10 Yıl

10 Yıl

Son dakika 10 yıl haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 10 yıl gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 10 yıl haber sayfamızda...

10 Yıl

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 139.469 10 yıl haberi bulunmuştur.
Kahvehanede 1 kişiyi öldürüp, 2 kişiyi yaralayan sanığın cezası belli oldu
Kahvehanede 1 kişiyi öldürüp, 2 kişiyi yaralayan sanığın cezası belli oldu Konya'da 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı silahlı saldırıya ilişkin tutuklu yargılanan Mehmet Ali Yaman, 42,5 yıl hapse çarptırıldı.
25.04.2024 Gündem
Çorlu'da 25 kişinin öldüğü tren kazası davasında karar çıktı! İşte verilen cezalar...
Çorlu'da 25 kişinin öldüğü tren kazası davasında karar çıktı! İşte verilen cezalar... Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 25 kişinin hayatını kaybettiği, 340 kişinin yaralandığı tren kazasına ilişkin davada verilen cezalar açıklandı.
25.04.2024 Haberler
Çorlu'da 25 kişinin öldüğü tren kazası davasında karar çıktı! İşte verilen cezalar...
Çorlu'da 25 kişinin öldüğü tren kazası davasında karar çıktı! İşte verilen cezalar... Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 25 kişinin hayatını kaybettiği, 340 kişinin yaralandığı tren kazasına ilişkin davada verilen cezalar açıklandı.
25.04.2024 Gündem
İzmit'te dövülerek öldürülen Kıvanç'ın ailesinden tepki: Hayatı bu kadar ucuz olamaz
İzmit'te dövülerek öldürülen Kıvanç'ın ailesinden tepki: Hayatı bu kadar ucuz olamaz Kocaeli’nin İzmit ilçesinde lise öğrencisi Kıvanç Uman'ın (15) öldürülmesine ilişkin açılan davada mahkeme, tutuklu sanıklar H.M.K. (16) ve Y.A.’ya (16) ‘Ağırlaştırılmış yaralama’ suçundan 8’er yıl hapis cezası, Y.K.’ya (14) ise 3 yıl 9 ay hapis cezasına karar verdi. ‘Azmettirme’ suçundan tutuksuz yargılanan A.B.K. ve Y.S.K. hakkında ise mahkeme, beraat kararı verdi. Duruşma sonrası açıklama yapan Kıvanç Uman’ın annesi Derya Uman, karara itiraz edeceklerini belirterek, “Oğlum geri dönüşü olmayan yola gitmiştir. Benim oğlum hayvan değildi, insandı” dedi. Baba Orhan Uman ise “15 yaşındaki çocuğun hayatı bu kadar ucuz olamaz. 8 yıl. Hayvana yapılan saldırılarda bile insanlar daha fazla ceza alıyor” ifadelerini kullandı. Kıvanç Uman’ın dövülerek öldürüldüğü olaya ilişkin mahkeme dosyasında yer alan görüntüler de ortaya çıktı.
24.04.2024 Gündem
Erik üreticisini fırtına vurdu
Erik üreticisini fırtına vurdu Denizli’nin önemli tarım ürünlerinden olan Papaz eriği üreticilerini fırtına vurdu. Hasada sayılı günler kala etkili olan şiddetli fırtına ve yağış nedeniyle erik rekoltesi ve kalitesinde büyük zarar oluştu.
23.04.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ile yeni dönemi duyurdu! PKK'ya karşı ortak hareket
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ile yeni dönemi duyurdu! PKK'ya karşı ortak hareket Irak'a 12 yıl sonra resmi ziyarette bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörle mücadele konusunda önemli mesajlar verirken 'Kalkınma Yolu Anlaşması'nın hayati önemde olduğuna vurgu yaptı.
22.04.2024 Gündem
İkinci el elektrikli otomobil alacaklar dikkat: Öncelik batarya durumu
İkinci el elektrikli otomobil alacaklar dikkat: Öncelik batarya durumu Elektrikli otomobillerin kullanımı yaygınlaşırken ikinci elde de talep artıyor. İkinci el elektrikli otomobil alırken dikkat edilmesi gereken en önemli unsurun aracın batarya sağlığı olduğu vurgulanıyor.
22.04.2024 Ekonomi
Çanakkale'deki 10 yıllık cinayet çözüldü! Çok sayıda gözaltı var
Çanakkale'deki 10 yıllık cinayet çözüldü! Çok sayıda gözaltı var Lapseki'de 10 yıl önce bulunan cesedin, halıcı Zeynel Coşar'a (54) ait olduğu ve öldürüldüğü belirlendi. Olayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.
