İzlenmesi Gereken Filmler: Bir Kere Bile Olsa Mutlaka İzlenmesi Gereken Filmler
İzlenmesi Gereken Filmler: Bir Kere Bile Olsa Mutlaka İzlenmesi Gereken Filmler Film izlemek boş zamanlarımızda yaptığımız en sevilen aktivitelerden bir tanesidir. Özellikle IMDb puanı yüksek olan ve ödül almış olan pek çok film bulunmaktadır. Bu filmler de izlenmesi gereken filmler kategorisinde değerlendirilir. Film izlemek isteyen kişiler arama motorlarında sık sık izlenmesi gereken filmler nelerdir? Araştırması yapmaktadırlar. Peki yeni ve eski izlenmesi gereken filmler nelerdir? En çok izlenen filmler nelerdir? İşte mutlaka izlemeniz gereken filmler listesi.
27.01.2021 Kültür Sanat
Ölmeden Önce İzlenmesi Gereken Filmler
Ölmeden Önce İzlenmesi Gereken Filmler IMDB kullanıcılarının onayı , dünya çapındaki çeşitli sinema okullarının kaynaklarından ve film kütüphanelerinden edinilen bilgiler doğrultusunda araştırılmış en iyi filmler listemizi sizler için derledik. En iyi filmler listemizde kronolojik sıra yoktur. Yerli ve yabancı filmlerin bulunduğu bu listenin sizlere iyi bir rehber olması diliyoruz. Sizlerin de değerlendirmemize eşlik etmenizi sağlamak için bir filmin iyi olduğuna nasıl kanaat getirileceğine dair noktaları da ekleyerek listemizin aydınlatıcı olacağını umuyoruz.
22.04.2018 Gündem
En iyi İstanbul kitap ve filmleri
En iyi İstanbul kitap ve filmleri İngiliz Guardian gazetesi, İstanbul’a özel hazırladığı “şehir rehberi” sayfasında en iyi konaklama, yemek, alışveriş ve eğlence noktalarının yanı sıra, hikâyesi İstanbul’da geçen en iyi kitap ve filmlerin seçkin editörler tarafından düzenlenmiş listesini yayımladı.
14.09.2011 Kültür Sanat
ROL YAPARIZ OLUR BİTER
ROL YAPARIZ OLUR BİTER Sinemanın ünlü yüzleri, unutulmayan rollerine gönderme yapıp Empire dergisi için poz kesti.
11.12.2009 Cadde
Soykırıma sessiz çığlık
Soykırıma sessiz çığlık Yahudi soykırımını alışılmışın dışında, şiddetten uzak şekilde anlatan “The Zone of Interest/İlgi Alanı” pek çok ödül kazandığı gibi Oscar’da da iddialı.
25.02.2024 Kültür Sanat
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri Film dünyasının sevilen türleri arasında gerilim, komedi, macera ve aksiyon filmleri başı çekiyor. Her yaş grubundan bireylere uygun çekilen filmler izlerken kişiyi işlediği konuya adapte ediyor. Yönetmen koltuğunda dünyaca ünlü isimlerin oturduğu ve kadrosunda önemli isimlerin yer aldığım filmler bulunuyor. Aileniz veya arkadaşlarınızla izleyebileceğiz en iyi, en yeni, sürükleyici, tehlikeli ve macera içeren Türk ve yabancı aksiyon film önerileri için sizin için hazırladığımız aksiyon filmleri 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
IMDb Top 250 Film Listesi 2024: İzlenmesi Gereken Gelmiş Geçmiş En İyi 250 Film
IMDb Top 250 Film Listesi 2024: İzlenmesi Gereken Gelmiş Geçmiş En İyi 250 Film Dünyanın en iyi filmlerinin yer aldığı IMDb Top 250 film listesinde yerli ve yabancı filmler bulunuyor. Aksiyondan maceraya, bilim kurgudan fantastiğe, komediden drama kadar çeşit çeşit filmlerin yer aldığı listede dünya genelinde kültleşmiş durumda. Dünyanın en iyi filmleri IMDb Top 250 listesinde yayınlanmaktadır. İzlendiğinde kendine hayran bırakan filmler gelmiş geçmiş en iyi yapımlar arasında yer alıyor. Gelmiş geçmiş en iyi 250 film önerisi için “IMDb Top 250 Film Listesi 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
