Malatya GÜRKAN: "HEP BİRLİKTE TÜRKİYE OLACAĞIZ"

GÜRKAN: "HEP BİRLİKTE TÜRKİYE OLACAĞIZ"

28.07.2016 - 16:50 | Son Güncellenme:

.

GÜRKAN: HEP BİRLİKTE TÜRKİYE OLACAĞIZ

Yurt genelinde olduğu gibi Malatya Hükümet Meydanı’nda demokrasi nöbeti devam ediyor. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, demokrasi nöbeti tutan vatandaşlarla bir araya gelerek, birlik mesajları verdi.
15 Temmuz 2016 Cuma gecesi Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından yapılan darbe girişiminin başarısızlıkla sonuçlanması ile birlikte vatandaşlar yurt genelinde demokrasi nöbeti tutmaya devam ediyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ikinci bir emrine kadar devam edecek olan milli irade nöbetlerine Malatya’da da yoğun katılım sağlanıyor. Battalgazi Belediyesi tarafından da Malatya Hükümet Meydanı’nda meydanları dolduran vatandaşlara şerbet ikramları yapıldı. Türk Bayrakları ile alanın dolduran binlerce vatandaşa Aşık Veysel Şatıroğlu’nun "Şu âlemi yaratan bir, Odur külli şeye kadir, Alevi Sünnilik nedir, Menfaattir varvarası, Yezit nedir, ne kızılbaş, Değil miyiz hep bir kardaş, Bizi yakar bizim ataş, Söndürmektir tek çaresi" dizeleri ile seslenen Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, "Biz, birliğimizi, beraberliğimizi, dirliğimizi, düzenimizi bozmayacağız. Nezaketimizi bozmayacağız. Kibarlığımızı, zarafetimizi bozmayacağız. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, hep birlikte Malatya olacağız. Hep birlikte Türkiye olacağız" diye konuştu.