Aramızda Kalsın

Aramızda Kalsın

Son dakika Aramızda Kalsın haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Aramızda Kalsın gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Aramızda Kalsın haber sayfamızda...

Aramızda Kalsın

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 513 aramızda kalsın haberi bulunmuştur.
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten yerel seçim açıklaması: Karşımızdaki aşırı iddialılar yanılacak, güçlü bir başarı ortaya koyacağız
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten yerel seçim açıklaması: Karşımızdaki aşırı iddialılar yanılacak, güçlü bir başarı ortaya koyacağız AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik katıldığı canlı yayın programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ömer Çelik, "Geçen seçim gibi AK Parti ve Cumhur İttifakı'na aşırı iddialı olanların yanıldığını ve neticenin bizim lehimize tecelli ettiğini göreceğiz" dedi.
29.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çalışan ve emekliye bir mesaj daha
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çalışan ve emekliye bir mesaj daha Dün promosyon müjdesi veren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugünkü gündeminde yine çalışan ve emekliler vardı. Enflasyonun yıl sonunda düşeceğini belirten Erdoğan, "Çalışanlarımızın ve emeklilerimizin yaşadığı sıkıntıların çözümü boynumuzun borcudur" dedi.
22.03.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çalışan ve emekliye bir mesaj daha
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çalışan ve emekliye bir mesaj daha Dün promosyon müjdesi veren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugünkü gündeminde yine çalışan ve emekliler vardı. Enflasyonun yıl sonunda düşeceğini belirten Erdoğan, "Çalışanlarımızın ve emeklilerimizin yaşadığı sıkıntıların çözümü boynumuzun borcudur" dedi.
22.03.2024 Gündem
CHP Hatay’ı teklif etti Haluk Levent reddetti
CHP Hatay’ı teklif etti Haluk Levent reddetti CHP’nin, Lütfü Savaş’ın adaylığını geri çekip çekmeyeceği merakla beklenen Hatay için müzisyen Haluk Levent’e teklif götürdüğü ancak reddedildiği ortaya çıktı. Parti Sözcüsü Yücel ise Levent’e kurumsal düzeyde bir teklif yapılmadığını söyledi.
13.02.2024 Gündem
Adana Büyükşehir Belediyesi'ne rüşvet operasyonu
Adana Büyükşehir Belediyesi'ne rüşvet operasyonu Adana Büyükşehir Belediyesi'nde düzenlenen ihaleye fesat karıştırma ve rüşvet operasyonunda 10 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.
18.12.2023 Gündem
'O gün Fenerbahçe maçı olsaydı eşim nikahımıza da gelmeyebilirdi!'
'O gün Fenerbahçe maçı olsaydı eşim nikahımıza da gelmeyebilirdi!' Geçtiğimiz sene ocak ayında konser vermek için gittiği Paris'te Fatih İçmeli'den evlilik teklifi alan şarkıcı Öykü Gürman, önceki hafta Bakü'de sevgilisiyle dünyaevine girmişti. Geçtiğimiz gün başrolünde yer aldığı 'Grabuna' filminin özel gösterimine tek başına katılan ünlü isim, eşinin Fenerbahçe maçı olduğu için evde olduğunu söyleyerek; güldüren bir açıkalmada bulundu.
28.10.2023 Cadde
Deyimler ve Anlamları Sözlüğü: A'dan Z'ye En Bilinen Kalıplaşmış Deyim Örnekleri Nelerdir?
Deyimler ve Anlamları Sözlüğü: A'dan Z'ye En Bilinen Kalıplaşmış Deyim Örnekleri Nelerdir? Türkçede sıklıkla karşılaştığımız konulardan birisi de deyimler ve atasözleridir. Kalıplaşmış söz öbekleri olarak da bilinen deyimler kendilerine özgü anlamlar taşır. Yazıldıkları kelimelerde farklı anlamlar taşıyan deyimler uzun uzun anlatılmak istenen ifadelerin kısaca aktarılmasında büyük yarar sağlar. Birden fazla anlamları bulunan deyimlerin sayısı oldukça fazladır. Bazılarını anlamak kolay olsa da bazı deyimler anlaşılması zordur. Kalıplaşmış kelimelerden oluşan deyimler okullarda da Türkçe derslerinde öğrencilerin karşılarına çıkar. A’dan Z’ye dilimizde onlarca deyim vardır. Deyimler ve anlamları ile ilgili araştırma içerisindeyseniz sizin için en çok bilinen, kalıplaşmış, kıza ve uzun açıklamalı deyim örneklerini derledik…
26.09.2023 Eğitim
CHP'li vekiller Tanal ve Başarır eylemcilerle tartıştı
CHP'li vekiller Tanal ve Başarır eylemcilerle tartıştı Muğla Milas'taki yerli linyitten elektrik üretimi gerçekleştiren termik santrali maden sahasının genişletilmesi gündemde. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da Akbelen'e giderek maden işçilerini ziyaret etti. CHP'li vekillerle eylemciler arasında gerilim yükseldi.
