Ekonomi Güvenli e-ticaret

Güvenli e-ticaret

08.12.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, “Artık tüketicilerimiz, hangi siteden güvenli alışveriş yapabileceklerinden emin olacaklar. Güvenli site sertifikasını alan sitelerden alışveriş edecekler. Uygulamaya bu ay içinde başlıyoruz” dedi. Pekcan, Anadolu Ajansı Editör Masası’nda açıklamalarda bulundu.

Güvenli e-ticaret

İhracatta kasımda rekor kırıldığını hatırlatan Pekcan, “Aralıkta da devam edeceğiz, hem aylık ihracatımızda hem de yıllık ihracatımızda rekor kıracağız. 2018’i rekorla kapatacağız” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

Öte yandan dün Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın da katıldığı İstanbul Sanayi Odası (İSO) toplantısında konuşan İSO Başkanı Erdal Bahçıvan, şunları söyledi:

“Ekonomimizin en önemli sektörü olan sanayi; önemli bir değişimin eşiğinde. Sektör, teknolojik altyapısı güçlü, yeni nesil sanayiye ve sanayicilere ihtiyaç duyuyor. Ancak bu yolla sanayi sonrası toplum aşamasına ulaşmış ülkelerle rekabet edebiliriz. Yüksek teknolojiye dayalı sektörlerde ülkemizi; üretim, inovasyon ve ihracat üssü haline dönüştürmek için bir seferberlik ruhuyla hepimize büyük görevler düşüyor.”