Milliyet Tv Haber Bülteni - 03.11.2015
Milliyet Tv Haber Bülteni - 03.11.2015 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti.   İzmir'de, 2013'teki 'Askeri casusluk' davasını düzenleyen emniyet yetkilileri ve bürokratlara yönelik operasyon başlatıldı.   Türkiye İstatistik Kurumu, ekim ayı enflasyon rakamlarını açıkladı.   Ekim ayı enflasyonu, önümüzdeki yılın vergi ve harç tutarı artış oranlarını da belirledi.   Kazakistan’da bir okulda görevli öğretmen, öğrencilerine ceza vermek için oldukça şiddetli bir yöntem seçti.   Sokağa çıkma yasağı ilan edilen Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde operasyon başladı.   1 Kasım milletvekili genel seçiminde ağır hasar alan MHP’de şimdi ne olacak?   1 Kasım seçim sonuçlarındaki tahminleriyle adından söz ettiren ünlü anketçi Adil Gür, yine çok konuşulacak bir iddiada bulundu.   Balıkesir’in Gönen İlçesi’nde, evi terk eden eşi ile kayınvalidesi ve kayınbiraderini tabancayla öldüren Salih Şenses, cezaevine konulduktan 20 dakika sonra intihar etti.   Dünyaya geldiğinde kalbi ve bazı organları ters tarafta olan Demet Ercan hayatını kaybetti.
11.09.2019 Haberler
Milliyet Tv Haber Bülteni - 21.10.2015
Milliyet Tv Haber Bülteni - 21.10.2015 Ankara Garı önündeki bombalı saldırıyı gerçekleştiren iki kişinin fotoğrafları ortaya çıktı.   Yüksek Seçim Kurulunun 1 Kasım'da yapılacak 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için belirlediği propaganda serbestliği ve bazı seçim yasakları yarından itibaren başlıyor…   Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde PKK'lı teröristlerin açtığı hendeklerin kapatılması ve barikatların kaldırılması için başlatılan operasyon sürüyor…   Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, 5 yıl sonra ilk kez Suriye dışına çıktı; Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüştü.   Antalya’da seyir halindeki bir tırın altından otomobiliyle geçen sürücü yürekleri ağızlara getirdi.   Yavuz Sultan Selim Köprüsünde sona geliniyor…   D-100 Karayolu Bahçelievler mevkii Topkapı istikametinde korkunç bir kaza yaşandı.   Japon otomobil üreticisi Toyota, dünya genelinde 6,5 milyon otomobilini geri çağırıyor.   İstanbul Ataşehir’de bulunan lüks bir restoranda kezzap dehşeti yaşandı.   Kanada yeni başbakanını seçti!
11.09.2019 Haberler
Milliyet Tv Haber Bülteni - 06.10.2015
Milliyet Tv Haber Bülteni - 06.10.2015 1 Kasım’da Türkiye sandık başına gidiyor… Partiler, seçim bildirgelerini açıkladı. Sonuç; kim kazanırsa kazansın vatandaş karlı olacak!   Milliyet gazetesi yazarı Mehmet Tezkan bugünkü köşesinde, AK parti- MHP işbirliğiyle ilgili önemli bir iddiada bulundu.   Güney sınırımıza 31'inci büyükşehir geliyor…   Rusya'dan sonra Çin de Suriye'deki savaşa giriyor…   Rusya’nın, Suriye’de IŞİD ve muhalif güçlerine yönelik hava operasyonları devam ederken, devlet televizyonunda yayınlanan hava durumu izleyenleri şaşırttı.   PKK hedefleri, akıllı bombayla vuruldu.   Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu beldesinde mültecilerin botla yolculuğu cep telefonuyla görüntülendi.   Rusya’da bir akarsuyun karşısına geçmek isteyen arazi tipi araç, akıntıya kapıldı ve suda sürüklenmeye başladı.   Tekirdağ’ın Saray İlçesi’nde hatalı sollama yaptığı iddia edilen otomobil, karşı yönden gelen çöp kamyonu ile kafa kafaya çarpıştı.   Dolandırıcılar vatandaşları kandırmak için her geçen gün yeni yöntemler buluyor…
11.09.2019 Haberler