Gündem Günlük burç yorumlarınızın önerileri neler?- 23 Eylül 2015

Günlük burç yorumlarınızın önerileri neler?- 23 Eylül 2015

23.09.2015 - 01:15 | Son Güncellenme:

Günlük burç yorumlarınız size özel tavsiyelerde bulunuyor. Günlük burç yorumlarınız size ne söylüyor? Gün içinde alacağınız kararlarda burç yorumları size yardımcı olabilir. İşte 23 Eylül 2015 Oğlak, Kova, Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay burç yorumları..

Günlük burç yorumlarınızın önerileri neler- 23 Eylül 2015

Bugün burcunuz size nasıl tavsiyelerde bulunuyor? İşte 23 Eylül tarihi itibariyle 2015 Oğlak, Kova, Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay burç yorumları..

Haberin Devamı

KOÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

İş hayatınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde işleriniz istediğiniz gibi ilerlemeyebilir. Yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönelmek sizin için iyi olabilir. Üstlerinizle iletişimiz önem kazanabilir. Akşam saatlerinde yapacağınız programlarda harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Sorumluluk alacağınız işleri yüklenmek isteyebilirsiniz.

BOĞA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün üzerinde kafa yorduğunuz konularda bütünü daha rahat görebileceksiniz. Yeni konulara ilgi duyabilir, bunlar için araştırma yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelecektir. Kendi düşüncelerinizi onlara açmak iyi gelebilir. Gün içinde tamamlanmayan işleriniz akşam saatlerine kalabilir.

Haberin Devamı

İKİZLER BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün hayatınızla ilgili sizi endişelendiren konular gündeme gelebilir. Sabah saatlerinde ortaklı konularda karar vermek için uygun zamanlar var. İlerleyen zamanda işleriniz yavaşlayabilir. Kriz yaratan konulara karşı sakin kalmanızda fayda var. Akşam saatlerinde daha rahat organize olabileceksiniz. Kendi görüşlerinizi ifade edebileceksiniz.

YENGEÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün eşinizle ilgili konularla meşgul olabilirsiniz. Kendinizi çok daha rahat ifade edeceğiniz bir gündesiniz. İkili ilişkilerinizi daha iyi hale getirmek isteyebilirsiniz. Öğlen saatlerinde akışta kalmaya çalışın. Sorumlu olduğunuz konularda fazla sorumluluk almamaya çalışın. İlerleyen zamanlarda endişe duyduğunuz konularda kararlar alabilirsiniz.

ASLAN BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Çalışma hayatınızda sorumlu olduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. Hizmet aldığınız kişilerle ilişkilerinizi iyi tutmak isteyebilirsiniz. Öğlen saatlerinde tamamlamaya zaman bulamadığınız işlerinizi toparlayabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. İlerleyen saatlerde eşinizle ilgili konularda sorumluluklarınız artabilir.

BAŞAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönelmek sizi keyifli kılacaktır. Sorumlu olduğunuz konuları daha iyi hale getirmek isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Gün ortasında işleriniz yavaşlayabilir. Hobilerinizle ilgilenmek için uygun zamanlar olabilir. Akşam saatlerinde bazı konularda kararlar alabilirsiniz.

Haberin Devamı

TERAZİ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün ev hayatınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizde bir takım değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Gün içinde ailenizle ilgili konularda daha fazla zaman harcayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerdeki aksaklıklar sizi zorlayabilir. Akşam saatlerinde yaratıcılığınızı ortaya koyacağınız işlerle uğraşabilirsiniz.

AKREP BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sabah saatlerinde gündeminiz yoğun olabilir. İşlerinizi öğlene kadar bitirmek sizi rahatlatacaktır. İlerleyen zamanlarda sorumlu olduğunuz konulardaki aksaklıklar keyfinizi kaçırabilir. Yakın çevrenizdeki olaylarla ilgilenebilirsiniz. Ticari anlaşmalar için uygun bir gün değil. Akşam saatlerini ailenizle geçirmek isteyebilirsiniz.

YAY BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün yapacağınız harcamalarınızı kontrol altında tutmalısınız. Maddi kaynaklarınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizde yavaşlamalar meydana gelebilir. Alacağınız destekler sizi biraz olsun rahatlatacaktır. Akşam saatlerinde hareketli zamanlar geçirebilirsiniz. Sevdiklerinizle plan yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

OĞLAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sabah saatlerinde daha olumlu hissedeceğiniz bir gündesiniz. Kişisel olarak önem verdiğiniz konularda gelişmeler olabilir. Yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Gün içinde sorumlu olduğunuz konularda ilerleme kaydetmekte zorlanabilirsiniz. Akşam saatlerinde harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda var.

SAKA(KOVA) BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıplar yaşayabilirsiniz. Kendi iç dünyanıza dönebilir, bazı konuları kabullenme içine girebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda fazla ısrarcı olmamaya çalışın. Akışta kalın. Akşam saatlerinde daha uygun koşullar oluşacaktır. Kişisel konulara önem verebilirsiniz.

BALIK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Haberin Devamı

Bugün geleceğinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Sosyal konulara daha fazla ilgi gösterebilirsiniz. İşlerinizde tamamlamanız gereken konulara yönelebilirsiniz. Planlarınızda aksamalar yaşanabilir. İlerlemeyen işleriniz için sabırlı olmalısınız. Akşam saatlerinde elinizde olmayan nedenlerden dolayı içsel süreçler yaşayabilirsiniz.