22.04.2024 Gündem
Yüzünü sır gibi saklıyordu! Paris Hilton kızını ilk kez paylaştı
Yüzünü sır gibi saklıyordu! Paris Hilton kızını ilk kez paylaştı Dünyanın en zengin varislerinden biri olan Paris Hilton, ikinci doğumunu yaptığı günden bu yana bebeğinin yüzünü adeta sır gibi saklıyordu. Ünlü isim, adını 'London' koyduğu kızının fotoğraflarını ilk kez sosyal medya hesabından paylaştı.
21.04.2024 Cadde
Tokat depremi 338 konutta hasara yol açtı
Tokat depremi 338 konutta hasara yol açtı Tokat, önceki gün art arda depremlerle sarsıldı. Sulusaray ilçesinde peş peşe 4.7, 4.1 ve 5.6 büyüklüğünde depremler kaydedildi.
20.04.2024 Gündem
Bilim insanı ekosistemi gözlemlemek için ıssız adada 8 ay tek başına kalacak
Bilim insanı ekosistemi gözlemlemek için ıssız adada 8 ay tek başına kalacak Bilim insanı, 8 aylık macerası boyunca balıkçılık ve adacıktaki bitki kaynakları sayesinde besin ihtiyacını karşılayacak.
19.04.2024 Dünya
4 cana umut olmuştu! 22 yaşındaki Melek'e acı veda
4 cana umut olmuştu! 22 yaşındaki Melek'e acı veda Yalova’da 12 nisan tarihinde geçirdiği trafik kazası sonrasında 5 günlük yaşam savaşını kaybeden 22 yaşındaki Melek Karakaş, organlarını bağışlayarak 4 cana umut olmuştu. Organları Ankara, Bursa ve Çanakkale’de hastalara ulaştırılan Melek, sevenlerinin gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.
19.04.2024 Gündem
Demirören Yayınları'ndan 'İstanbul ve Boğaz Kıyılarına Pitoresk Seyahat' çıktı
Demirören Yayınları'ndan 'İstanbul ve Boğaz Kıyılarına Pitoresk Seyahat' çıktı Demirören Yayınları'ndan çıkan Antoine Ignace Melling'in 'İstanbul ve Boğaz Kıyılarına Pitoresk Seyahat' adlı eserinin çok özenle hazırlandığını söyleyen Zero Kitap'ın sahibi Ahmet Boratav, "Demirören Yayınları'nın çıkartmaya başladığı prestij yayınları gerçekten çok önemli. Baskı kaliteleri çok iyi ve satışında kitapçılar ile sahafları desteklemesi de önemli. Çünkü satış kanalları bunlar. Yani Demirören Yayınları piyasayı olumlu yönde destekliyor. Örneğin Antoine Ignance Melling'in A Picture Voyage to Constantinople kitabı yeniden basıldı. Bu çok kaliteli bir baskı ve çok kaliteli bir cilt. Bugüne kadar alamamış olan kitap meraklıları için çok önemli bir yayın. Eski bir matbaacı olarak söylüyorum Melling'in kitabının baskısı gerçekten çok iyi. Seçilen kağıt, baskı kalitesi orijinal, arşivlerden alınıp renk ayrımı düzgün yapılmış. Mükemmel bir cilt ile gerçek bir koleksiyon kitabı" diye konuştu.
19.04.2024 Kültür Sanat
Deprem sonrası ortaya çıkan bulut şaşırttı
Deprem sonrası ortaya çıkan bulut şaşırttı Tokat’ta meydana gelen deprem sonrası Sivas’ta gökyüzünün sararması ve Mammatus bulutlarının çıkması vatandaşlar tarafından merak uyandırdı.
19.04.2024 Gündem
Uzman isim bir fay hattını işaret edip uyardı! ‘10 yıl içinde 7 ve üzeri deprem olabilir'
Uzman isim bir fay hattını işaret edip uyardı! ‘10 yıl içinde 7 ve üzeri deprem olabilir' Türkiye'de son birkaç gündür peş peşe farkı bölgelerde depremler meydana geliyor. Gazi Üniversitesi DEMAR Müdürü Prof. Dr. Abdussamet Arslan ise o fay hattına dikkat çekip 'deprem olma ihtimali yüzde 90' deyip uyardı.
19.04.2024 Haberler
Önüne dolap koyup kamufle etti! Deldiği duvardan kaçmaya çalışırken yakalandı
Önüne dolap koyup kamufle etti! Deldiği duvardan kaçmaya çalışırken yakalandı Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı İnfaz Büro Amirliği koordinesinde şafak vakti 130 ayrı adrese Özel Harekat polislerinin de destek verdiği operasyon düzenlendi. Hakkından 15 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı ise daha önceden deldiği duvardan kaçmak istediği sırada polis tarafından kıskıvrak yakalandı.
19.04.2024 Gündem
