Gündem Günlük burç yorumlarınızın tavsiyeleri neler?- 14 Ekim 2015

Günlük burç yorumlarınızın tavsiyeleri neler?- 14 Ekim 2015

14.10.2015 - 01:37 | Son Güncellenme:

Günlük burç yorumlarınız size özel tavsiyeleri okumadan güne başlamayın. Peki bugün burcunuz size ne söylüyor? Gün içinde alacağınız kararlarda burç yorumları size yardımcı olabilir. İşte 14 Ekim 2015 Oğlak, Kova, Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay burç yorumları..

Günlük burç yorumlarınızın tavsiyeleri neler- 14 Ekim 2015

Bugün burcunuz size nasıl tavsiyelerde bulunuyor? İşte 14 Ekim tarihi itibariyle 2015 Oğlak, Kova, Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay burç yorumları..

Haberin Devamı

KOÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Öğle saatlerinde işlerinizin ilerlemesi için çaba sarf edebilirsiniz. Ortaklı para konuları gündeminizi etkileyebilir. Endişelendiğiniz konularla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Yenilenmek isteyeceğiniz zamanlar yaşayabilirsiniz. İlerleyen saatlerde dikkatiniz dağınık olabilir. Finansal açıdan yeni kararlar almamaya çalışın.

BOĞA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Açık düşmanlara karşı tedbirli olmanız gereken zamanlar var. Sabah saatlerinde uğraştığınız işlerde başarılı olmak için çaba sarf etmeniz gerekebilir. İlerleyen zamanlarda olaylara daha sezgisel yaklaşabilirsiniz. Akşama doğru ise arkadaşlarınızla sohbet edeceğiniz yerlerde olmayı tercih edebilirsiniz.

Haberin Devamı

İKİZLER BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Çalışma hayatınızdaki karşılaştığınız engeller gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatlerinde yönünüzü belirlemek isteyebilirsiniz. Öğlenden sonra hayallere kapılacağınız zamanlar olabilir. Dikkatinizi toparlamakta zorlanabilirsiniz. İşlerinizi aksatmamaya özen göstermelisiniz. İlerleyen saatlerde zevk aldığınız işlerle uğraşmak isteyebilirsiniz.

YENGEÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Aşk ve yaratıcılık konusunda bugün sezgilerinizi kullanabileceksiniz. Sabah saatlerinde işlerinizi netleştirmek için planlama yapmak isteyebilirsiniz. Gün içinde güzel şeyler için harcama yapabilirsiniz. Abartıya kaçmamaya özen göstermelisiniz. Akşam saatlerinde sevgilinizle keyifli zamanlar geçirmek isteyebilirsiniz.

ASLAN BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Ailevi konularda kendinizi çok daha iyi ifade edebilirsiniz. Yeni kararlar alıp, ilerleyebileceksiniz. Babanıza ait konular gündeme gelebilir. Öğle saatlerinde daha sezgisel olabilirsiniz. Karşılaştığınız olaylara karşı iç sesinizle yaklaşmalısınız. İlerleyen zamanlarda arkadaşlarınızla birlikte olmak size keyif verecektir. Yeni organizasyonlar yapabilirsiniz.

BAŞAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Hareketli bir gündesiniz. İş hayatınızda yazışma ve konuşmanın yoğun olduğu zamanlar var. Uğraştığınız işlere yön kazandırabilir, sağlam olması için uğraş verebilirsiniz. İlerleyen saatlerde hayallere kapılmanız olası. İşlerinizi aksatmamaya özen göstermelisiniz. Akşam saatlerinde keyif aldığınız ortamlarda bulunmak size iyi gelecektir.

Haberin Devamı

TERAZİ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Maddi konularla ilgili dalgalanmalar gündeminizi etkileyebilir. Uğraştığınız konularda engelleri aşabilirsiniz. Sorumluklarınızın artması söz konusu olabilir. Öğlen saatlerinde kendinizi daha hayalperest hissedebilirsiniz. Karar almak için uygun zamanlar olmayabilir. İlerleyen zamanlarda organizasyonlar yapmak isteyebilirsiniz.

AKREP BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Niyetinizi ortaya koyup yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenecek zaman yaratacaksınız. Öğle saatlerinde kendinizi çok daha sezgisel hissedebilirsiniz. Hayallere kapılıp işlerinizi aksatmamalısınız. Sorumlu olduğunuz konularda çaba sarf etmek zorunda kalabilirsiniz.

YAY BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Gündeminizi gizli kalmış olaylar etkisi altına alabilir. Psikolojinizi düzeltmek için iç sesinizi dinlemelisiniz. Yaşayacağınız olaylara karşı kabullenme içine girebilirsiniz. Sabah saatlerinde işlerinizle ilgili büyük bir çaba içerisinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde kendinizi hapsolmuş hissedeceğiniz zamanlar var.

Haberin Devamı

OĞLAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Gelecekle ilgili beklentileriniz doğrultusunda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Gün içinde yapacağınız organizasyonlara sevdiklerinizi de davet edebilirsiniz. İş hayatınızla ilgili alacağınız desteklerle daha rahat ilerleyebileceksiniz. Öğleden saatlerinde uğraştığınız işlere daha sezgisel yaklaşabilirsiniz.

SAKA(KOVA) BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

İş hayatınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Hedeflere ulaşmak için çaba sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Uğraştığınız işlerde yönünüzü netleştirmek isteyebilirsiniz. İlerleyen saatlerde kendinizi daha fazla akışa bırakmak isteyeceğini zamanlar olabilir. Gün içinde sorumlu olduğunuz konulardaki aksaklıklar keyfinizi kaçırabilir.

Haberin Devamı

BALIK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Yeni ufuklara açılmak için hevesli olduğunuz bir gündesiniz. Yabancılarla ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Ruhsal olarak etkilendiğiniz konuların üzerinde araştırma yapacağınız zamanlar var. İşlerinize yeniden yön vermek isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız kişilerle akşam birlikte olmak isteyebilirsiniz. Birlikte organizasyonlar yapabilirsiniz.