Stil H&M for Brick Lane Bikes Koleksiyonu

H&M for Brick Lane Bikes Koleksiyonu

10.06.2013 - 00:00 | Son Güncellenme:

H&M for Brick Lane Bikes: Şehir bisikletçiliğinden ilham alan bir erkek koleksiyonu hazırladı.

H&M for Brick Lane Bikes Koleksiyonu

11 parçadan oluşan koleksiyon H&M tarafından tasarlandı ve dünyanın önde gelen özel üretim bisiklet uzmanlarından Brick Lane Bikes tarafından test edilip onaylandı. Vintage parçalardan ve günümüz performans sporlarından ilham alan koleksiyon, H&M Conscious çalışmaları kapsamındaki sürdürülebilir kumaşlardan üretildi. Koleksiyon 7 Mart 2013’ten itibaren tüm dünyada yaklaşık 180 mağazada satışa sunulacak.

Haberin Devamı

2006’da kurulan ve mağaza bünyesindeki atölyesinde özel üretim bisikletler üzerine uzmanlaşan Brick Lane Bikes, İngiltere’nin ilk sabit vitesli bisiklet mağazası. Şu anda Doğu Londra bisiklet camiasının nabzını tutan Brick Lane Bikes bu özel bisiklet koleksiyonunu test edip onaylamak için en mükemmel ekip. Her bir parça performansı ve şıklığı bir arada sunan detaylarıyla hem pedal çevirirken, hem de günlük yaşamda kullanılmak üzere tasarlandı. Organik koton, geri dönüştürülmüş koton ve geri dönüştürülmüş polyester gibi kumaşlardan üretilen koleksiyon da en az bisiklet kadar çevreci.

Bisikletçilerden ilham alınan koleksiyonu görmek için biraz beklememiz gerekecek, bahar başında H&M mağazalarında satışa çıkacak koleksiyonu merakla bekliyoruz. 


Yazarlar