Gündem Günlük burç yorumlarınız-21 Mayıs 2015

Günlük burç yorumlarınız-21 Mayıs 2015

21.05.2015 - 10:36 | Son Güncellenme:

Burcunuz bugün size ne söylüyor? Günlük Burç Yorumları(21 Mayıs 2015)Bugün sizleri neler bekliyor.Günün burç yorumlarını sizler için derledik. 21 Mayıs tarihiyle astroloji yorumları.Oğlak, Kova, Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay burçlarını bugün neler bekliyor.Burcunuz size ne söylüyor.

Günlük burç yorumlarınız-21 Mayıs 2015

Burcunuz bugün size ne söylüyor.Oğlak, Kova, Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay burçlarını bugün neler bekliyor.İşte 21 Mayıs itibariyle günlük burç yorumları.

Haberin Devamı

KOÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Gün içinde iş hayatınızdaki gelişmelerle daha çok ilgilenebilirsiniz. Sabah saatlerinde yaratıcı uğraşlar içinde olabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için hayalci davranacağınız zamanlar var. İlerleyen saatlerde üstlerinizle ilişkiniz daha iyi sonuç verebilir. Annenizle ilgili konuları ihmal etmemeye çalışın. Dalgalı bir ruh hali içinde olabilirsiniz.

BOĞA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sabah saatlerinde sosyal konularda sezgilerinizi daha iyi kullanabilirsiniz. Keyif aldığınız uğraşlara zaman ayırmak size iyi gelecektir. Gelecek beklentilerinizle ilgili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınızla görüşmek size iyi gelecektir. İş hayatınızda alacağınız desteklerle gününüzü daha rahat geçirebilirsiniz.

Haberin Devamı

İKİZLER BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün hareketli bir gündesiniz. Bilemediğiniz konulardan kaynaklı kayıplar yaşayabilirsiniz. İçsel süreçler yaşayacağınız zamanlar olabilir. Sabah saatlerinde kendinizi daha hayalperest hissedebilirsiniz. İç sesiniz size yol gösterecektir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kontrol kaybı yaşamamaya özen gösterin.

YENGEÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sabah saatlerinde yeni şeylere başlama hayali içinde olabilirsiniz. Gün içinde kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönlenmek isteyebilirsiniz. Uğraştığınız konularla ilgili değişken koşullar olabilir. Konuşma ve yazışmanın yoğun olduğu zamanlar var. Bedeninize ait konular gündeminizi etkileyebilir. İmaj değişikliği yapabilirsiniz.

ASLAN BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sabah saatlerinde yaratıcı uğraşlarla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Sezgilerinizi kullanacağınız konular daha fazla ilginizi çekecektir. Gün içindeki değişkenlikler dengenizi bozabilir. Maddi konular gündeminizi etkileyebilir. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekleri iyi değerlendirmelisiniz. Kardeşlerinizle zaman geçirebilirsiniz.

BAŞAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün hareketli bir gündeminiz alabilir. Konuşma ve yazışmaların yoğun olduğu zamanlar içindesiniz. Sabah saatlerinde daha fazla sezgilerinizle hareket edebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Kulağınıza yeni haberler gelebilir. Zekanızı kullanmanız gereken işlerin üstesinden rahatça gelebilirsiniz.

Haberin Devamı

TERAZİ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sabah saatlerinde hayaller içinde olabilirsiniz. Evinizle ilgili zevk aldığınız konularla uğraşabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda ailevi olaylarla ilgilenebilirsiniz. Babanızla ilgili konuları ihmal etmeyin. Zaman zaman iç dünyanıza dönebilirsiniz. Geçmişte sizin için önemli olan yerlere gitmek isteyebilirsiniz. Gün içinde akışta kalın.

AKREP BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Uğraştığınız işlerde yaratıcılığınızı kullanmak isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde keyif alacağınız kişilerle iletişimde olabilirsiniz. Kendinizi ifade etmek için daha çok konuşma isteği içinde olacağınız zamanlar var. Zevk aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Abartıya kaçmamaya özen gösterin. Hobilerinizle ilgilenmek için uygun bir gündesiniz.

YAY BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Çalışma arkadaşlarınızla iletişiminiz gündeminizi etkileyebilir. Ruh halinizdeki değişimler yaptığınız işe de yansıyabilir. Sabah saatlerinde kendinizi daha sezgisel hissedebilirsiniz. İlerleyen saatlerde haraketli zamanlar geçirebilirsiniz. Sizi yıpratan olaylara karşı daha dikkatli olmanız gerekebilir. İş düzeninizle ilgili yenilikler yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

OĞLAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Gün içinde eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Denge ve uyum arayışı içinde olabilirsiniz. Sabah saatlerinde keyif aldığınız uğraşlar içinde olmak isteyebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda uğraştığınız işlerde hareketli zamanlar geçirebilirsiniz. Uğraştıran durumlara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

SAKA(KOVA) BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sabah saatlerinde işlerinize yaratıcılığınızı katmak isteyebilirsiniz. Ortaklı konular gündeminizi meşgul edebilir. Endişe duyduğunuz konularla ilgilenmek durumunda kalmanız sizi krize sokabilir. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşmamasına dikkat etmelisiniz. Gün içinde yoğun ve değişken konular sizi meşgul edebilir.

Haberin Devamı

BALIK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bu sabah kendinizi yeni ufuklara açılma hayali içinde bulabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönlenmek isteyebilirsiniz. Gün içindeki değişken koşullar biraz dengenizi bozabilir. Hareketli zamanlar geçirebilirsiniz. Ruhsal gelişiminiz için başlayacağınız kurslar olabilir. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi değiştirebilir.