11 Nisan

11 Nisan

Son dakika 11 Nisan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 11 Nisan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 11 Nisan haber sayfamızda...

11 Nisan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 17.268 11 nisan haberi bulunmuştur.
Yolcu otobüsünde taciz iddiası
Yolcu otobüsünde taciz iddiası Bayram tatilinde Adana'ya ailesinin yanına gitmek üzere bindiği otobüste yabancı uyruklu bir muavin tarafından tacize uğradığını iddia eden 26 yaşındaki Kardelen Bark polise şikayetçi oldu. Uğradığı tacizi sosyal medyasında da duyuran Bark, "Her yerde taciz edilmek sözlü ya da fiziksel hiç önemli değil, hiçbir kadının bunu yaşamasını istemiyorum. Ses çıkarmak zorundaydım, belki benim yaşadığımı yaşayıp da sesini çıkarmayan bir çok insan var, belki küçük yaştakiler, belki büyük yaştakiler. Bunun artık son bulmasını istiyorum." dedi. Gözaltına alınan şüphelinin sınır dışı edildiği öğrenilirken otobüs firması yetkilileri ise yabancı uyruklu muavin çalıştırmadıklarını öne sürdü.
17.04.2024 Haberler
Genç kız; 'Hiçbir kadının bunu yaşamasını istemiyorum' dedi ve otobüsteki tacizi görüntüledi
Genç kız; 'Hiçbir kadının bunu yaşamasını istemiyorum' dedi ve otobüsteki tacizi görüntüledi Bayram tatilinde Adana'ya ailesinin yanına gitmek üzere bindiği otobüste yabancı uyruklu bir muavin tarafından tacize uğradığını iddia eden 26 yaşındaki Kardelen Bark polise şikayetçi oldu. Uğradığı tacizi sosyal medyasında da duyuran Bark, "Hiçbir kadının bunu yaşamasını istemiyorum. Ses çıkarmak zorundaydım' diyerek taciz anlarını görüntüledi.
17.04.2024 Gündem
Kuru incirin tadı kaçıyor
Kuru incirin tadı kaçıyor Türkiye’den Fransa’ya ihraç edilen kuru incirde normal değerin 11 katı aflatoksin tespit edildi ve iade edildi. Ege İhracatçıları Birliği, aflatoksinin doğa koşullarında oluştuğunu, UV ışığıyla ayıkladıklarını söyledi. Prof. Ayhan Filazi de uygun depolama şartlarına dikkat çekerek, ‘Havadan gelen mantarların toksinleri ürüne yerleşip bu kanserojen maddeleri ortaya çıkarıyor. Karaciğerleri daha çok etkiliyor’ dedi.
16.04.2024 Gündem
Ercan Güven'den Fenerbahçeli yıldıza tepki! 'Adı futbolundan büyük, şut vurmayı bile hatırlamıyor'
Ercan Güven'den Fenerbahçeli yıldıza tepki! 'Adı futbolundan büyük, şut vurmayı bile hatırlamıyor' Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup etti. Mücadele sonrası Milliyet Gazetesi yazarları karşılaşmayı değerlendirdi.
15.04.2024 Fenerbahçe
Olaylar nasıl gelişti? Şimdilik ‘geçti’ ama ‘bitmedi!’
Olaylar nasıl gelişti? Şimdilik ‘geçti’ ama ‘bitmedi!’ İran, günlerdir beklenen İsrail’e yönelik misilleme saldırısını önceki gece sabaha karşı gerçekleştirdi. Tahran yönetimi başka saldırı olmayacağını söylerken, Tel Aviv’den “Doğru zamanda intikam alacağız” açıklaması geldi.
15.04.2024 Dünya
Bakan Uraloğlu açıkladı! 117 bin 537 araç geçişi ile rekor kırıldı
Bakan Uraloğlu açıkladı! 117 bin 537 araç geçişi ile rekor kırıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 13 Nisan tarihinde Osmangazi Köprüsü’nden 117 bin 537 araç geçtiğini açıklarken, bu anlamda tüm zamanların rekorunun kırıldığını söyledi.
14.04.2024 Ekonomi
İspanya'da, 686 milyon dolarlık esrar kaçakçılığı yapan çete çökertildi
İspanya'da, 686 milyon dolarlık esrar kaçakçılığı yapan çete çökertildi İspanya polisi öncülüğünde, 35 ülkede 686 milyon dolarlık esrar dolandırıcılığı yapan çeteye baskın düzenlendi.
13.04.2024 Dünya
Yunanistan'ın denize bıraktığı göçmenler kurtarıldı
Yunanistan'ın denize bıraktığı göçmenler kurtarıldı Milli Savunma Bakanlığı, Yunanistan unsurlarının botla denize bıraktığı düzensiz göçmenlerin, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na ait insansız hava aracı ile tespit edildiğini ve Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından kurtarıldığını açıkladı.
13.04.2024 Haberler
Yunanistan'ın denize bıraktığı göçmenler kurtarıldı
