Evrensel eğlence dans!
Evrensel eğlence dans! Yarın, Dünya Dans Günü! Hayatına spor, eğlence ve farklılık katmak isteyenler, son dönemin popüler dans/egzersiz türlerine bir şans verebilir.
27.04.2018 Cumartesi
Levent’e yeni soluk
Levent’e yeni soluk 4. Levent’te bulunan Fröbel anaokulu yeni eğitim yılının açılışını 150 kişilik bir davetle gerçekleştirdi.
9.09.2015 Cadde
“Afrika Dansı” Salt Beyoğlu’nda!
“Afrika Dansı” Salt Beyoğlu’nda! 18 Mart'ta Salt Beyoğlu ikinci kattaki sergi alanında prömiyeri gerçekleşen ve 4 Nisan’a kadar Salt Beyoğlu’nda performansların devam edeceği 'Afrika Dansı' gösterisi; video film, enstalasyon, sergi, performans ve dans gösterilerinden oluşan çok disiplinli deneysel bir sanat işi.
20.03.2014 Kültür Sanat
“İçimde bir his var, öbür tarafa Nazlı ile beraber gideceğiz”
“İçimde bir his var, öbür tarafa Nazlı ile beraber gideceğiz” Mim Kemal Öke’yi yıllardır ekranlarda düzenli biçimde görmüyoruz. Zaten görseniz tanır mısınız, onu da bilmiyorum. İlk tanıdığımızda kel, bıyıklı, kalın gözlüklü, takım elbiseli bir adamdı. Şimdi incecik, fırça gibi saçları var ve Kızılderili tişörtleriyle dolaşıyor. Değişen yalnızca dış görünüşü değil. Eski egosantrik, hırslı Mim Kemal Öke gitmiş; yerine hayatı paylaşarak yaşayan biri gelmiş. Sebebi, bugün 20 yaşında olan kızı Nazlı.
18.06.2011 Pazar
Rus Okulu'nda dansözlü kutlama
Rus Okulu'nda dansözlü kutlama ANTALYA'da bulunan Rus Okulu'nun lise ve yüksekokul bölümlerinin eğitim-öğretim yılı açılışı ve Dünya Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen kutlama programında, öğrenciler değişik ülkelerin dans gösterilerini sergiledi...
6.10.2009 Gündem
Miniklerin festivali
Miniklerin festivali Hafta sonunu çocuklarınızla birlikte eğlenerek geçirmek isterseniz Parkorman’daki Minifest’e uğrayın. 3-14 yaş arası minikleri kültür ve sanat etkinliklerinin yanı sıra eğlenceli oyunlar bekliyor
6.06.2008 Cumartesi
Haydi çocuklar Minifest'e!
Haydi çocuklar Minifest'e! İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından Digiturk sponsorluğunda düzenlenen çocukların festivali “Digiturk’le Minifest” haftaya Maslak Parkorman’da gerçekleşiyor.
30.06.2008 Aile
Digitürk ile Minifest
Digitürk ile Minifest İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın Çocuk Şenliği Minifest, DIGITURK sponsorluğunda 5, 6, 7 ve 8 Haziran tarihlerinde Maslak Parkorman’da…
13.06.2008 Aile
'Bana Islak Mayonuzu Gösterin’ garajistanbul’da
'Bana Islak Mayonuzu Gösterin’ garajistanbul’da 22 / 11 Proje Topluluğu’nun sıra dışı yazar Sevim Burak’ın metinlerinden yola çıkarak kurguladığı “Bana Islak Mayonuzu Gösterin” adı oyun bu akşam garajistanbul’da sahneleniyor.
28.05.2007 Kültür Sanat
"Kamera karşısında duygu ve sinirleriniz alınıyor"
"Kamera karşısında duygu ve sinirleriniz alınıyor" Ünlülerle yaptığı bayram sohbetlerini bir kitapta toplayan CNN TÜRK haber spikeri Şirin Payzın: "Canlı yayında bir aksilik çıktığında işin sırrı seyirciye 'Bu kadın ne diyor?' dedirtmeden hiçbir şey olmamış gibi devam etmek. Zaten kamera karşısında duygu ve sinirleriniz alınıyor. Örneğin, sinagog patlamalarında dokuz saat boyunca program yaptım"
14.04.2007 Pazar
Afrika dansıyla egzersiz
Afrika dansıyla egzersiz Planet Health Club dans ederken form tutmanızı sağlayacak Afrika dansı derslerine başladı...
