Tekirdağ Güvenç Hayranları İle Alternatif Sahne'de Buluştu

Güvenç Hayranları İle Alternatif Sahne'de Buluştu

08.11.2017 - 12:46 | Son Güncellenme:

.

Güvenç Hayranları İle Alternatif Sahnede Buluştu

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi, Alternatif Sahne Markası ile Süleymanpaşalıları birçok etkinlik ile buluşturmaya devam ederken sahnenin son konuğu sevilen şarkıcı Güvenç oldu.
Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi’nin tamamen dolduğu gecede Güvenç hayranları, Türk Pop ve Türk Sanat Müziği eserlerini hep birlikte söyleyerek unutulmaz bir gece yaşadı.
Konser öncesi kısa bir açıklama yaparak Alternatif Sahne’nin önemine değinen Güvenç, “Sanata ve sanatçıya kıymet veren Tekirdağlı müzik sever halkımız ve dostlarımız. Bu gece sizleri burada görmekten dolayı çok mutluyum. Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanımız Ekrem Eşkinat’ın bizlere sağladığı imkanlarla sizlerle bir araya geldik. Burası önemli bir sahne. Sahne sıkıntısı yaşanan şehrimizde Süleymanpaşa Belediyesi’nin bizleri sizlerle buluşturmak için yaptığı önemli bir imkan. Her şey Tekirdağ, her şey sizler için’ ifadelerini kullandı.
Yaklaşık 2 saat süren konser alkışlar eşliğinde sona ererken salonu dolduran vatandaşlar, etkinliklerin devam etmesini talep ederken Süleymanpaşa Belediyesi’ne teşekkürlerini ilettiler.