Gündem Günlük burç yorumlarınız-28 Mayıs 2015

Günlük burç yorumlarınız-28 Mayıs 2015

28.05.2015 - 10:29 | Son Güncellenme:

Burcunuz bugün size ne söylüyor? Günlük Burç Yorumları(28 Mayıs 2015)Bugün sizleri neler bekliyor.Günün burç yorumlarını sizler için derledik. 28 Mayıs tarihiyle astroloji yorumları.Oğlak, Kova, Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay burçlarını bugün neler bekliyor.Burcunuz size ne söylüyor.

Günlük burç yorumlarınız-28 Mayıs 2015

Burcunuz bugün size ne söylüyor.Oğlak, Kova, Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay burçlarını bugün neler bekliyor.İşte 28 Mayıs itibariyle günlük burç yorumları.

Haberin Devamı

KOÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Eşinizle ilgili konular gündeme gelebilir. İkili ilişkilerinizde denge arayışı içinde olabilirsiniz. Bugün akıcı koşullar söz konusu. Yeni işlere temel atmak isteyebilirsiniz. Zevk aldığınız konulara ayıracak zaman bulabileceğiniz bir gündesiniz. Akşam saatlerinde sevdiğiniz insanlarla birlikte programlar yapabilirsiniz.

BOĞA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Korku ve endişe duyduğunuz konular gündeminize gelebilir. Ortaklı para konularıyla uğraşabilirsiniz. Finansal konularda yenilenmeye gitmek isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Size kriz yaratacak konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Akşam saatleri daha keyifli geçecektir.

Haberin Devamı

İKİZLER BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Yeni ufuklara açılmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Öğrenmek ve keşfetmek için yeni yollar bulacaksınız. Arkadaşlarınızla birlikte yolculuklar planlayabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Etrafınızdakilerle düşüncelerinizi paylaşmak için istek içinde olabilirsiniz. Akşam iletişime açık zamanlar var.

YENGEÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Hedeflerinize ulaşmak için sağlam duracağınız bir gündesiniz. İş hayatınızdaki sorumluluklarınız için mücadele vereceğiniz zamanlar var. Kendinizi rahatça ifade edebileceksiniz. Üstlerinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İlerleyen saatlerde eğlenceli aktiviteler programlayabilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz.

ASLAN BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Gelecek beklentilerinizle ilgili yeni temeller atmak isteyebilirsiniz. Giriştiğiniz işlerde ellerinizi kirleteceksiniz. Yaratıcılığınızı kullanacağınız zamanlar içindesiniz. İş hayatınızda alacağınız desteklerle daha rahat ilerleyebilirsiniz. İlerleyen saatlerde sohbet edeceğiniz ortamlarda bulunmak size iyi gelecektir.

BAŞAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Gizli kalan düşmanlıklar yüzünden bugün biraz keyfiniz kaçabilir. Bilemediğiniz nedenlerden dolayı kontrol kaybı yaşamamaya özen göstermelisiniz. İçsel süreçler yaşayabilirsiniz. Gün içinde yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönlenmek isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızla program yapıp eğlenceli aktiviteler yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

TERAZİ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgileneceğiniz zamanlar var. İlişkileriniz gün içinde ön plana çıkabilir. Uğraştığınız işlerde yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Kişisel hassasiyetiniz olduğu konularda daha fazla kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz zamanlar içinde olabilirsiniz. Akşam saatlerinde iletişim artabilir.

AKREP BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Gün içinde başkalarından alacağınız destek ile işlerinizi daha kolay toparlayabilirsiniz. Üzerinde çalıştığınız işleri sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Cüzdanınıza ait konular gündeminizi etkileyebilir. Harcamalarınızı düzenlemek isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde sevdiğinizle birlikte zaman geçirmek için program planlayabilirsiniz.

YAY BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Hareketli bir gündesiniz. Konuşma ve yazışmaların yoğun olduğu zamanlar var. İletişimden kaynaklı sıkıntılara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Zihninizi sakinleştirmeniz gereken bir gündesiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gün boyu sizi etkileyebilir. Akşam için özel bir program yapabilirsiniz. Gün içindeki harcamalarınıza dikkat edin.

Haberin Devamı

OĞLAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Ailevi konular ön plana çıkabilir. Ev hayatınızdaki güvenlik sorunlarıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Yoğun gündeminiz içinde babanızla ilgili konuları göz ardı etmemelisiniz. Gün içinde güven aradığınız durumlara çekilebilirsiniz. Akşam saatlerinde daha fazla rahatlayacağınız koşullar söz konusu.

SAKA(KOVA) BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün yaratıcılığınızı kullanacağını işlere yönelmek isteyebilirsiniz. Uğraştığınız iş için varınızı yoğunuzu ortaya koyacağınız bir gündesiniz. İlgilendiğiniz konulardan zevk alacaksınız. Çocuklara zaman ayırmak size iyi gelecektir. Harcamalarınızı abartmamaya özen göstermelisiniz. Akşam ilişkinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

BALIK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Haberin Devamı

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Hizmet aldığınız kişiler gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde sizi yıpratan koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. İşlerinizde kendinizi çok rahat ifade edeceğiniz zamanlar içindesiniz. Sorumlulukların en iyi şekilde üstesinden gelebileceksiniz.