5.11.2005 Pazar
Savaşırım, kazanırım
Savaşırım, kazanırım Savaşırım, kazanırım
7.09.1999 Skorer
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir?
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir? Kelime dağarcığını test eden Kelime Gezmece bir bulmaca oyunudur. Farklı şehirlerin isimlendirildiği bu oyunda zorlu seviyeleri ve bölümler bulunuyor. Toplam 47 bölümden oluşan oyun cep telefonlarından oynanabiliyor. Oyun seviyesi arttıkça cevaplarını bulmak da bir o kadar zor oluyor. Özellikle bazı bölümlerin cevaplarını bulmak oldukça zor. Kelimeleri bulmanın yanı sıra Kelime Gezmece cevapları ile kelime haznesi ve düşünme yeteneğinin gelişmesine yardımcı oluyor. Kelime Gezmece tüm seviyeler ve cevapları için “Kelime Gezmece Cevapları” içeriğimize göz atabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Dünya Kupası tarihine geçen fahiş hakem hataları! Maradona, Almanya ve İngiltere...
Dünya Kupası tarihine geçen fahiş hakem hataları! Maradona, Almanya ve İngiltere... 2022 FIFA Dünya Kupası, 21 Kasım - 18 Aralık 2022 tarihleri arasında Katar'da düzenlenecek. 1930 yılında Uruguay'da başlayan futbol şöleni bazı duraksamalar olsa da tarih boyunca tüm dünyayı etkisi altına aldı. Yıllarca birçok dünya yıldızı ülkelerinin bayrağını en üst düzeyde temsil etti. Dünya Kupası, insanları büyüleyen bir turnuva olmasının yanı sıra hafızalara fahiş hakem hatalarıyla da kazındı.
10.11.2022 Dünya Kupası
Vasiyetle yapılan ilk düğünün ardından Afrika'dan üç gelin geldi
Vasiyetle yapılan ilk düğünün ardından Afrika'dan üç gelin geldi Fildişi Sahili'nde hayatını kaybeden babasının vasiyeti üzerine Afrikalı kızla evlenen Denizlili genç esnaf Ali Kara, 2 yıl sonra baldızını, şimdi de gelinin arkadaşını kente gelin olarak getirdi. Denizlili damat Kara, Afrika’dan gelen Ninna İnes Gbe ile Türk ve Afrika geleneklerinin bir arada olduğu düğünle hayatını birleştirdi.
17.07.2022 Haberler
Vasiyetle yapılan ilk düğünün ardından Afrika'dan üç gelin geldi
Vasiyetle yapılan ilk düğünün ardından Afrika'dan üç gelin geldi Fildişi Sahili'nde hayatını kaybeden babasının vasiyeti üzerine Afrikalı kızla evlenen Denizlili genç esnaf Ali Kara, 2 yıl sonra baldızını, şimdi de gelinin arkadaşını kente gelin olarak getirdi. Denizlili damat Kara, Afrika’dan gelen Ninna İnes Gbe ile Türk ve Afrika geleneklerinin bir arada olduğu düğünle hayatını birleştirdi.
17.07.2022 Gündem
Dünya Kadınlar Festivali İstanbul'un program detayları belli oldu
Dünya Kadınlar Festivali İstanbul'un program detayları belli oldu Bu yıl WOW – Dünya Kadınlar Vakfı ve British Council ortaklığında ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) desteği ile 19-20 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek WOW - Dünya Kadınlar Festivali İstanbul’un program detayları belli oldu.
17.03.2022 Kültür Sanat
Uzmanlardan Rusya için çarpıcı 'kripto' uyarısı
Uzmanlardan Rusya için çarpıcı 'kripto' uyarısı Rusya'ya yönelik SWIFT yaptırımı kararının yankıları devam ediyor. Rus ekonomisinin SWIFT'in yerine nasıl bir yol haritası izleyeceği, hangi alternatif sistemleri kullanacağı ve kripto paraların Rusya pazarında artışa geçip geçmeyeceği ise büyük merak konusu. Prof. Dr. Mehmet Şişman, Prof. Dr. Natalya Ketenci ve Prof. Dr. Zahide Ayyıldız Onaran, yaşananların Rusya için ekonomik felaket olduğunu söyleyerek, dikkat çeken uyarılarda bulundu.
