Gündem Günlük burç yorumlarınız ve tavsiyeleriniz!

Günlük burç yorumlarınız ve tavsiyeleriniz!

14.04.2016 - 00:05 | Son Güncellenme:

Günlük burç yorumlarınız size özel tavsiyeleri okumadan güne başlamayın. Burcunuz size neler öneriyor? İşte 14 Nisan 2016 Oğlak, Kova, Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay burç yorumları..

Günlük burç yorumlarınız ve tavsiyeleriniz

Bugün burcunuz size nasıl tavsiyelerde bulunuyor? İşte 14 Nisan 2016 tarihi itibariyle Oğlak, Kova, Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay burç yorumları..

Haberin Devamı

KOÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Günün ilk saatlerinde ailevi konular sizi daha fazla meşgul edebilir. Emlak işleriyle uğraşabilirsiniz. Gün içinde ilgilendiğiniz konuları sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Bu durum sizi uğraştırabilir. Ani değişimlere ayak uydurmak durumunda kalabilirsiniz. Öğleden sonra koşullar daha akıcı olabilir. Çocuklarınıza zaman ayırabilirsiniz.

BOĞA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sabah saatleri hareketli olabilir. Planlarınızdaki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Ailevi konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bugün keyif aldığınız konulara zaman ayırabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanacağınız alanlarda kısmetler olabilir. Günün ikinci yarısında ev hayatınızdaki koşullar ön plana çıkabilir.

Haberin Devamı

İKİZLER BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Günün ilk yarısında parasal konular gündeminizi meşgul edebilir. Harcamalarınızı düzenlemek isteyebilirsiniz. Sağlamlaştırmak istediğiniz konularda tekrardan düzenleme getirebilirsiniz. Geleceğiniz yönünde yeni fikirler geliştirebilirsiniz. Akşama doğru yakın çevrenizde yaşanan olaylardan etkilenebilirsiniz.


YENGEÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Bugün eğitsel konularda daha fazla çaba sarf edebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara yön kazandırmaya çalışabilirsiniz. Kişisel olarak önem verdiğiniz konular gündeminizi meşgul edebilir. Çalışma arkadaşlarınızla ilişkilerinize dikkat etmenizde fayda var. Bazı durumlar içinize kapanmanıza neden olabilir. Sabırlı olun.


ASLAN BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Bugün keyfinizi kaçıran olaylar yaşayabilirsiniz. Dikkatsizlikten dolayı sıkıntılar olabilir. Bu durum karşısında kabullenmek işleri kolaylaştıracaktır. Çevrenizdeki insanlara karşı daha hoşgörülü davranmalısınız. Gün içinde yaratıcı olduğunuz konularda terslikler çıkabilir. İlişkilerinizde yaşanan konulara daha sabırlı yaklaşmalısınız.

BAŞAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Gün içinde geleceğinizle ilgili yeni oluşumlar içinde olabilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız desteklerle olduğunuz yeri sağlamlaştırabilirsiniz. Yeni fikirler anlaşmalar gündeme gelebilir. Gün içinde ailevi konulara özen göstermelisiniz. Akşam saatlerinde elinizde olmayan nedenlerden dolayı kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz.

Haberin Devamı

TERAZİ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

İş hayatında sorumlu olduğunuz işlerde gelecek yönünde planlamalar yapabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Sorumluluklarınız için mücadele edebilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili koşullardan etkilenebilirsiniz. Yaşanan olaylarda fazla tepkisel davranmamaya çalışın. Beklenmedik haberler alabilirsiniz.

AKREP BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Bugün gündeminizden daha farklı konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Değişik konulara duyduğunuz ilgi sizi farklı kişilere yönlendirebilir. Fikirlerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla program yapabilirsiniz. Günün ikinci yarısı sorumluluklarınız artabilir. İş hayatınızda ilgilendiğiniz konuları sağlamlaştırmak için çaba sarf edebilirsiniz.

YAY BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün endişe hissettiğiniz konular sizi daha fazla bağlayabilir. Ortaklı para konularıyla ilgilenmeniz gerekebilir. Size stres yaratan konular nedeniyle keyfiniz kaçabilir. Finansal konularda yardım alabilirsiniz. Gelecek yönünde yeni planlamalar yapmanız gerekebilir. Bazı konuları fazla hırs yapmanız sağlığınıza zarar verebilir.

Haberin Devamı

OĞLAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bu sabah eşinizle ilgili konularda sakin kalmanızda fayda var. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı stresler yaşayabilirsiniz. Sorumluluklarınız için mücadele edeceğiniz bir gündesiniz. Hayatınıza yön vermek için yeni kararlar gündeme gelebilir. Gelecek yönündeki beklentileriniz için yeni hedefler koyabilirsiniz. Uğraştıran durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

SAKA(KOVA) BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU
Bugün çalışma hayatınızdaki sorumluluklar zihninize takılabilir. Sorumlu olduğunuz konuları en iyisini yapmak için çaba sarf edebilirsiniz. Gün içinde sizi yoran konular gündeme gelebilir. Sağlıkla ilgili konularda daha dikkatli davranmanızda fayda var. Geleceğinizle ilgili konularda stresler oluşabilir. Arkadaşlarınızla çatışmalar olabilir.

Haberin Devamı

BALIK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Günün ilk yarısında keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Çocuklarınıza zaman ayırmak size iyi gelebilir. Güzel olan şeyler için harcama yapabilirsiniz. İş hayatınızda gelişen gergin olaylar sizi de etkileyebilir. İlerleyen saatlerde çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız artabilir. İlgilendiğiniz konuları sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz.