Kültür Sanat Gupse Özay´lı Görümce filminin fragmanı yayınlandı..

Gupse Özay´lı Görümce filminin fragmanı yayınlandı..

18.11.2016 - 14:10 | Son Güncellenme:

BKM´nin yapımcılığını yaptığı Gupse Özay´ın hem yazıp hem de başrolde yer aldığı ´Görümce´ filminin fragmanı yayınlandı. 2 Aralık´ta sinema salonlarında yerini alacak filmin uzun fragmanı sevenleriyle buluştu…

Gupse Özay´lı Görümce filminin fragmanı yayınlandı..

BKM'nin gelecek programında yer alan, Gupse Özay'ın senaryosunu kaleme alıp başrolünde yer aldığı Görümce filminden uzun fragman yayınlandı.

Haberin Devamı

´Görümce´ filminin konusu ise şöyle: Yeliz fazlaca düşkün olduğu erkek kardeşi Ahmet’le mutlu mesut yaşamaktadır. Fakat Ahmet bir kıza aşık olup evlenme teklifi edince dünyası başına yıkılır. Aman canım ne olacaktır, şimdiye kadarki kız arkadaşlarını ayırdığı gibi bunları da ayırabilir. Yeliz, arkadaş grubuyla kafa kafaya verip ayırma planlarına başlar. Bir tarafta Yeliz, bir tarafta Deniz ve her şeyden habersiz Deniz’i ablasının tuzaklarından korumaya çalışan Ahmet’i türlü komik maceralar beklemektedir...

Gupse Özay´lı Görümce filminin fragmanı yayınlandı..

Filmin yönetmenliğini daha önceden Patron Mutlu Son İstiyor ve Kocan Kadar Konuş filmlerinden tanıdığımız Kıvanç Baruönü yapıyor.

Komedi filmi olan ´Görümce´de Gupse Özay´a başrolde Buğra Gülsoy ve Eda Ece edecek. Ayrıca oyuncu kadrosunda Zeynep Kankonde, Danilo Zanna, Özlem Tokarslan, İnci Pars, Dilşah Demir, Özlem Öçalmaz gibi isimler rol alıyor.

Haberin Devamı

Gupse Özay´lı ´Görümce´ filmi 2 Aralık´ta sinemaseverlerle buluşacak.

İşte ´Görümce´ filminin uzun fragmanı…