Ozan Doğulu, Ercan Saatçi, Osman Merzeci, Melis Murathanoğlu, Ceyla Aysal, Celal-Şebnem Çapa, Yiğit Şardan, Seray Sever, Ali Poyrazoğlu havalimanında görüntülenen ünlü isimler arasındaydı.
* Ali Poyrazoğlu, “Asistanım” dediği gençle İzmir’e gittiğini söyledi.
* Bodrum’a uçtuğunu söyleyen Seray Sever, “Geçtiğimiz günlerde Soma’ya gitmek istedim ama yanlış anlaşılır diye arkadaşlarım engel oldu, gerçekten de öyle. Keşke elden bir şey gelse...” dedi.
* Nur Fettahoğlu; eşi Levent Veziroğlu’yla Göcek’e gitti.
* Emre Altuğ Çeşme’deki butik oteline gittiğini belirtti.
* Ercan Saatçi, Ceyla Aysal, Celal-Şebnem Çapa çifti, Bodrum yolunu tutanlar arasındaydı.
* Parmak arası terlikleri ve şortuyla uçağına yetişmek için koşarken objektiflere yansıyan Berkay ise, gazetecileri karşısında görünce bir hayli şaşırdı. Gazetecilerin, “Yolculuk nereye?” sorusu üzerine önce duraksayan Berkay; ardından “Soma’ya gidiyorum; İzmir’de arkadaşlarımla bir araya gelip oradan geçeceğim” yanıtını verdi.