Gündem Günlük burç yorumlarınızın tavsiyeleri neler? - 1 Aralık 2015

Günlük burç yorumlarınızın tavsiyeleri neler? - 1 Aralık 2015

01.12.2015 - 00:16 | Son Güncellenme:

Günlük burç yorumlarınız size özel tavsiyeleri okumadan güne başlamayın. Aralık ayına merhaba derken burçlarına göre nasıl bir gün geçireceksiniz? İşte 1 Aralık 2015 Oğlak, Kova, Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay burç yorumları..

Günlük burç yorumlarınızın tavsiyeleri neler - 1 Aralık 2015

Bugün burcunuz size nasıl tavsiyelerde bulunuyor? İşte 1 Aralık tarihi itibariyle 2015 Oğlak, Kova, Balık, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay burç yorumları..

Haberin Devamı

KOÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün kendinizi yaratıcı şekilde ifade etmek isteyeceğiniz işlere yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha bireysel davranabilirsiniz. Gün içinde düşüncelerinizi paylaşırken yenilik de arıyorsunuz. Başkalarının fikirlerine de önem vermelisiniz. Keyifli konular, çocuklar bolca harcama ve ısraf da getirebilir.

BOĞA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Ailenizle ilgili konularda daha fazla çaba sarf etmeniz gereken zamanlar olabilir. Geçmişe ait meselelerle ilgilenmeniz gerekebilir. Güven hissettiğiniz yerlerde olmak size iyi gelecek. Ev hayatınızla ilgili işlerde bugün daha iyi sonuca varabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda değişiklik yapmak isteyebilirsiniz.

İKİZLER BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Haberin Devamı

Bugün sosyal konular içinde olabilirsiniz. Uğraştığınız konularla ilgili yazışma ve konuşmaların yoğun olduğu saatler var. Geçmişten gelen ilişkilerinizle ilgili yeni durumlar olabilir. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Akşam saatlerinde koşullar daha akıcı ve kendinizi rahatlamış hissedebilirsiniz.

YENGEÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün harcamalarınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Finansal konularda değişiklik ve yenilenmeye gidebilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi iş alanında daha iyi kullanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha ciddi düşünmeniz gereken zamanlardasınız. İlerleyen saatlerde kendinizi farklı sohbetler içinde bulabilirsiniz.

ASLAN BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün yeni başlangıçlar yapmak için hevesli olabilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular gündeminizi daha çok meşgul edebilir. Gün içinde sağlık konularını ihmal etmemeye çalışın. Sorumlu olduğunuz işlerinizi toparlamak için uygun fırsatlar bulabileceksiniz. Olaylara ani tepkiler vermemeye özen göstermelisiniz. Yeni başlangıçlar var.

BAŞAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün bilemediğiniz konulardan dolayı bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda gizli kalmış olaylara denk gelebilirsiniz. Kabullenme içine gireceğiniz zamanlar olabilir. Yeniden harekete geçmek durumunda kalabilirsiniz. Gün içinde yapılan planlar aniden değişebilir. Akşam saatlerini sevdiklerinize ayırabilirsiniz.

Haberin Devamı

TERAZİ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Gelecek beklentilerinizle ilgili konularda yenilik yapmak isteyebilirsiniz. Sosyal konularda aktif olacağınız fırsatlar içindesiniz. İş hayatınızda alacağınız desteklerle istediğiniz değişimi sağlayabilirsiniz. Üzerinde uğraştığınız konularla ilgili fikirlerinizi rahatça ifade edebileceksiniz. Gün içinde iletişimden kaynaklanan engellere dikkat etmelisiniz.

AKREP BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün iş hayatınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için daha dikkatli adımlar atmanız gereken bir gündesiniz. İş planlarında değişiklikler olabilir. Otorite olan kişilerle iletişiminize dikkat etmeniz de fayda var. İkili ilişkilerinizde geçmişte kalan konular gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde zihinsel uğraşlarla daha çok ilgilenebilirsiniz.

YAY BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün ilgilendiğiniz konularda bütünü görmek daha kolay olacak. Ruhsal olarak kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Çevrenizdeki insanlarla farklı iletişim yolları kurabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda akışta kalmakta zorlanabilirsiniz. Akşam saatlerinde yakın çevrenizle birlikte keyifli sohbetler yapacağınız imkanlar var.

Haberin Devamı

OĞLAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Gün içinde ortaklı konularda bazı sıkışmalar yaşayabilirsiniz. Endişe duyduğunuz konularla ilgili yüzleşme yaşayacağınız durumlar olabilir. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Finansal konularda yenilenmeye gitmek isteyebilirsiniz. Planlarınızda değişiklikler olabilir. Akşam saatleri daha keyifli geçecek.

SAKA(KOVA) BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Alacağınız tepkilere karşı kendinizi korumak isteyebilirsiniz. Uyum arayışında olmak gerek. Sorumlu olduğunuz konularla ilgili farklı çıkış yolları arayabilirsiniz. Gün içinde kişisel konulara dikkat edilmeli. Akşam saatlerinde sevdiğiniz insanlarla birlikte zaman geçirebilirsiniz.

Haberin Devamı

BALIK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Çalışma hayatınızda sorumluluklara daha ciddi yaklaşmanız gereken bir gündesiniz. Sizi yoran ve yıpratan koşullar daha fazla gündeminizi etkileyebilir. Çalışma hayatınızdaki kişilere karşı daha uyumlu olmanız gerekebilir. Uğraştığınız konularda yeniden harekete geçmek isteyebilirsiniz. Kendinize de özen göstermelisiniz.