Cadde Güzel Köylü son bölümünde sürpriz oyuncu

Güzel Köylü son bölümünde sürpriz oyuncu

11.11.2014 - 10:02 | Son Güncellenme:

Bu akşam ekrana gelmeye hazırlanan Güzel Köylü dizisine Survivor’la ünlenen güzel oyuncu Merve Oflaz konuk oyuncu olarak dahil oldu. 4 bölüm rol alacak olan Merve Oflaz diziye renk kattı.

Güzel Köylü son bölümünde sürpriz oyuncu

Başrollerini Gizem Karaca, Mehmet Ali Nuroğlu, Berk Cankat’ın paylaştığı Güzel Köylü’ye bu hafta Merve Oflaz konuk oyuncu olarak dahil oldu.

Haberin Devamı

Kaan’ın kolejden arkadaşı, Gazeteci Oya karakteri ile izleyeceğimiz Merve Oflaz dört bölüm boyunca dizide yer alacak. Kaan’ın teklifi üzerine, köye gelecek olan Oya köylünün en doğal halini görebilmek için gazeteci kimliğini gizleyecek. Mustafa Şevki Doğan’ın yönettiği, Baykut Badem ve Filiz Ekinci’nin senaryosunu yazdığı dizide bu hafta neler olacak? merak konusu oldu....

Cemal, Gül'ün akşam yemeğine Kaan'ı ve kendisini aynı anda çağırdığını ve idare ettiğini öğrenince mekanı terk eder. Gül Cemal'in kendisini bırakıp gittiğini öğrenince Cemal'e ulaşmak için Cemal'in evine gider. Ancak ayakta duracak hali yoktur ve Hüsnü'nün kollarına yığılır.

Cemal, Gül'ü evde görünce çok şaşırır. Hüsnü ve Dudu Gül'ü evden göndermemek ellerinden gelen her şeyi yaparlar. Gül'e adeta bir prenses gibi davranırlar. Bu durum Gül'ün çok hoşuna gider. Ancak Hüsnü ve Dudu'nun Gül'ü evde tutmak için gösterdiği çabalar başlarına ummadık bir bela açar.

Babasının Kamuran'ı Konya'ya gelin göndermesini istemeyen Nurten müthiş bir plan yapar. Kaan ve Kamuran'ın yakınlaşmasını sağlamak için Kamuran'ı Kaan'ın yanına gönderir. Kaan'dan da Kamuran'a yardımcı olması konusında ricada bulunur. Böylelikle Kaan ve Kamuran başbaşa vakit geçirerek birbirlerine yakınlaşacaktır. Ancak Kaan ve Kamuran'ın bu plandan haberi yoktur.

Haberin Devamı

GÜZEL KÖYLÜ SON BÖLÜM İZLE

Güzel Köylü son bölümünde sürpriz oyuncu