Cadde Güzel Köylü son bölümü yine nefes kesti

Güzel Köylü son bölümü yine nefes kesti

26.11.2014 - 13:23 | Son Güncellenme:

Dün akşam ekrana gelen Güzel Köylü dizisi 23. Bölüm ile yine nefes kesti. Star Tv'de yaayınlana Güzel Köylü herkesi ekrana kilitledi. Gül ve Cemal elbise sorununu çözdü mü? Sultan ana baskın yaptı herkes şaşırdı!

Güzel Köylü son bölümü yine nefes kesti

Güzel Köylü 23. Bölüm yayınlandı. Yeni bölüm hakkında tüm ipuçları haberimizin detayında bulabilirsiniz. Gül, Kaan’ın istediğini yapacak mı? Kına gecesini rezil eden Yusuf ve Bünyamin, Kemal'i kaçırma planında başarısızlığa uğramışlardır. Hüsnü'ye yakalanırlar. Hüsnü ve ahali Yusuf ve Bünyamin'e karşı çıkarak Hüsnü'nün evinden gönderirler. Ancak Yusuf ve Bünyamin Kemal'i bu evlilik konusundan caydırmak için planlar kurmaya devam ederler.

Köyde hummalı bir şekilde düğün hazırlıkları sürmektedir. Herkes bu düğün için hazırlanmaya başlar. Bu düğüne en çok özenenlerden birisi de Kamuran'dır.

Kaan ise bir atak yaparak Gül'e düğünde giymesi için bir elbise hediye eder. Gül bu elbiseyi giymesinin yanlış anlaşılmaya neden olacağını söylese de Kaan bu konuda ısrar eder. Kaan'ın Gül'e düğün için elbise aldığına tanık olan Celal ve Ayten ise Cemal ve Kamuran'a bu konudan bahsederler. Kamuran, Kaan ve Cemal, Gül'ün düğünde hangi elbiseyi giyeceğini merakla beklemeye başlar.

GÜZEL KÖYLÜ SON BÖLÜM