Zamanda Yolculuk Filmleri 2024: Gelmiş Geçmiş En İyi Zamanda Yolculuk Filmleri Listesi
Zamanda Yolculuk Filmleri 2024: Gelmiş Geçmiş En İyi Zamanda Yolculuk Filmleri Listesi Sinema tarihinin en kafa karıştırıcı temalarından zamanda yolculuk ile ilgili dünya sinemasında pek çok güzel film bulunuyor. Zamanda yolculuk filmleri sevenler için eski yeni pek çok yeni içerikler yer alıyor. IMDb listelerinde kendine yer edinen bu filmler her ne kadar kafa karıştırıcı olsa da geçmiş ve geleceği aktaran en güzel filmlerdendir. Tek konuyla sınırlı kalmayan zamanda yolculuk filmleri dikkatli izlenmesi gereken yapıtlardır. Gelmiş geçmiş en iyi zamanda yolculuk filmleri listesi için “Zamanda Yolculuk Filmleri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
Animasyon Filmleri 2024: Dünyanın En Çok İzlenen, En İyi, En Beğenilen, Eğitici ve Ödüllü Animasyon Film Önerileri
Animasyon Filmleri 2024: Dünyanın En Çok İzlenen, En İyi, En Beğenilen, Eğitici ve Ödüllü Animasyon Film Önerileri Yetişkin veya çocuk bireylerin severek izlediği film türlerinin başında animasyon geliyor. Her yaştan herkesi eğlendiren, güldüren, duygulandıran ve özellikle çocuklara yönelik eğitici mesajlar içeren birbirinden güzel eski ve yeni birbirinden güzel animasyon filmleri bulunuyor. Disney yapımlarından Japon yapımlarına kadar uzun uzun animasyon film listesi yer alıyor. Dünyanın en çok izlenen, en iyi, en beğenilen, eğitici ve ödüllü animasyon film önerileri arayanlar ‘Animasyon Filmleri 2024’ içeriğimizden film listesine ulaşabilirler.
2.01.2024 Kültür Sanat
Ağlamıyorum gözüme ‘90’lar kaçtı
Ağlamıyorum gözüme ‘90’lar kaçtı “Sahnede ‘90’lar” sergisinden ‘90’lar Türkiye’sinin fon olduğu “Aftersun”a, İzel-Çelik-Ercan’ın 30 yıl sonra bir araya gelmesinden yayımlanan ‘90’lı yıllar temalı kitaplara... Esen ‘90’lı yıllar rüzgârını ardımıza alıp 10 yılın sanatta yarattığı dönüşüme baktık.
15.01.2023 Kültür Sanat
Travmalarını sanata dönüştür
Travmalarını sanata dönüştür 2022’nin en iyi filmleri listelerinin vazgeçilmezi ve Oscar yarışının müstakbel galiplerinden “The Fabelmans/Fabelmanlar”, Steven Spielberg’ün hayatından izler taşırken travmaların nasıl büyük bir sinemacı yarattığını da gösteriyor.
8.01.2023 Kültür Sanat
Ankara’da Başkent Kültür Yolu Festivali Coşkusu
Ankara’da Başkent Kültür Yolu Festivali Coşkusu Kültür ve Turizm Bakanlığının beş şehirde çok daha kapsayıcı etkinliklerle yaygınlaştırdığı Türkiye Kültür Yolu Festivalleri bünyesinde düzenlenen Başkent Kültür Yolu Festivali 1 Ekimde başladı. 23 Ekim’e kadar sürecek festivalde 72 ayrı mekânda, 5.000’e yakın sanatçı ve 160 açık hava etkinliği, 12 bale-opera-dans, 107 çocuk etkinliği, 125 konser, 49 sergi, 68 söyleşi, 47 tiyatrodan oluşan toplam 568 etkinlik yer alıyor.
