Cadde Güzel Köylü 35. bölüm fragmanında sürpriz evlilik-izle

Güzel Köylü 35. bölüm fragmanında sürpriz evlilik-izle

13.02.2015 - 12:10 | Son Güncellenme:

Star Tv'nin sevilen dizisi Güzel Köylü Çarşamba akşamlarını renklendirmeye devam ediyor. İlgiyle takip edilen Güzel Köylü 35. bölüm fragmanını izlemek için haberimizi ziyaret edebilirsiniz. Gül ve Cemal evlilik hazırlığında mı? İşte sorunun cevabı..

Güzel Köylü 35. bölüm fragmanında sürpriz evlilik-izle

Güzel Köylü yeni bölüm fragmanını yayınladı. Son bölüm ile heyeanı dorukta yaşatan Güzel Köylü'de bu hafta nefesler tutulacak. İşte son bölümde yaşananlar ve yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Kaan ve Kamuran işbirliği yapıyor.

Cemal'in Gül'le ilişkisinin devam ettiği şüphesi Sultanana ve Kaan'da yoğun bir şekilde devam etmektedir. Kaan bunun için her şeyi göze alır ve Kamuran'la işbirliği yaparak Gül ve Cemal'i takip etmeye karar verir. Kamuran başta bunu kabul etmek istemez ancak Kaan'ın yalvarmaları neticesinde kabul eder. Kaan'ın Kamuran'a yalvarmalarını duyan Dudu bu yalvarmaları aşk yalvarmaları olarak algılayınca, köydekilere farklı aktarır ve Kaan ile Kamuran arasında bir ilişki olduğu şüphesi kesinlik kazanır. Kaan bütün bunlarla uğraşırken beklenmedik bir süprizle karşılaşacağından habersiz Gül ve Cemal'i takip etmeye devam eder.

GÜZEL KÖYLÜ 35. BÖLÜM FRAGMANI İZLE