Cadde Güzel Köylü son bölümünde neler yaşandı?

Güzel Köylü son bölümünde neler yaşandı?

30.10.2014 - 13:53 | Son Güncellenme:

Güzel Köylü 19. bölüm ile ekrana geldi. Dizinin son bölümü yine bomba gibiydi. Her sahnesiyle izleyiciyi büyüleyen dizide bu hafta neler oldu? Kamuran kurtulabildi mi?

Güzel Köylü son bölümünde neler yaşandı

Çarşamba akşamı yayınlanan Güzel Köylü dizisi yine gündeme bomba gibi düştü. Ekranların fenomen dizisi haline gelen Güzel Köylü'de bu hafta olaylar iyice karıştı...

Haberin Devamı

Cemal ve arkadaşları Kamuran'ı kurtarmak için Muğla'ya giderler. Ancak Gül tarafından takip edildiklerininden haberleri yoktur. Gül Cemal'in kendisini ektiğini düşünmektedir. Sonuna kadar Cemal'leri takip eder. Cemal'ler ise Kamuran'ı kurtarmak için bir plan yaparlar ve bu planın ortasına Gül yıldırım gibi düşer. Gül'ün gelişiyle ortalık karışır. Gül herşeyi yanlış anlayarak ortalığı birbirine katar.

Gül'e göre Cemal, kendisini Gül'e affettirmek zorundadır. Cemal ise kendisinin bir suçu olmadığını anlatmaya çalışır. Ancak Kamuran meselesini de gizlemek istemektedir. O gece olanlar tüm köylüden gizlenecektir. Ancak Gül'ün o geceyle ilgili şüpheleri devam etmektedir. Ve bunu konuyu araştırmaya devam eder.

İŞTE GÜZEL KÖYLÜ SON BÖLÜM GÖRÜNTÜLERİ

Güzel Köylü son bölümünde neler yaşandı