Cadde Güzel Köylü yeni bölümü yine nefes kesti !

Güzel Köylü yeni bölümü yine nefes kesti !

22.12.2014 - 12:07 | Son Güncellenme:

Star Tv'nin merakla beklenen dizisi Güzel Köylü 27. bölüm ile ekrana geldi! Güzel Köylü yeni bölümde neler oldu ? İşte ayrıntılar...

Güzel Köylü yeni bölümü yine nefes kesti

Geçen hafta yayınlanan bölümünde Cemal’in Ailesi Gül’e cephe alıyordu. Peki son bölümü ile bu hafta Güzel Köylü dizisinde neler oldu?

Gül ve Nihal'i kaçıran adamlar Seval'i geri istemektedirler. Cemal ve diğerleri Seval'i vermek yerine bir plan yaparlar ve Seval yerine Seval kılığına giren Sıddık'ı adamlara vermeye kalkarlar. Ancak adamlar bunu anlar ve Sıddık'la Nihal'i tekrar kaçırırlar. Üstelik para çantası da boştur. Seval bu durumdan rahatsız olur ve adamlarla irtibata geçer.

Öte yandan Kaan'ın Gül'ün eski nişanlısı olduğunu öğrenen Sultanana Kaan'a Gül'ü üzdüğü için hesap sorar. Ancak Kaan Gül'ün kendisini yanlış anladığını anlatır. Cemal'in ailesi de Gül'ün Kaan'ın eski nişanlısı olduğunu öğrenince Gül'e karşı tavır alırlar. Gül'ün Cemal'e olan ilgisinin geçici bir heves olduğuna inandırır. Bunun üzerine Sultanana Kaan ve Gül'ü barıştırmak için farklı yollara başvurur.

Haberin Devamı

GÜZEL KÖYLÜ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


GÜZEL KÖYLÜ 27. BÖLÜM FRAGMANI



Güzel Köylü yeni bölümü yine nefes kesti


Güzel Köylü'yü yıkan ayrılık!

Aynı dizide başrolleri paylaşan ve birbirine aşık iki genci canlandıran Gizem Karaca ve Berkant Can'ın dizi aşkı gerçek olmuştu. Ancak
Gizem karaca bu günlerde zor şeyler yaşıyor.Rol arkadaşı ile 1 aydır birlikte olan güzel oyuncu ne yazık ki yollarını ayırdı.

Bir derginin haberine göre beraberlikleri bir ay süren çift yollarını ayırdı.

Gizem Karaca Kimdir?

Gizem Karaca 7 Eylül 1992 yılında İstanbul'da doğdu. Küçükken ailesi Amerika'ya taşındığı için çocukluğu ABD ve Kanada'da geçti. İlkokulu ABD'de, ortaokulu Kanada'da bitiren Karaca lise yıllarında Türkiye'ye döndü. Lise bittikten sonra İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı Bölümünü kazandı. Ingilizce ve Fransızca biliyor.

Kariyeri
İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı Bölümü'nü kazandıktan sonra zor geçen derslerden kaçmak için güzellik yarışmasına katılmaya karar vermiş, Miss Turkey 2011 güzellik yarışmasına katılmış ve 2. olmuştur. Yarışma bittikten hemen sonra gelen dizi tekliflerini değerlendirmiş, 2012 yılında yayınlanan Eve Düşen Yıldırım adlı dizide başrol ile oyunculuk kariyerine başlamıştır. 2012-de Emir'in Yolu isimli ikinci dizisinde de baş rol Güneş Sancaktar'ı oynadı.

Haberin Devamı

13. bölümün ardından dizi yayından kaldırıldığı için bir süre Amerika'ya gidip New York Film Akademisi'nde oyunculuk eğitimi alan Gizem Karaca yeni dizisi Benim Hala Umudum Var ile 2013 ün yazında ekranlara dönüş yapmıştır.

Güzel oyuncu 2014 yılında Seni Seviyorum Adamım isimli ilk sinema filminde baş rol oynadı. Film 21 Kasım'dan itibaren vizyona girdi. Karaca 2014 Haziran ayından beri Star TV'de yayınlanan Güzel Köylü adlı dizide Mehmet Ali Nuroğlu ve Berk Cankat ile beraber başrol oynamaktadır.