10 Gün

10 Gün

Son dakika 10 gün haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 10 gün gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 10 gün haber sayfamızda...

10 Gün

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 108.778 10 gün haberi bulunmuştur.
İYİ Parti'de olaylar durulmuyor! ‘Bedel ödeme’ sözünü yerine getiriyor'
İYİ Parti'de olaylar durulmuyor! ‘Bedel ödeme’ sözünü yerine getiriyor' Tek ve müstakil girdiği seçimlerden oylarını yarı oranında düşürerek çıkan ve tek kent belediyesi kazanan İYİ Parti’de olaylar durulmuyor.
18.04.2024 Gündem
Antalya, ihracat kaybını doğu ülkeleriyle kapatmaya çalışıyor
Antalya, ihracat kaybını doğu ülkeleriyle kapatmaya çalışıyor Türkiye'nin en önemli domates üretim merkezi Antalya'yı ihracatta Rusya-Ukrayna savaşı etkiledi. İhracatın yüzde 90'ını Ukrayna'ya yaptıklarını açıklayan ihracatçı Bülent Özdemir, kaybı Doğu Avrupa ülkeleriyle kapatmaya çalıştıklarını açıkladı.
16.04.2024 Ekonomi
Ramazan Bayramı turizm sektörüne ilaç oldu
Ramazan Bayramı turizm sektörüne ilaç oldu 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin ilk verileri geldi. Özellikle Antalya ve Ege’de açık olan oteller, 9 gün boyunca doluluk oranı yüzde yüz olarak gerçekleşti.
15.04.2024 Ekonomi
Bu filmler kaçmaz
Bu filmler kaçmaz 17-28 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek 43. İstanbul Film Festivali’nin zengin programından 10 filmlik izleme listesi hazırladık.
14.04.2024 Kültür Sanat
Yolcularla ücret konusunda tartışan taksiciye ceza! Trafikten men edildi
Yolcularla ücret konusunda tartışan taksiciye ceza! Trafikten men edildi Fatih'te, taksilere yönelik yapılan denetim sırasında yolcularla ücret konusunda tartışan bir taksiciye 6 bin 439 lira idari para cezası uygulanırken taksi de trafikten men edildi.
13.04.2024 Gündem
Bakan Tunç'tan arabuluculuk açıklaması!
Bakan Tunç'tan arabuluculuk açıklaması! Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, hukuki uyuşmazlıkların çözüm yöntemlerinden olan arabuluculuk uygulaması kapsamında 3 milyon 679 bin 537 dosyanın çözüme kavuşturulduğunu açıkladı.
12.04.2024 Gündem
Bir anda felç geçirdi, yüzde 80 görme kaybı yaşadı! 1,5 yıl sonra inanılmaz değişim
Bir anda felç geçirdi, yüzde 80 görme kaybı yaşadı! 1,5 yıl sonra inanılmaz değişim Muğla’da yaşayan ve sanayide fırın boya ustası olarak çalışan Necip Yıldız (23), belden aşağısının felç olduğu, yüzde 80 görme kaybı yaşadığı bir tür santral sinir sistemi hastalığı olan ve tanı konulması çok güç Nöromyelitis Optiko'yu, kortizon ve fizik tedavisiyle yaklaşık 1,5 yılda yendi.
12.04.2024 Gündem
Annesinin sütünden zehirlenen 6 aylık bebek ve ablası ölmüştü! Aileyi yok eden faciada 15 gün detayı
Annesinin sütünden zehirlenen 6 aylık bebek ve ablası ölmüştü! Aileyi yok eden faciada 15 gün detayı Muğla’da, İnci Sandık (36) ile oğlu Sezai Talha'nın hastanede tedavi gördüğü, emzirdiği 6 aylık bebeği Uraz ile kızı Karya'nın (6) yaşamlarını yitirdiği ilaçlama olayının tutuklu sanığı Halil Kahraman'ın (44), cezası belli oldu.
11.04.2024 Gündem
MS hastası Furkan, erken tanı sayesinde kayıplarından kurtuldu
MS hastası Furkan, erken tanı sayesinde kayıplarından kurtuldu İzmir'de yaşayan aşçı Mehmet Furkan Lastikçi'ye (25) 4 yıl önce çift görme, dengesizlik, bulantı, kusma, konuşma bozukluğu gibi bulguların ardından Multipl Skleroz (MS) tanısı koyuldu. MS ile yaşamayı öğrenen ve koruyucu tedavilerini aksatmayan Lastikçi, erken tanının önemine dikkati çekip, "Farkındalık olursa geç tanının önüne geçeriz. 2,5 aylık dönemin ardından polikliniğe hemen geldim. Böylece erken tanı oldu. Süreyi aşsaydım güç ve görme kayıplarım artardı. Hastalık beynime zarar vermediği için bir sıkıntım kalmadı" dedi.
10.04.2024 Haberler
Erken teşhisle hayatım kurtuldu: 'Serdar Ortaç hastalığı' denildiğinde herkes biliyor
Erken teşhisle hayatım kurtuldu: 'Serdar Ortaç hastalığı' denildiğinde herkes biliyor İzmir'de yaşayan aşçı Mehmet Furkan Lastikçi'ye (25) 4 yıl önce çift görme, dengesizlik, bulantı, kusma, konuşma bozukluğu gibi bulguların ardından Multipl Skleroz (MS) tanısı koyuldu.
10.04.2024 Gündem
‘Yeni ve güzel başlangıçlara vesile olsun’
‘Yeni ve güzel başlangıçlara vesile olsun’ CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ramazan Bayramı mesajında, İsrail’e yönelik ihracatın kısıtlanması kararına ilişkin “Kısmi kısıtlamayı yetersiz de olsa bir ilk adım olarak değerlendiriyoruz” dedi.
