1-2

1-2

Son dakika 1-2 haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 1-2 gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 1-2 haber sayfamızda...

1-2

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 395.113 1-2 haberi bulunmuştur.
BİLSEM SONUÇLARI GÖRÜNTÜLE! BİLSEM MEB 2024 sonuç sorgulama ekranı açıldı! TIKLA-BİLSEM sonuç sorgula...
BİLSEM SONUÇLARI GÖRÜNTÜLE! BİLSEM MEB 2024 sonuç sorgulama ekranı açıldı! TIKLA-BİLSEM sonuç sorgula... BİLSEM sınav sonuç tarihleri, sınava dahil olan öğrencilerin gündeminde bulunuyor. Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM), ilkokul 1, 2 ve 3. sınıfları kapsıyor. 2024 BİLSEM takvimine göre sonuçlar açıklandı mı? BİLSEM ön değerlendirme sonuç sorgulama ekranı...
19.04.2024 Bilgi Rehberi
Türk kahvesi neden çabuk bozulur? İçine bir tane koyarsanız Türk kahvesi asla bayatlamıyor!
Türk kahvesi neden çabuk bozulur? İçine bir tane koyarsanız Türk kahvesi asla bayatlamıyor! Türk kahvesi, dünya çapında benzersiz bir lezzete ve kültürel bir mirasa sahip olan özel bir içecektir. Bu küçük fincan içindeki yoğun aroması ve tadı, yüzyıllardır Türk mutfağının vazgeçilmez bir parçası olmuştur. Ancak, birçok kişi Türk kahvesinin neden çabuk bozulduğunu merak ediyor. İçine bir tane koyarsanız Türk kahvesi asla bayatlamıyor!
19.04.2024 Püf Noktası
Spor Toto devretti, heyecan iyice arttı… Bu hafta 60 milyona koşuyor!
Spor Toto devretti, heyecan iyice arttı… Bu hafta 60 milyona koşuyor! Hafta sonunda İddaa’nın yanı sıra Spor Toto heyecanı da yine Misli’de yaşanacak. 37. hafta programında 15 bilen çıkmayınca tam 9 milyon 670 bin TL bu haftaya devretti. Futbolseverlerin gözü kulağı bu hafta Spor Toto programındaki karşılaşmalarda olacak. Eğer diğer hafta ikramiye çok fazla kişiye bölünmez ise 15 bilenlerin büyük meblağlar kazanması bekleniyor.
19.04.2024 Futbol
'İkizler Metin Akpınar'dan! Çocuklardan birinin babası da Yeşilçam artisti'
'İkizler Metin Akpınar'dan! Çocuklardan birinin babası da Yeşilçam artisti' Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için bir kez daha Müge Anlı'nın programına çıktı. Nebioğlu’nun açtığı babalık davası sonrası Türkiye’nin gündemine oturan anne Suphiye Orancı hakkında dün yayın sonu bir iddia ortaya atılmıştı. Uğur Dündar'ın kızı olduğu öne sürülen Dilara G'nin babasının başka bir sanatçı olduğu söylenmişti. Müge Anlı bugün gerçekleştirilen yayında yeni bilgileri açıkladı. Ümit Besen hakkında çıkan iddialara yanıt verirken, yayına bağlanan Suphiye Orancı'nın arkadaşından çarpıcı açıklamalar geldi.
19.04.2024 Cadde
Özel sektörün yurt dışı kredi borcu azaldı
Özel sektörün yurt dışı kredi borcu azaldı Şubat sonu itibarıyla özel sektörün yurt dışından sağladığı toplam kredi borcu, 2023 yıl sonuna göre 394 milyon ABD doları azalarak 163,4 milyar ABD doları oldu.
19.04.2024 Uzmanpara
ALES bu hafta mı, ne zaman, saat kaçta? ALES SINAV TARİHLERİ: ÖSYM ALES/1 sınav giriş yeri sorgulama
