Gündem Günlük burç yorumlarınız-3 Haziran 2015

Günlük burç yorumlarınız-3 Haziran 2015

03.07.2015 - 11:13 | Son Güncellenme:

Burcunuz bugün size ne söylüyor? Günlük Burç Yorumları(3 Temmuz)Bugün sizleri neler bekliyor.Günün burç yorumlarını sizler için derledik. 3 Temmuz tarihiyle astroloji yorumları.Oğlak, Kova, Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay burçlarını bugün neler bekliyor.Burcunuz size ne söylüyor.

Günlük burç yorumlarınız-3 Haziran 2015

Burcunuz bugün size ne söylüyor.Oğlak, Kova, Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay burçlarını bugün neler bekliyor.İşte 3 Temmuz itibariyle günlük burç yorumları.

Haberin Devamı

KOÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün evinizle ilgili konularda sorumluluk almanız gerekebilir. Yeni planlamalar yapmak isteyebilirsiniz. Ailevi konularla ilgileneceğiniz zamanlar var. Sosyal konularınızda yenilik yapmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde yeniden harekete geçmek için kararlar alabilirsiniz. Fikirlerinizi yaymak için çevrenizden destek görebilirsiniz.

BOĞA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün uğraştığınız konularda risk almaya yatkınsınız. Öğle saatlerinde iş konularında ciddi kararlar alabilirsiniz. Kendinizi daha iyi ifade edeceğiniz uğraşlar bugün için önem kazanabilir. Arkadaşlarınızla buluşup paylaşımda bulanacağınız zamanlar içindesiniz. Bazı konularda yeniden harekete geçip, toparlanmak isteyebilirsiniz.

Haberin Devamı

İKİZLER BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Çalışma hayatınızdaki konular bugün gündeminize taşınabilir. Uğraştığınız işlere başkalarını da katmak isteyebilirsiniz. Öğle saatlerinde bu konularla ilgili ciddi kararlar alabilirsiniz. Gün içinde gelecekle ilgili beklentileriniz ile ilgili arkadaşlarınızın fikrini almak isteyebilirsiniz. Sosyal konularla ilgilenerek kafanızı dağıtmak size iyi gelecektir.

YENGEÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Eşinizle ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir. İkili ilişkilerinizde denge ve uyum arayışında olabilirsiniz. Çalışma konularınızda aksayan işlere yeniden başlamak ve tamamlamak isteyebilirsiniz. Bugün fikirlerinizi güçlü bir şekilde savunacağınız zamanlar var. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızla plan yapmak isteyebilirsiniz.

ASLAN BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Kriz yaratan durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bu durumun sizi yormasına izin vermemelisiniz. Duygusal olarak yıprandığınızı hissedebilirsiniz. Öğle saatlerinde ortaklı konularla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Gün içinde finansal konular sizi bağlayabilir. Duygusal güvenceye ihtiyaç duyabilirsiniz. Sosyal konularla kafanızı dağıtmanız size iyi gelecektir.

BAŞAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün keşfetme arzusuyla bir sürü şey öğrenmek isteyebilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak ve gelecek hayalleriniz için yeni hedefler koymak isteyebilirsiniz. Gün içinde uluslararası konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Uğraştığınız konularda ciddi kararlar almak isteyebilirsiniz. Bu sizi yeniden harekete geçirebilir.

Haberin Devamı

TERAZİ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

İş hayatınızdaki sorumluluklarınızın yoğunlaştığı bir gündesiniz. Aldığınız sorumluluklar sizi karar aşamasına getirebilir. Üstlerinizle iletişiminiz öne plana çıkabilir. Hedeflerinize ulaşmak için başkalarından daha fazla destek almak isteyebilirsiniz. Bugün inandığınız fikirleri savunmak için istek duyacağınız zamanlar var.

AKREP BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Gelecek beklentilerinizle ilgili konularda yeni sorumluluklar almak isteyebilirsiniz. Bugün sosyal konularla ilgilenmek keyfinizi yerine getirebilir. Arkadaşlarınızla planlar yapabilirsiniz. Öğle saatlerinde uğraştığınız konularla ilgili kararlar alabilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Akışta kalmaya özen gösterin.

YAY BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bilemediğiniz konulardan dolayı aksaklıklar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Gizli kalan konular gündeminizi meşgul edebilir. Karar vermeniz gereken konularda dikkatli olmanızda fayda var. Gün içinde yaşayacağınız içsel süreçler farkındalığınızı arttırabilir. Arkadaşlarınızla görüşmek ve beklentileriniz hakkında konuşmak size iyi gelecektir.

Haberin Devamı

OĞLAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sabah saatlerindeki sorumluluk duygunuz ilerleyen zamanlarda kendiniz daha sosyal alanlara bırakabilir. Alacağınız kararları öğleden önce almanızda fayda var. İlerleyen zamanlarda kişisel açıdan önem verdiğiniz konular ön plana çıkacaktır. Sosyal konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yeni planlar yapmak için fırsatlarınız olacaktır.

SAKA(KOVA) BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Maddi konularla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Parasal birikimlerinizle ilgili kararlar alacağınız zamanlar var. Yeteneklerinizi sorumlu olduğunuz konularda kullanmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. İlerleyen zamanlarda kişisel konular daha fazla önem kazanabilir. Yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz.

Haberin Devamı

BALIK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bu sabah hareketli zamanlar geçirebilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. İletişimden kaynaklı aksaklıklar keyfinizi kaçırmasın. Öğle saatinde kararlar almak isteyebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda cüzdanınızla ilgili konularla meşgul olabilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler keyfinizi yerine getirecektir.