Cadde Güzel Köylü 33. bölüm fragmanı yayınlandı

Güzel Köylü 33. bölüm fragmanı yayınlandı

02.02.2015 - 09:28 | Son Güncellenme:

Star Tv'nin bu hafta için merakla beklediği Güzel Köylü 33. bölüm fragmanı yayınlandı. Geçtiğimiz hafta 32. bölüm ile ekrana gelen Güzel Köylü dizisinde ortalık karışmıştı. Yeni bölümde neler olacağı merak konusu oldu. Yeni bölüm fragmanı ve özet ayrıntıları haberimizden takip edebilirsiniz...

Güzel Köylü 33. bölüm fragmanı yayınlandı

Ekranların sevilen dizisi Güzel Köylü 29. bölümde Güzelköy yeni yıla yine olaylı girdi. Gül'ün başı son bölümde ayağıyla derde girdi. Güzel Köylü 29. bölümü 7 Ocak akşamı ekrana geldi.

Haberin Devamı

Her hafta ilgiyle takip edilen dizi Güzel Köylü son bölümüyle Star Tv ekranlarından izleyicisiyle buluştu. Son bölüm her zaman olduğu gibi yeni gelişmelere sahne olurken Cemal, Kamuran’a bir kez daha hayır diyebilecek mi? Nikah’ta neler yaşanacak? Güzel Köylü’de ortalık yine karışıyor.

Cemal'in nikahtan kaçma planı Kaan'ın vurulmasıyla suya düşer. Cemal Kaan'a yardım etmek amacıyla tekrar kamp alanına döner ve Kaan'ı hastaneye götürür. Kaan 'ın vurulduğunu ve Cemal'in kaçamadığını öğrenen Gül de soluğu hastanede alır. Cemal, nikahtan kaçamamıştır. Ancak polis, Kaan'ın vurulma eyleminden dolayı Cemal'i ve kamp alanındaki herkesi gözaltına alınca Cemal nikahtan kurtulacağını sanarak rahatlar.

Cemal'in gözaltına alındığını öğrenen Kamuran ortalığı ayağa kaldırır. Yusuf ve Hüsnü'yü de devreye sokarak Cemal'i gözaltından kurtarmak için elinden geleni yapar ve bunda da başarılı olur. Cemal mecburen nikah salonuna gider. Amacı Kamuran'a hayır demektir. Ancak nikah salonunda kimsenin beklemediği bir olay olur.

GÜZEL KÖYLÜ 33. BÖLÜM FRAGMANI



Güzel Köylü 33. bölüm fragmanı yayınlandı