ALES bu hafta mı, ne zaman, saat kaçta? ALES SINAV TARİHLERİ: ÖSYM ALES/1 sınav giriş yeri sorgulama 2024 ALES ne zaman sorusu gündemdeki yerini almaya başladı. Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı, ÖSYM takviminde yer alıyor. 2024 ALES sınavları için başvuru süreçlerinin yanı sıra tüm oturumların tarihleri de belli oldu. ALES 1, 2 ve 3 olmak üzere bu yıl da üç ayrı ALES uygulaması gerçekleşecek. Peki, ALES ne zaman? ALES 1 ne zaman ve hangi gün yapılacak? İşte ÖSYM sınav takvimi...
19.04.2024 Bilgi Rehberi
Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe'yle çifte hedef!
Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe'yle çifte hedef! Beşiktaş, 5 maçtır galip gelemediği Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında bugün Ankaragücü’nü konuk edecek. Siyah-beyazlı yönetim, Samsunspor beraberliğinin ardından Fernando Santos’la yolları ayırarak sezon sonuna kadar teknik sorumluluk görevine Serdar Topraktepe’yi getirmişti.
19.04.2024 Beşiktaş
İsmail Kartal: Taraftarlarımıza karşı mahcup olduk!
İsmail Kartal: Taraftarlarımıza karşı mahcup olduk! Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Olympiakos maçının ardından açıklamalarda bulundu.
18.04.2024 Konferans Ligi
Donmuş eti çözmenin en pratik yoluymuş! Saatlerce beklemeye gerek yok
Donmuş eti çözmenin en pratik yoluymuş! Saatlerce beklemeye gerek yok Derin dondurucudan çıkarılan etleri saatlerce beklemek ve zaman kaybetmek istemiyor. Misafiriniz geldiyse donmuş eti çözdürmek için saatlerce beklemenize gerek kalmıyor. Bu yöntem size zaman kazandırıyor.
18.04.2024 Püf Noktası
Google, İsrail'le yapılan projeyi protesto eden 28 çalışanını işten çıkardı
Google, İsrail'le yapılan projeyi protesto eden 28 çalışanını işten çıkardı Bu gelişme, İsrail hükümetine teknoloji sağlanmasına karşı çıkan protestocu çalışanlar ile şirket yöneticileri arasındaki gerilimi tırmandırdı.
18.04.2024 Dünya
Alman şirketler yatırım planlarını revize ediyor
Alman şirketler yatırım planlarını revize ediyor Almanya'daki şirketler bu yılki yatırım planlarını aşağı yönlü revize ediyor.
18.04.2024 Uzmanpara
Dusan Tadic: Fenerbahçe'yi yarı finale çıkartmak bizim için zorunluluk!
Dusan Tadic: Fenerbahçe'yi yarı finale çıkartmak bizim için zorunluluk! UEFA Konferans Ligi'nde Olympiakos'u konuk edecek Fenerbahçe'de Dusan Tadic mücadele öncesi konuştu.
17.04.2024 Konferans Ligi
Dursun Özbek resmen açıkladı: Galatasaray son aşamaya geldi!
Dursun Özbek resmen açıkladı: Galatasaray son aşamaya geldi! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Nisan Ayı Olağan Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu.
17.04.2024 Galatasaray
UBS, Çin için büyüme tahminini yükseltti
UBS, Çin için büyüme tahminini yükseltti Çin'in daha güçlü ihracat görünümü ve beklenenden daha iyi GSYH büyümesi, UBS Yatırım Bankası'nın ülke için bazı tahminlerini yükseltmesine neden oldu.
17.04.2024 Uzmanpara
Süper Lig'de 32. haftanın VAR kayıtları açıklandı! İşte yabancı VAR hakemiyle olan diyaloglar
Süper Lig'de 32. haftanın VAR kayıtları açıklandı! İşte yabancı VAR hakemiyle olan diyaloglar Trendyol Süper Lig'de 32. haftanın VAR kayıtları Türkiye Futbol Federasyonu'nun YouTube hesabından yayınlandı.
16.04.2024 Süper Lig
Ercan Güven'den Fenerbahçeli yıldıza tepki! 'Adı futbolundan büyük, şut vurmayı bile hatırlamıyor'