1.10.2022 Kültür Sanat
Ekimin gelişi Filmekimi’nden belli
Ekimin gelişi Filmekimi’nden belli 7-16 Ekim arasında İstanbul’da sinemaseverlerle 21. kez buluşacak olan Filmekimi’nin programı, bu yıl majör festivallerde adından en çok söz ettiren ve ödüllerle dönen yapımlarla dolu.
29.09.2022 Kültür Sanat
Onun fikriydi! Fahrettin Cüreklibatır'ı Cüneyt Arkın yapmak...
Onun fikriydi! Fahrettin Cüreklibatır'ı Cüneyt Arkın yapmak... Yeşilçam'ın yakışıklı jönü, Türk sinemasının gelmiş geçmiş en önemli aktörlerinden Cüneyt Arkın, evinde geçirdiği kalp krizi sonucu 85 yaşında hayatını kaybetti. İşte ömrünü sinemaya adayan ve bugüne kadar 400'e yakın filmde rol alan Cüneyt Arkın'ın hayatında iz bırakan anlar ve Türk sinemasının kahramanı hakkında bilmediklerimiz.
28.06.2022 Cadde
İzmir sinema şehri olma yolunda
İzmir sinema şehri olma yolunda Bu sene ikincisi gerçekleşen İzmir Uluslararası Film ve Müzik Festivali’nde Ulusal Yarışma’ya olan ilgi, İzmir’in bir sinema şehri olma yolundaki habercisi.
21.06.2022 Kültür Sanat
40. İstanbul Film Festivali Ulusal Yarışma gösterimleri Temmuz'da başlıyor
40. İstanbul Film Festivali Ulusal Yarışma gösterimleri Temmuz'da başlıyor İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı desteğiyle düzenlenen 40. İstanbul Film Festivali kapsamındaki Ulusal Yarışma 1–13 Temmuz tarihlerinde yapılacak; gösterimler Maximum UNIQ Açıkhava'da kurulan sinemada gerçekleştirilecek. Festival biletleri 29 Haziran Salı günü 10.30’dan itibaren passo.com.tr/tr üzerinden satışa açılacak.
24.06.2021 Kültür Sanat
Ödüllü genç sinemacılar ağırlıkta
Ödüllü genç sinemacılar ağırlıkta 40. İstanbul Film Festivali’nin 20-29 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek ulusal yarışmasında önceki filmleriyle dikkat çeken genç sinemacıların ağırlıkta olduğu 13 film yarışacak...
17.04.2021 Kültür Sanat
Aile Filmleri: Aile Birlikte İzlenebilecek En Güzel Aile Filmleri
Aile Filmleri: Aile Birlikte İzlenebilecek En Güzel Aile Filmleri Aile temalı olan filmler hem ülkemizde hem de Avrupa’da oldukça fazla izlenmektedir. Aile ile ilgili bu filmler hem yerli hem de yabancı yapımlı olmaktadır. Aile temalı olan filmlerin hem de oyuncu kadroları oldukça iyi kadrolardan oluşmaktadır. Aile filmleri son aylarda internette en çok araştırılan filmler arasına girmiştir. Peki, en iyi aile filmleri hangileridir? Aile ile birlikte izlenecek filmler hangileridir? İşte izleyebileceğiniz en güzel aile filmleri listesi.
27.01.2021 Kültür Sanat
Duygusal Filmler: İzleyenleri Ağlatan Ve Hüzünlendiren En Duygusal Filmler
Duygusal Filmler: İzleyenleri Ağlatan Ve Hüzünlendiren En Duygusal Filmler İzleyenleri ağlatan ve hüzünlendiren en duygusal filmler hangileridir? Duygusal filmler içerisinde hangilerini izlemek gerekir. Hangi duygusal filmlerle başlamak gerekir? Puanı en yüksek duygusal filmler nelerdir? İşte, tüm detaylar. 
