Gündem Güzel Köylü son bölümünde neler oldu? Su Kutlu kimdir?

Güzel Köylü son bölümünde neler oldu? Su Kutlu kimdir?

16.04.2015 - 14:53 | Son Güncellenme:

Dün akşam son bölümü ile ekrana gelen Güzel Köylü dizisinin güzel oyuncusu Su Kutlu diziden çıkarıldı. Peki Su Kutlu Kimdir? Neden Güzel Köylü dizisinden çıkarıldı? Güzel Köylü 43. son bölümünde neler oldu? İşte dizi hakkında yapılan tüm haberler ve detayları...

Güzel Köylü son bölümünde neler oldu Su Kutlu kimdir

Güzel Köylü bu hafta 43. bölüm ile ekrana geldi. Dizinin son bölümüne haberimizdeki linkten ulaşabilirsiniz. Kamuran Gül’ü kıskandırmak için planlar yapıyor. Kamuran’ın kaybolan küpesi kafaları karıştırıyor.

Haberin Devamı

Gül, Kamuran'ın küpesini kendi yatak odasında bulunca oldukça sinirlenir. İşin aslını öğrenmeye çalışır. Cemal'in bu konuda suçsuz olduğuna düşünmektedir ancak Kamuran'ın küpesinin kendi yatak odasında ne işi olduğunu anlamaya çalışmaktadır. Bu olayı bir kaç kişiyle paylaşınca kafası iyice karışır. En sonunda küpenin neden kendi yatak odasında olduğunu Kamuran'a sorar. Kamuran da eline geçen fırsatı değerlendirir ve Gül'ü kıskandırmak için Cemal'e iftira atar. Kamuran sonunun nereye varacağını düşünmeden Gül'e, Cemal'le birlikte olduğunu söyler. Bunun bir iftira olduğunu farkına varan Gül, Kamuran'dan intikam almak için Kamuran'ın hiç ummadığı bir şey yapar. Gidip bunu Kaan'a söyler. Kaan ise bunu kendisine yediremez ve bu olayı Kamuran'ın ailesinin önünde açıklar.

GÜZEL KÖYLÜ 43. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLA

Su Kutlu kimdir? Neden Güzel Köylü dizisinden çıkarıldı?

Haberin Devamı

Bar çalışanlarıyla karakolluk olan ve Güzel Köylü dizisinde Sude karakterini canlandıran Su Kutlu, diziden çıkarıldı. Reklamlardan ve dizilerden tanıdığımız Su Kutu son olarak rol aldığı Güzel Köylü dizisindeki Sude karakteri ile karşımıza çıktı. Muğla'da barda yaşanan olaylardan dolayı dizi kadrosundan çıkartılan Su Kutlu kimdir? İşte Su Kutlu'nun bilinmeyenleri..

Daha önce verdiği bir röportajda Türkiye'de değil daha medeni bir ülkede yaşamak istediğini "Daha medeni bir yerde yaşamayı tercih ederim. Hayatıma Türkiye'de devam etmeyi kesinlikle düşünmüyorum. Çocuklarımı Türkiye'de mi büyüteceğim" sözleriyle ifade eden oyuncu Su Kutlu, geçtiğimiz hafta Güzel Köylü dizisinin çekildiği Muğla'da gece yarısında bir barda olay çıkarmıştı.

Güzel Köylü son bölümünde neler oldu Su Kutlu kimdir


İŞLETME KAPANDI, O ÇIKMADI
Geç saatlere kadar barda eğlenen Güzel Köylü dizisinin Sude'si Su Kutlu, iddiaya göre işletmenin kapanma saati olan saat 01.00'da dışarı çıkmak istemedi.

Su Kutlu 1991 İstanbul doğumludur. Eti'nin reklam filmi ile ekrana çıkmıştır. Haluk Bilginer ve Ebru Özkan'ın da yer aldığı Hayatımın Rolü dizisi ile 2012 yılında oyunculuk kariyerine başlamıştır.

2013 yılında Fahriye Evcen, Burak Özçivit ve Begüm Kütük Yaşaroğlu'nun da yer aldığı Çalıkuşu dizisinde rol almıştır.

Ali Ayşe'yi Seviyor dizisi ile oyunculuğa devam etmiştir.

GARSONA TEKME VE YUMRUK ATTI
Uyarılara aldırış etmeyen oyuncu, daha sonra elindeki içkiyi dışarıda içmek için almak istedi. Çalışanların buna izin vermemesine sinirlenen Kutlu, iddiaya göre garsona tekme ve yumruk attı.

POLİSİ ARADI
Kutlu, başka bir garson tarafından kolundan tutularak dışarı çıkarıldı. Kutlu, polisi arayarak darp edildiğini öne sürdü. Kutlu'nun iddiaları üzerine polis güvenlik kameralarının kaydını incelemeye aldı. İşletme sahipleri de kendilerine iftira atıldığı gerekçesiyle Kutlu'dan davacı oldu.

DİZİDEN ÇIKARILDI
Genç oyuncu Su Kutlu'nun olay sonrası dizi kadrosundan çıkarıldığı öğrenildi. Olaya adı karışan 24 yaşındaki oyuncunun da polisi arayarak mekan sahibi ve işletmeciden şikayetçi olduğu öne sürülürken Kutlu sessizliğini koruyor.

Son olarak Star Tv'de yayınlananan 2014 yapımı Güzel Köylü dizisinde Sude karakterini canladırdı.

Dizi çekimlerinin yapıldığı Muğla'da bir barda kavga ettiği için dizi kadrosundan çıkartılan Su Kutlu bazı kesimlerin tepkisini almıştır.

Su Kutlu'nun rol aldığı yapımlar
- (2014) Güzel Köylü - Sude
- (2013) Çalıkuşu - Mişel
- (2013) Ali Ayşe'yi Seviyor - Nazlı
- (2012) Hayatımın Rolü - Amelya