29.07.2023 Gündem
Hayatını kaybeden Nurhan Damcıoğlu'nun son isteği ortaya çıktı
Hayatını kaybeden Nurhan Damcıoğlu'nun son isteği ortaya çıktı Türk kantocu ses sanatçısı; tiyatro ve sinema oyuncusu Nurhan Damcıoğlu, 82 yaşında kalp yetmezliği nedeniyle yaşadığı İzmir'de hayatını kaybetti. Damcıoğlu'nun ölümü sanat dünyasını yasa boğdu. Nurhan Damcıoğlu’nun kardeşi Perihan Damcıoğlu, sanatçının son isteğini açıkladı.
7.06.2023 Cadde
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten seçim sonuçlarıyla ilgili açıklama
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten seçim sonuçlarıyla ilgili açıklama AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Adana’da açıklamalarda bulundu,
28.05.2023 Haberler
Son dakika: AK Parti Sözcüsü Çelik'ten 'balkon' açıklaması
Son dakika: AK Parti Sözcüsü Çelik'ten 'balkon' açıklaması AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 28 Mayıs seçim sonuçlarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
28.05.2023 Gündem
‘Her hakkı teslim edeceğiz’
‘Her hakkı teslim edeceğiz’ Kılıçdaroğlu, İstanbul Maltepe’de yaptığı konuşmada “Her hakkı teslim edeceğim. Her hukuku uygulayacağız. 85 milyonun cumhurbaşkanı olacağım” dedi. Kılıçdaroğlu, EYT’den yararlanamayan staj mağdurlarına da sorunlarını çözme sözü verdi.
7.05.2023 Gündem
Millet İttifakı'ndan Maltepe'de İstanbul mitingi
Millet İttifakı'ndan Maltepe'de İstanbul mitingi Millet İttifakı'nın Maltepe'de düzenlediği İstanbul mitinginde konuşan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bu ülkeyi cennet gibi yapacağız ve birlikte huzur içinde yaşayacağız. Hiçbir ayrım yapmadan, hiç kimsenin kimliğini, inancını yaşam tarzını sorgulamadan 85 milyon insanın Cumhurbaşkanı olacağım. Benim saray merakım yok, 6 liderin de öyle bir saray merakı yok. Ben sizler gibi yaşıyorum, sizler gibi mütevazi bir hayatım var" dedi.
6.05.2023 Gündem
Boğazı kesilerek öldürdüğü kadın ölmeden önce katiline su getirdi
Boğazı kesilerek öldürdüğü kadın ölmeden önce katiline su getirdi Afyonkarahisar’da geçtiğimiz ocak ayında evine girdiği Hacer Evlice isimli yaşlı kadını öldüren katil zanlısı Fatih A., kurbanının ölmeden önce kendisine su getirdiğini kaydederek, “Evlice su getirmek için arkasını döndüğünde ‘paralar nerede’ dedim, bu sırada Evlice bağırmaya başladı. Sonra da Evlice kendini yere doğru bıraktığı esnada montumun cebinde bulunan maket bıçağını çıkardım ve sağ elimle boğazını istemeyerek kestim” dedi.
9.09.2022 Gündem
Sadakatsiz Volkan ölüyor mu? Dizinin Volkan'ı oynayan Caner Cindoruk diziden ayrılıyor mu, kimdir, nereli?
Sadakatsiz Volkan ölüyor mu? Dizinin Volkan'ı oynayan Caner Cindoruk diziden ayrılıyor mu, kimdir, nereli? Sadakatsiz dizisi, ilk bölümünden bu yana diziseverlerin ilgisini çekmiş ve çarşamba akşamlarına damga vurmuştu. Dizinin son bölümünde ise Caner Cindoruk'un hayat verdiği Volkan karakteri göğsündan yaralanıyor. Derin'in elindeki bıçağın yol açtığı yara sonucunda Volkan ölecek mi, diziden ayrılacak mı? soruları gündemde.
11.05.2022 Cadde
Sadakatsiz Volkan ölüyor mu? Volkan'ı oynayan Caner Cindoruk diziden ayrılıyor mu?
