Ege Gürün: Muğla’ya hizmet gururdur

Gürün: Muğla’ya hizmet gururdur

22.11.2017 - 04:00 | Son Güncellenme:

Kente bugüne kadar Büyükşehir ve MUSKİ olarak 746 milyon liralık yatırım yaptıklarını belirten Başkan Gürün, “Muğla’ya hizmet gururdur. Kentimizi ileriye taşıyacağız” dedi

Gürün: Muğla’ya hizmet gururdur

Muğla Büyükşehir Belediyesi, yatırımlara, hizmetlere ve açılışlara ara vermeden devam ediyor. Vatandaşlara daha nitelikli hizmet verebilmek için yapılanmaya giden, MUSKİ hizmet binasının açılışını yapan, Makine İkmal ve Hizmet Binası’nın inşaatını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, temelini 2016’da attığı, 6 milyon 187 bin liraya mal olan Büyükşehir Belediyesi Ek Hizmet Binası’nı törenle açtı. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Büyükşehir ve MUSKİ olarak Muğla’ya 746 milyon liralık yatırım yaptıklarını söyledi.

Haberin Devamı

En iyi hizmet anlayışı

Başkan Gürün, “Muğla eşsiz güzellikleri, muhteşem coğrafyası yanında geniş bir yüzölçümüne sahip bir il. Büyükşehir olarak Muğla genelinde birçok farklı noktada, binada vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz” dedi. Vatandaşların Büyükşehir hizmetlerini bir arada alabileceği, farklı birimlerin aynı çalışma alanında toplandığını vurgulayan Başkan Gürün, “Fen işleri, Çevre, Tarımsal hizmetler ve muhtarlar masamız vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek için bu yeni hizmet binamızda bir arada çalışacaklar. Muğla Büyükşehir ve MUSKİ olarak Muğlamıza bugüne kadar 746 milyon lira yatırım yaptık. Bu rakam, Muğla’ya ne hükümetler tarafından ne de Özel İdare tarafından yatırım olarak harcanmadı” vurgusunu yaptı.

Haberin Devamı

Katı atık seferberliği

Muğla’da sorumluluk alanlarındaki 2 bin 600 kilometre yolun 2 bin 250 kilometresini 340 milyon lira yatırımla modern hale getirdiklerini kaydeden Osman Gürün, şöyle konuştu: “Katı atık düzenli depolama alanları ile ilgili önemli çalışmalarımız var. Menteşe ilçesinde 4 ilçemizi kapsayan katı atık düzenli depolama tesisinin açılışını yaptık. Fethiye’de ikinci lotu yaptık, Marmaris’te, Ortaca’da, Dalaman ve Datça’da çalışmalar devam ediyor” dedi.