Uzman isim bir fay hattını işaret edip uyardı! ‘10 yıl içinde 7 ve üzeri deprem olabilir'
Uzman isim bir fay hattını işaret edip uyardı! ‘10 yıl içinde 7 ve üzeri deprem olabilir' Türkiye'de son birkaç gündür peş peşe farkı bölgelerde depremler meydana geliyor. Gazi Üniversitesi DEMAR Müdürü Prof. Dr. Abdussamet Arslan ise o fay hattına dikkat çekip 'deprem olma ihtimali yüzde 90' deyip uyardı.
19.04.2024 Gündem
Sudan ucuz elektrik: Fatura 3’te bir düştü
Sudan ucuz elektrik: Fatura 3’te bir düştü Ordu’da yaşayan, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Meslek Yüksekokulu Elektrik Bölümü'nden mezun emekli imam Ahmet Ergin, dere kenarına hurda malzemeleri de kullanarak kurduğu sistem ile evinin elektrik ihtiyacının büyük bir kısmını bedava karşılıyor.
19.04.2024 Ekonomi
MİT ve Emniyet’ten DHKP-C’ye darbe!
MİT ve Emniyet’ten DHKP-C’ye darbe! MİT, terör örgütü DHKP-C’nin silahlı propaganda birliği mensuplarından Fehmi Oral Meşe’nin hava yoluyla İsviçre’den Türkiye’ye giriş yapacağı bilgisi üzerine harekete geçti.
19.04.2024 Gündem
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı Azerbaycanlı mevkidaşı ile görüştü
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı Azerbaycanlı mevkidaşı ile görüştü Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Azerbaycan Tarım Bakanı Mecnun Memmedov ile bir araya gelerek, 'Tarımsal Araştırma ve Geliştirme Alanında İşbirliği Niyet Beyanı'nı imzaladı.
18.04.2024 Gündem
Oğluyla birlikte 4 kişiyi öldürdü: Bir rüyadaydım
Oğluyla birlikte 4 kişiyi öldürdü: Bir rüyadaydım Küçükçekmece Adliyesi önünde 4 kişinin öldüğü 6 kişinin yaralandığı çatışmayla ilgili davada mütalaa açıklandı. Tüfekle 4 kişiyi vurarak öldüren Beşir Karadeniz ve onunla eylem birliği içerisinde bulunduğu öne sürülen oğlu Bekir Karadeniz hakkında 3 kez ayrı ayrı müebbet hapis cezası ile 3 kişiyi yaraladıkları gerekçesiyle de 10 yıl 6 aya kadar hapisle cezalandırılmaları talep edildi. Beşir Karadeniz'in ayrıca 'Olası kastla adam öldürme' suçundan da 25 yıla kadar cezalandırılması istendi.
18.04.2024 Haberler
Öğluyla birlikte 4 kişiyi öldürdü: Bir rüyadaydım
Öğluyla birlikte 4 kişiyi öldürdü: Bir rüyadaydım Küçükçekmece Adliyesi önünde 4 kişinin öldüğü 6 kişinin yaralandığı çatışmayla ilgili davada mütalaa açıklandı. Tüfekle 4 kişiyi vurarak öldüren Beşir Karadeniz ve onunla eylem birliği içerisinde bulunduğu öne sürülen oğlu Bekir Karadeniz hakkında 3 kez ayrı ayrı müebbet hapis cezası ile 3 kişiyi yaraladıkları gerekçesiyle de 10 yıl 6 aya kadar hapisle cezalandırılmaları talep edildi. Beşir Karadeniz'in ayrıca 'Olası kastla adam öldürme' suçundan da 25 yıla kadar cezalandırılması istendi.
18.04.2024 Gündem
Elektrikli araçlara talep yağıyor: 150 TL'ye 350 km menzil! İşte piyasada en çok talep gören modeller
Elektrikli araçlara talep yağıyor: 150 TL'ye 350 km menzil! İşte piyasada en çok talep gören modeller Elektrikli araçlar Türkiye’de her geçen sürede daha da yaygınlaşmaya devam ediyor. Bu satış rakamlarına da yansıyor. Elektrikli araç satışları bu yılın ocak-mart döneminde geçen senenin aynı dönemine göre 3,5 kat artış gösterdi. Peki piyasada fiyatı en düşük elektrikli araçlar hangileri? En çok tercih edilen modeller neler? Şu anda ortalama bir araç ne kadar sürede şarj oluyor? Şarj süreleri daha da kısalır mı? İşte detaylar...
17.04.2024 Ekonomi
81 ilde Çember-17 operasyonu! 2 bin 756 firari yakalandı
81 ilde Çember-17 operasyonu! 2 bin 756 firari yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 81 ilde 4 gündür devam eden Çember-17 operasyonlarında 2 bin 756 firarinin yakalandığını duyurarak detayları paylaştı.
13.04.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

10 Yıl ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.