4.03.2022 Ekonomi
Surmalar: En garip kabile
Surmalar: En garip kabile Etiyopya'nın Omo Vadisi'nde yaşayan Surma kabilesi dünya üzerinde yaşayan en garip kabile olarak nitelendiriliyorlar. Bizler de Surmalara Molatik olduk. Bakalım neden bu unvanı almışlar.
15.10.2021 Dünya
Red Bull Dance Your Style elemeleri İstanbul’da
Red Bull Dance Your Style elemeleri İstanbul’da Red Bull Dance Your Style’ın 19 Haziran Cumartesi günü İzmir, 21 Haziran Pazartesi günü Ankara elemeleri tamamlandı. Yarın İstanbul’da yetenekli isimler jürinin oylarıyla değerlendirilecek. Katılımcılar finalde ter dökerken yarışta jürilik görevini ise izleyiciler üstlenecek. Dans pistinde kıyasıya mücadele verecek olan isimlerin belirleneceği yarışmanın Türkiye birincisi Güney Afrika’da gerçekleşecek dünya finalinde ülkemizi temsil etme şansı yakalayacak.
22.06.2021 Kültür Sanat
Red Bull Dance Your Style’ın ilk finalistleri belli oldu
Red Bull Dance Your Style’ın ilk finalistleri belli oldu Red Bull Dance Your Style’ın ilk finalistleri belli oldu Hip hop, popping, house dahil neredeyse tüm sokak dansı türlerini bünyesinde barındıran dans yarışması Red Bull Dance Your Style tüm heyecanıyla geri döndü. En yetenekli isimlerden oluşan yarışmacılar çok yakında iddialı performanslarıyla dans pistinde tozu dumana katacak. Yarışma öncesinde bu iddiaları üzerine bir fikir vermesi için özel bir performans sergileyen Gülay Tezcan, Eylül Kaplan, Rıdvan Bayar ve Bayram Biser Mutlu, önceki yıllarda gösterdikleri performanslarla ‘Wild Card’ hakkı elde etti.
15.06.2021 Kültür Sanat
Red Bull Dance Your Style dansın en iyilerini belirleyecek
Red Bull Dance Your Style dansın en iyilerini belirleyecek Hip hop, popping, house dahil neredeyse tüm sokak dansı türlerini bünyesinde barındıran dans yarışması Red Bull Dance Your Style geri dönüyor. Instagram üzerinden başvurularla başlayacak olan yarışmada, İzmir, İstanbul ve Ankara’daki elemeler sonrasında sokak dansının en iyileri, 4 Temmuz’da Red Bull Dance Your Style Türkiye Finali’nde belli olacak.
18.05.2021 Kültür Sanat
Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası'nın unutulmaz konserleri Borusan Klasik'te
Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası'nın unutulmaz konserleri Borusan Klasik'te Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası, 2020’yi emin adımlarla ve hız kesmeden uğurluyor… Borusan Klasik’te 29 Aralık-3 Ocak arası her gün saat 19.00’da yayınlanacak, müzikseverlerin büyük beğenisini kazanan konser kayıtlarında Leticia Moreno, Corinne Winters, Denis Kozhukhin, Katia & Marielle Labèque, Andreas Ottensamer ve Ailyn Pérez solist olarak yer alıyor.
23.12.2020 Kültür Sanat
Twerk nedir?
Twerk nedir? Son yıllarda çokça gördüğümüz bir dans var, adı twerk. Genellikle kadınların icra ettiği bu dans olan twerk oldukça ilgi çekiyor. Peki, twerk nedir? Gelin Molatik olalım…
29.09.2020 Trend
Oscar'ın yabancıları İstanbul Modern'de
Oscar'ın yabancıları İstanbul Modern'de İstanbul Modern Sinema, 16-30 Ocak tarihlerinde Oscar’ın Yabancıları seçkisini sinemaseverlerle buluşturuyor. “En İyi Uluslararası Film” dalında ilk dokuza giren adayların da yer aldığı programda 14 yabancı yapım bulunuyor
9.01.2020 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri