Gündem Gürültü kavgasında 3'üncü kardeş de öldü

Gürültü kavgasında 3'üncü kardeş de öldü

09.09.2014 - 17:35 | Son Güncellenme:

Bursa'da, gürültü konusunda çıkan kavgada, 30 yaşındaki Umut Çetin tarafından öldürülen 29 yaşındaki Şefik ile 27 yaşındaki Ferit Ece kardeşlerden sonra ağır yaralanan diğer kardeşleri 24 yaşındaki Emrah Ece'nin beyin ölümü gerçekleşti.

Gürültü kavgasında 3üncü kardeş de öldü

Olay Bursa'nın, merkez Osmangazi İlçesi Yunuseli Mahallesi Hüseyin Kanalcı Caddesi'nde geçen pazar akşamı meydana geldi. Aynı cadde üzerinde market işleten 61 yaşındaki Hurşit Çetin iddiaya göre, otomobil ile hız yaptığı öne sürülen Ece kardeşleri uyardı. Taraflar arasında çıkan tartışma kavgaya dönüşünce bu kez olaya, Hurşit Çetin'in 'Adam öldürmek' ve 'yaralamak' suçlarından kaydı bulunan oğlu Umut Çetin karıştı. İddiaya göre Çetin, silahı ile Emrah ve Ferit Ece'yi olay yerinde, kaçan Şefik Ece'yi ise babasının evine sığınmak isterken bacakları ve başına isabet eden kurşunlar ile vurdu. Ece kardeşlerden Şefik ve Ferit Ece olay yerinde yaşamını yitirirken, durumu ağır olan Emrah Ece'de, ambulans ile Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Toplam 38 boş kovanın bulunduğu olayda ölen ölen Şefik ve Ferit Ece dün gözyaşları arasında toprağa verilirken, yakalanan Umut Çetin ve babası Hurşit Çetin çıkartıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavisi süren Emrah Ece'ın tüm müdahelelere rağmen bugün beyin ölümü gerçekleşti. Ailesinin izin vermesi sonucu Emrah Ece'nin alınacak organlarından karaciğer, böbrekler ve korneaları Bursa'da, kalp ve akciğeri ise belirlenecek başka ildeki hastalara nakledilecek.