Cadde Güzel Köylü 32. son bölümünde ortalık yine karıştı

Güzel Köylü 32. son bölümünde ortalık yine karıştı

27.01.2015 - 08:43 | Son Güncellenme:

Güzel Köylü bu akşam heyecan dolu bir bölüm ile ekrana geldi. 32. Bölüm ile ekrana gelen Güzel Köylü'de Cemal ve Kamuran yeniden nikah masasında. Bu sefer evlilik oldu mu ? İşte Güzel Köylü son bölüm detayları...

Güzel Köylü 32. son bölümünde ortalık yine karıştı

Cemal, Kamuran’a bir kez daha hayır diyebildi mi?

Haberin Devamı

Nikah’ta neler yaşandı? Güzel Köy’de ortalık yine karıştı.

Cemal'in nikahtan kaçma planı Kaan'ın vurulmasıyla suya düşer. Cemal Kaan'a yardım etmek amacıyla tekrar kamp alanına döner ve Kaan'ı hastaneye götürür. Kaan 'ın vurulduğunu ve Cemal'in kaçamadığını öğrenen Gül de soluğu hastanede alır. Cemal, nikahtan kaçamamıştır. Ancak polis, Kaan'ın vurulma eyleminden dolayı Cemal'i ve kamp alanındaki herkesi gözaltına alınca Cemal nikahtan kurtulacağını sanarak rahatlar.

Cemal'in gözaltına alındığını öğrenen Kamuran ortalığı ayağa kaldırır. Yusuf ve Hüsnü'yü de devreye sokarak Cemal'i gözaltından kurtarmak için elinden geleni yapar ve bunda da başarılı olur. Cemal mecburen nikah salonuna gider. Amacı Kamuran'a hayır demektir. Ancak nikah salonunda kimsenin beklemediği bir olay olur.

Haberin Devamı

GÜZEL KÖYLÜ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Güzel Kötlü 32. Bölüm Fragmanı



GÜZEL KÖYLÜ 31. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cemal ve Gül herkesten gizli evlenmek için tarih almışlardır. Ancak Yusuf ve Hüsnü de Kamuran ve Cemal için nikah tarihi alma çabasına girer. Kamuran'ın hamile raporu nedeniyle nikah tarihinin öne alınması Gül ve Cemal'in bütün planlarını alt üst eder. Bu nikahı engellemek için Kamuran'ın hamile olmadığını kanıtlamaları gerekecektir. Cemal bunun için bir plan yapar ancak Kamuran'ın inadı yüzünden geç kalır.

Cemal ve Kamuran'ın nikah tarihi gelmiş çatmış ve Cemal'in nikah masasına gitmekten başka çaresi kalmamıştır. Nikahtan bir gece önce yapılan bekarlığa veda partisi Cemal'in kurtuluşu için son şanstır.