Ercan Güven'den Fenerbahçeli yıldıza tepki! 'Adı futbolundan büyük, şut vurmayı bile hatırlamıyor' Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup etti. Mücadele sonrası Milliyet Gazetesi yazarları karşılaşmayı değerlendirdi.
15.04.2024 Fenerbahçe
Tatil bitti, okullarda ders zili çaldı
Tatil bitti, okullarda ders zili çaldı İlk ve ortaöğretim kurumlarında, 2023-2024 eğitim öğretim yılının ikinci ara tatili sona erdi.
15.04.2024 Eğitim
Fatih Karagümrük - Fenerbahçe: 1-2 | Süper Lig'de maç fazlasıyla lider
Fatih Karagümrük - Fenerbahçe: 1-2 | Süper Lig'de maç fazlasıyla lider Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe, zirve takibini sürdürmek için Fatih Karagümrük'e konuk oldu. Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki mücadelede Fenerbahçe 1-0 geriye düşmesine rağmen sahadan 2-1 galip ayrıldı. Karagümrük mücadeleyi 9 kişi tamamladı.
14.04.2024 Futbol
Gol düellosunda kazanan Başakşehir! Pendikspor'u 3-2 mağlup etti
Gol düellosunda kazanan Başakşehir! Pendikspor'u 3-2 mağlup etti Pendikspor, Süper Lig'in 32. haftasında Başakşehir'i konuk etti. Nefes kesen maçta rakibini 3-2 mağlup eden Başakşehir 3 puanın sahibi oldu.
14.04.2024 Pendikspor
Kontağını açık bıraktı, aracından ve 2 milyon lirasından oldu
Kontağını açık bıraktı, aracından ve 2 milyon lirasından oldu Arnavutköy’de sürücüsü tarafından çalışır halde bırakılan ve torpido gözünde 2 milyon lira olduğu iddia edilen otomobil çalındı. Sürücü yoldan geçen başka bir araca binerek aracını çalan şüpheliyi takip etti. Polis ekipleri otomobili çalan şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı.
14.04.2024 Gündem
Tatil bitiyor, uyum sorunlarına dikkat
Tatil bitiyor, uyum sorunlarına dikkat Milli Eğitim Bakanlığı’na (MEB) bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarında 19 milyonu aşkın öğrenci ile 1.2 milyon öğretmen için ikinci dönem ara tatili yarın bitiyor. 9 günlük tatilin ardından bazı öğrenciler okula dönüşte isteksiz olabiliyor, uyum sorunu yaşayabiliyor. Hatta bazı çocuklarda mide bulantısı, baş ağrısı, iştahsızlık ve uyku problemleri gibi fizyolojik şikâyetler dahi görülebiliyor.
14.04.2024 Eğitim
Sami Uğurlu isyan etti: Bir takım 15, 16 kere yere yatmaz
Sami Uğurlu isyan etti: Bir takım 15, 16 kere yere yatmaz Süper Lig'de Konyaspor deplasmanda Kasımpaşa'yı 2-0 yendi. Karşılaşma sonrası iki takım teknik direktörü açıklamalarda bulundu.
13.04.2024 Kasımpaşa
Ankara’ya dev teknoloji üssü
Ankara’ya dev teknoloji üssü Ankara Sanayi Odası (ASO), Türkiye’nin ihracat katma değerini artırmayı amaçlayan Ankara Teknoloji Üssü için harekete geçti. Başkentte 1.2 milyon metrekare alanda kurulması planlanan Ankara Teknoloji Üssü, sanayi ile teknoloji tabanlı girişimciliği bir araya getirecek.
13.04.2024 Ekonomi
Gerilim arttı altın fırladı
Gerilim arttı altın fırladı Altın, Orta Doğu’da artan gerilimin yatırımcıları ‘güvenli liman’ arayışına sevk etmesiyle ons başına yüzde 1.2 artışla 2.400 dolarla yeni bir rekor bir zirveye kırdı.
13.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

1-2 ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.