27.01.2021 Kültür Sanat
Dram Filmleri: Yerli & Yabancı En İyi Dram Filmleri Listesi
Dram Filmleri: Yerli & Yabancı En İyi Dram Filmleri Listesi Dram filmleri nelerdir. Yerli & yabancı en iyi dram filmleri listesi içerisinde neler vardır, dram filmleri arasında en iyileri hangileridir. Dram filmlerine dair aradığını her detayı öğrenebilirsiniz. Filmler hakkında tüm detayları sizler için derledik.
27.01.2021 Kültür Sanat
En İyi Filmler: Imdb'de En Çok Beğeni Toplayan En Güzel Filmler
En İyi Filmler: Imdb'de En Çok Beğeni Toplayan En Güzel Filmler Sinema sektöründe pek çok güzel film bulunmaktadır. Özellikle IMDb puanı yüksek olan bu filmleri izleyerek çok keyifli dakikalar yaşayabilirsiniz. En iyi filmler listesinde birçok film yer almaktadır. Hem yerli hem de yabancı olan bu filmleri izleyerek çok güzel zamanlar geçirebilirsiniz. Peki en iyi filmler hangileridir? IMDb puanı en çok izlenen filmler hangileridir? İşte izlemeniz gereken en iyi filmler.
27.01.2021 Kültür Sanat
Survivor 2021 kadrosunda kimler var? Survivor 2021 yarışmacıları: Ünlüler - Gönüllüler takımı ve yayın tarihi!
Survivor 2021 kadrosunda kimler var? Survivor 2021 yarışmacıları: Ünlüler - Gönüllüler takımı ve yayın tarihi! Survivor 2021 kadrosu ve yayın tarihi belirlendi. Aynı zamanda Survivor 2021 fragmanı yayınlandı. İzleyiciler ise Survivor'ın yeni sezonu hakkında bilgilenmek için arayışa geçti. Survivor 2021 ne zaman, Survivor 2021 yarışmacıları kimler? soruları yoğun ilgi görmeye başladı. 10'ar kişilik takımlardan oluşan Survivor Ünlüler - Gönüllüler kadrosunda kimler var? İşte bu yıl açlığa, hırsa, güce, akla yenilmemek için ter dökecek olan isimler...
3.01.2021 Cadde
Türk filmleri 2021 - En iyi ve en çok sevilen yerli filmler (En güzel filmler)
Türk filmleri 2021 - En iyi ve en çok sevilen yerli filmler (En güzel filmler) Türk filmleri her dönem izleyicimizin beğenerek izlediği yapımlar olmuştur. Molatik ekibi olarak  bizler de sizlere fikir vermesi için en iyi ve en çok sevilen yerli filmleri derledik. İşte Molatik’in en iyi ve en çok sevilen yerli filmler listesi. En güzel filmler için listemize bakmadan geçmeyin.
17.02.2021 Sanat
‘Aşk, Büyü, vs.’ ödülleri topladı
‘Aşk, Büyü, vs.’ ödülleri topladı İstanbul Film Festivali’nin Ulusal Uzun Metraj Yarışması’nda Ümit Ünal’ın filmi “Aşk, Büyü, vs.” Altın Lale En İyi Film, En İyi Senaryo ve En İyi Kadın Oyuncu ödüllerini kazandı. ‘Nasipse Adayız’ filmiyle Ercan Kesal da En İyi Yönetmen Ödülü’ne değer görüldü...
30.07.2020 Kültür Sanat
Fantastik filmler 2021 - Gelmiş geçmiş en iyi bilim-kurgu filmleri önerileri
Fantastik filmler 2021 - Gelmiş geçmiş en iyi bilim-kurgu filmleri önerileri Sinema tutkunlarının en sevdiği kategorilerden birisi de fantastik filmlerdir. Teknolojik gelişmelerle birlikte fantastik filmlerde de yıllar içinde büyük bir artış görüldü. Fantastik filmler sayesinde birçok genç hayallerini gerçekleştirmek için adımlar attı. Bizler de Molatik ekibi olarak bilim-kurgu, uzay filmlerini inceledik, fantastik filmler listesi yaptık. İşte gelmiş geçmiş en iyi bilim-kurgu filmleri önerileri…
17.02.2021 Sanat

Benzer Haber Etiketleri