Sadakatsiz Volkan ölüyor mu? Volkan'ı oynayan Caner Cindoruk diziden ayrılıyor mu? Sadakatsiz dizisinin yeni bölümünde Derin'in öğrendiklerinin ardından Volkan'ı göğsünden yaraladığı görülüyor. Gelişmenin ardından 'Volkan Sadakatsiz dizisinden ayrılacak mı ?' sorusu akıllara geldi. Caner Cindoruk'un dizideki akıbeti sorgulanıyor.
20.04.2022 Cadde
Gökçe Bahadır film ve dizileri || Gökçe Bahadır kimdir kaç yaşında aslen nereli?
Gökçe Bahadır film ve dizileri || Gökçe Bahadır kimdir kaç yaşında aslen nereli? Gökçe Bahadır kaç yaşında? Bahadır, O Ses Türkiye Yılbaşı programında. Oyunculuğu ile büyük bir hayran kitlesi olan Gökçe Bahadır sesi ile de herkesi büyülüyor. Peki, Gökçe Bahadır kimdir, kaç yaşında? İşte Gökçe Bahadır'ın hayatı ile ilgili merak edilenler.
1.01.2022 Cadde
Sadakatsiz'in Volkan'ı kimdir? Volkan'ı oynayan Caner Cindoruk kaç yaşında, nereli, evli mi?
Sadakatsiz'in Volkan'ı kimdir? Volkan'ı oynayan Caner Cindoruk kaç yaşında, nereli, evli mi? Caner Cindoruk, Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Volkan karakteri ile son dönemin popüler isimlerinden. Başarılı oyuncu, dizide Cansu Dere ve Melis Sezen ile başrolü paylaşıyor. Cindoruk, 1980 yılında Adana'da doğdu ve eğitimini de Adana'da tamamladı. Peki, Caner Cindoruk evli mi, boyu kaç?
3.11.2021 Cadde
Eşkıya'da Ağa Dayı kimdir? EDHO'nun Ağa Dayısı Uğur Yücel kaç yaşında, nereli?
Eşkıya'da Ağa Dayı kimdir? EDHO'nun Ağa Dayısı Uğur Yücel kaç yaşında, nereli? Usta oyuncu Uğur Yücel tarafından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde canlandırılan Ağa Dayı karakteri öne çıkıyor. Dizide güçlü ve önemli birine hayat veren Uğur Yücel, aslen Vanlı'dır. Tiyatro bölümünde eğitim gören oyuncu, 1977 yılında kariyerine başladı. İşte, Uğur Yücel hayatı...
26.10.2021 Cadde
Çalışanın başına silah dayayan müdürün ölüm tehdidi dava dosyasına girdi!
Çalışanın başına silah dayayan müdürün ölüm tehdidi dava dosyasına girdi! Kahramanmaraş’ta müşteri hizmetleri uzmanı olarak çalıştığı banka şubesinde, müdürü Turabi K.'nın (49) başına silah dayadığı Melis B. (33), olaydan sonra banka ile ilişiği kesilen Turabi K.'nin kendisini sürekli telefonla arayarak tehdit ettiğini öne sürüp, kayıtları mahkemeye sundu. Ayrıca mahkemede tanık olarak dinlenen başka bir banka çalışanı Turabi K.'nin kendisine de silah doğrulttuğunu açıkladı.
26.10.2021 Gündem
‘Bana sormayın patron kızar’
‘Bana sormayın patron kızar’ Nilperi Şahinkaya, önceki akşam erkek arkadaşı ile Cihangir’de bir etkinliğe katıldı.
16.10.2021 Cadde
Ustaya saygı...
Ustaya saygı... Ferman Toprak, Çeşme Ayayorgi Koyu’ndaki Aramızda Kalsın’da konser verdi.
2.08.2021 Cadde
Müzik ziyafeti
Müzik ziyafeti Ebru Yaşar, Çeşme Ayayorgi’deki Aramızda Kalsın’da konser verdi...
26.07.2021 Cadde
Ada Masalı bu akşam var mı, yeni bölüm neden yok?
Ada Masalı bu akşam var mı, yeni bölüm neden yok? Ada Masalı'nın yeni bölümü bu akşam seyirciyle buluşamayacak. Dizinin yeni bölümü yerine özel bölüm ekrana gelecek. Projenin sıkı takipçileri "Ada Masalı bu akşam var mı, yeni bölüm neden yok?" sorusuna cevap arıyor.
20.07.2021 Cadde
Rekor onlarda!
Rekor onlarda! Kurban Bayramı’nda sahne rekoru beşer gün üst üste hayranlarıyla buluşacak olan Ebru Gündeş ve Simge’de olacak
17.07.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Aramızda Kalsın ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.