Cadde Güzel Köylü 39. bölüm nefes kesti! - izle

Güzel Köylü 39. bölüm nefes kesti! - izle

16.03.2015 - 11:49 | Son Güncellenme:

Star TV ekranlarında köyden şehre göç edenlerin hikayesi anlatan dizi Güzel Köylü bu hafta yine bomba gibi bir bölümle seyircinin karşısına çıktı. Merakla beklenen Güzel Köylü 39. bölüm ve detayları haberimizde.

Güzel Köylü 39. bölüm nefes kesti - izle

Başrollerinde Gizem Karaca, Berk Cankat ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın yer aldığı ekranların vazgeçilmez dizisi Güzel Köylü merakla beklenen 39. bölüm fragmanı yayınlandı. Şehir hayatından bunalan ve herkesin yaptığının tersine şehirden köye göç eden genç bir kızın başından geçenleri anlatan dizi izleyenlere eğlenceli ve sıcacık bir hikaye sundu. İşte son bölüm ve detayları...

Güzel Köylü 39. Bölüm Fragmanı İzle;



Güzel Köylü 39. Bölüm Özeti;

Sultanana Gül'ü evden kovdu!

Cemal ve Gül evliliklerini herkesten saklamaya devam etmektedirler. Ancak Cemal'in babası Hüsnü, Cemal ve Gül'ün arasındaki ilişkinin devam ettiğine dair şüphelenince konuyu Dudu'ya açar. Dudu ve Hüsnü, Cemal ve Gül'e haksızlık ettikleri konusunda hem fikir olurlar. Buna tanık olan Hilal durumu abisi Cemal'e açınca Cemal de babasına her şeyi itiraf eder, gizlice evlendiklerini söyler. Bunu duyan Hüsnü soluğu Sultanana'da alır. Hüsnü rahattır, muhtar olacağına emin olduğundan Sultanana'nın tehditlerine boyun eğmez. Sultanana haberi alınca Gül'ü evden kovar.

Öte yandan Kamuran, Kaan tarafından istendiğini zannettiği gece olanlar yüzünden intikam planları yapar. Ve Kemal'i zor durumda bırakır. Kendi ördeğinin kesildiğini anlayan Sude ise Yusuf'ların evine gelerek olay çıkarır. Sultanana'nın bu olaydan dolayı kendilerinden tarlaları alacağını düşünen Yusuf ve Ailesi hiç beklemedikleri bir olayla karşılaşırlar.

Haberin Devamı

GÜZEL KÖYLÜ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


Yayın Günü: 18 Mart Çarşamba

Yayın Saati: 20.30