10.04.2024 Gündem
CHP lideri Özel'den bayram mesajı
CHP lideri Özel'den bayram mesajı CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ramazan Bayramı mesajında, "Tüm milletimizin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, bu bayramın yeni ve güzel başlangıçlara vesile olmasını diliyorum" dedi.
9.04.2024 Gündem
Survivor'da üçüncü eleme adayı belli oldu! Ogeday ile Acun Ilıcalı'nın tartışması yarışmaya damga vurdu
Survivor'da üçüncü eleme adayı belli oldu! Ogeday ile Acun Ilıcalı'nın tartışması yarışmaya damga vurdu 'Survivor All Star 2024'te üçüncü eleme adayı belli oldu. Dokunulmazlığı yine Kırmızı Takım aldı. Farklı bir skorla kaybeden Mavi Takım'da ise sinirler iyice gerildi. Furkan ile Hilmicem birbirine girdi, Furkan sinir krizi geçirdi. Ogeday ile Acun Ilıcalı da tartışma yaşadı. İşte Survivor'da merak edilen detaylar...
9.04.2024 Cadde
Ecmel Faik Sarıalioğlu: Bundan daha beter bir gün olabilir mi?
Ecmel Faik Sarıalioğlu: Bundan daha beter bir gün olabilir mi? İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, basın mensuplarıyla bir araya geldi.
8.04.2024 İstanbulspor
Çin aslanı evdeki diğer köpeği kıskandı sahibini hastanelik etti
Çin aslanı evdeki diğer köpeği kıskandı sahibini hastanelik etti Adana’da Tina isimli Chow Chow (Çin Aslanı) cinsi köpek, evde bulunan Linda isimli Pomeranian cinsi köpeği kıskanıp sahibinin bacağını parçaladı. Genç kadının bacağında doku kaybı meydana gelirken doku nakli ile sağlığına kavuşabileceği öğrenildi.
8.04.2024 Haberler
Çin aslanı evdeki diğer köpeği kıskandı sahibini hastanelik etti: Bacağı parçalandı
Çin aslanı evdeki diğer köpeği kıskandı sahibini hastanelik etti: Bacağı parçalandı Adana’da Tina isimli Chow Chow (Çin Aslanı) cinsi köpek, evde bulunan Linda isimli Pomeranian cinsi köpeği kıskanıp sahibinin bacağını parçaladı. Genç kadının bacağında doku kaybı meydana gelirken doku nakli ile sağlığına kavuşabileceği öğrenildi.
8.04.2024 Gündem
Cinsel istismar davasında beraat kararına bozma!
Cinsel istismar davasında beraat kararına bozma! Ankara'da N.Y. (13) adlı kız çocuğuna içki içirip, cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuksuz yargılanan F.A. (22) hakkında delil yetersizliğinden verilen beraat kararını istinaf mahkemesi, soruşturma aşamasında sürüntü örnekleri adli tıp şube müdürlüğünde unutulduğu gerekçesiyle bozdu.
6.04.2024 Haberler
Cinsel istismar davasında beraat kararına bozma!
Cinsel istismar davasında beraat kararına bozma! Ankara'da N.Y. (13) adlı kız çocuğuna içki içirip, cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuksuz yargılanan F.A. (22) hakkında delil yetersizliğinden verilen beraat kararını istinaf mahkemesi, soruşturma aşamasında sürüntü örnekleri adli tıp şube müdürlüğünde unutulduğu gerekçesiyle bozdu.
6.04.2024 Gündem
Bu lalelere dikkat! Tanesi 244 bin 315 TL
Bu lalelere dikkat! Tanesi 244 bin 315 TL Kahramanmaraş Binboğa Dağı eteklerinde kayaların arasında çiçek açan ters laleler görsel şölen sunuyor. Endemik bitki olan ters lalelerin koparılmasının cezası ise 244 bin 315 TL.
6.04.2024 Gündem
‘Son 10 günde ne oldu?’
‘Son 10 günde ne oldu?’ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 31 Mart seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere topladığı MYK’da partide oy kaybının nedenlerinin araştırılması için oluşturulan çalışma kurullarının gündem başlıkları belli oldu.
6.04.2024 Gündem
Guterres: Sorun bu hataların artarak devam etmesine izin veren askeri sistem
Guterres: Sorun bu hataların artarak devam etmesine izin veren askeri sistem Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres, İsrail’in World Central Kitchen’a (WCK) bağlı 7 çalışana yönelik saldırısına değinerek, “Asıl sorun hataları kimin yaptığı değil, bu hataların artarak devam etmesine izin veren askeri sistemdir” dedi.
5.04.2024 Dünya
İhmaller zincirinin son halkası! 'İnsanlar kaçmayı bırakmıştı'
İhmaller zincirinin son halkası! 'İnsanlar kaçmayı bırakmıştı' Masquerade Club yangınında can veren 29 kişinin öldüğü faciadan kurtulan Ercan E. ifadesinde, alevlere yangın tüpüyle müdahale ettiğini, 2. yangın tüpünün çalışmadığını ve yangının bitme noktasına geldiği için içeridekilerin kaçmayı bıraktığını söyledi.
5.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

10 Gün ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.