Gümüşhane GÜSİAD’tan İTO Başkanı Çağlar’a Ziyaret

GÜSİAD’tan İTO Başkanı Çağlar’a Ziyaret

22.09.2017 - 11:48 | Son Güncellenme:

Gümüşhane Sanayici ve İş Adamları Derneği (GÜSİAD) yönetimi, İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağları ziyaret etti.

GÜSİAD’tan İTO Başkanı Çağlar’a  Ziyaret

GÜSİAD Genel Başkanı Yüksel Yalçın’ın başkanlık ettiği heyette, Yönetim Kurulu Üyeleri, aynı zamanda İTO Eğitim Komitesi Başkan Yardımcısı Dr. Turay Kesler, İTO meclis üyesi   Soner Keleş, GÜMÜP Başkanı Yüksel Hamzaoğlu, GİYAD Başkanı Serkan Kaya ve GENÇ GÜSİAD Yönetim Kurulu üyesi Mesut Beyaz yer aldı.

Haberin Devamı

‘Komitelerde göreve talibiz’

İTO Başkanı İbrahim Çağlar, heyete teşekkür ederek, GÜSİAD üyelerinin zaten meclis komitelerinde olduğunu dolayısıyla GÜİSAD camiasından çok tanıdığı olduğunu ifade  etti. Görüşmede, Başkan Yalçın; İTO ya kayıtlı 700’e yakın GÜSİAD üyeleri olduğunu ifade ederek, şimdiye kadar İTO’nun komitelerinde aktif görev alan birçok üyelerinin olduğunu, bundan sonra da yine komitelerde görevlere  talip olduklarını ifade etti.

‘GÜSİAD-İTO Çalıştayı;’

Başkan Yalçın KOSGEP ve Ekonomi Bakanlığı başta olmak üzere "İşletmelere Devlet Destekleri" kapsamında planlanan çalıştayı İTO ile birlikte gerçekleştirmek istediklerini, bunun yanında Başkan Çağlar’ın katılacağı bir kahvaltı programında İTO’nun kurumsal deneyimlerini GÜSİAD mensupları ile paylaşılmasının ricasında bulundu. Başkan Çağlar bu başlıkta bir program için memnuniyet duyacaklarını, bunun yanında İTO üniversitesinde de ortak program yapabileceklerini ifade etti. Görüşme sonrasında  Başkan Yalçın, GÜSİAD İş Yaşamı Öyküleri kitabını başkan Çağlar’a takdim etti.

Yazarlar