Yunanistan'ın denize bıraktığı göçmenler kurtarıldı Milli Savunma Bakanlığı, Yunanistan unsurlarının botla denize bıraktığı düzensiz göçmenlerin, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na ait insansız hava aracı ile tespit edildiğini ve Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından kurtarıldığını açıkladı.
13.04.2024 Gündem
Tuzla'da motosikletlinin minibüse çarptığı anlar kamerada
Tuzla'da motosikletlinin minibüse çarptığı anlar kamerada Tuzla'da kask takmayan motosiklet sürücüsü, caddede dönüş yapan minibüse çarptı. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
13.04.2024 Haberler
Döverek öldürdü, mezarlığa bırakıp kaçtı! İstanbul'da eski boksör dehşet saçtı
Döverek öldürdü, mezarlığa bırakıp kaçtı! İstanbul'da eski boksör dehşet saçtı Pendik'te eski boksör Engin Karanlık, dini nikahlı eşine sarkıntılık yaptığını iddia ettiği arkadaşı İkrami Güler (60)'i döverek öldürdü.
13.04.2024 Gündem
Tatilciler dönüş yolunda
Tatilciler dönüş yolunda Bayram tatilini memleketleri ya da tatil kentlerinde geçirenlerin bir kısmı yola çıkmaya başladı. İstanbul’a dönenlerin kullandığı Anadolu Otoyolu’nun Bolu kesiminde zaman zaman akıcı yoğunluk yaşandı. Sürücülere hız uyarısı yapıldı.
13.04.2024 Gündem
Eser Yenenler'den Berfu Yenenlere romantik doğum günü kutlaması!
Eser Yenenler'den Berfu Yenenlere romantik doğum günü kutlaması! Beş yıldır mutlu bir evlilik sürdüren Eser-Berfu Yenenler çifti, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geldi. Eser Yenenler, 11 Nisan'da yeni yaşına giren eşi Berfu Yenenler'in doğum gününü, romantik mesajlarla kutladı. Berfu Yenenler de eşinin aşk dolu sözlerine kayıtsız kalamadı.
12.04.2024 Cadde
Süper Loto çekiliş sonuçları sorgulama ekranı ✅ 11 Nisan 2024 Perşembe bugün Süper Loto sonuçları
Süper Loto çekiliş sonuçları sorgulama ekranı ✅ 11 Nisan 2024 Perşembe bugün Süper Loto sonuçları Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı. Bugünkü çekilişe katılanlar, Süper Loto çekiliş sonuçları sorgulama ekranına erişim sağlamak istiyor. İşte 11 Nisan 2024 Perşembe bugün Süper Loto çekiliş sonuçları ekranı
11.04.2024 Bilgi Rehberi
kanald.com.tr 📺 Kanal D yayın akışı 11 Nisan 2024 | Kanal D'de bugün neler var?
kanald.com.tr 📺 Kanal D yayın akışı 11 Nisan 2024 | Kanal D'de bugün neler var? Kanal D yayın akışı merakla araştırılıyor. Bugün Kanal D'yi takip edenler, 11 Nisan 2024 Kanal D yayın akışı yayınlandı. İşte televizyon izleyicilerinin sorguladığı bugüne ait Kanal D yayın akışı...
11.04.2024 Bilgi Rehberi
SON DEPREMLER LİSTESİ 11 NİSAN 2024 | Az önce deprem mi oldu? Nerede, kaç şiddetinde deprem oluştu, hangi iller etkilendi?
SON DEPREMLER LİSTESİ 11 NİSAN 2024 | Az önce deprem mi oldu? Nerede, kaç şiddetinde deprem oluştu, hangi iller etkilendi? Son dakika deprem haberleri. AFAD ve Kandilli Rasathanesi Türkiye'de meydana gelen son depremleri listelemeye devam ediyor. Bulunduğu bölgede ve yakın çevresinde bugün deprem olup olmadığını merak edenler yayınlanan son depremler listesine bakarak en son nerede, kaç şiddetinde deprem olduğunu görebiliyor. Peki, bugün deprem oldu mu?
11.04.2024 Bilgi Rehberi
HAVA DURUMU HABERLERİ📌 İstanbul, Ankara, İzmir hava durumu: Bayramda hava nasıl olacak? Meteoroloji hava durumu raporu
HAVA DURUMU HABERLERİ📌 İstanbul, Ankara, İzmir hava durumu: Bayramda hava nasıl olacak? Meteoroloji hava durumu raporu Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ramazan Bayramı hava durumunu paylaştı. İstanbul hava durumu, Ankara hava durumu, İzmir hava durumu ve diğer iller merak konusu oldu. Bayram ziyareti yapacak olan vatandaşların sabırsızlıkla araştırdığı bayram hava durumu haberimizde...
11.04.2024 Bilgi Rehberi
11 Nisan 2024 Perşembe burç yorumu - Günlük burç yorumları
11 Nisan 2024 Perşembe burç yorumu - Günlük burç yorumları Sürprizler mümkün ! 11 Nisan 2024 Perşembe burç yorumu
10.04.2024 Astroloji
Fenerbahçe'de Olympiakos mesaisi devam etti!
Fenerbahçe'de Olympiakos mesaisi devam etti! Konferans Ligi'nde Olympiakos'a konuk olacak Fenerbahçe'de hazırlıkların İstanbul etabı sona erdi.
9.04.2024 Fenerbahçe
ÖZEL | Okan Buruk'tan Süper Kupa sonrası ilk açıklama! 'Protestoyu ben mi yapıyorum'
ÖZEL | Okan Buruk'tan Süper Kupa sonrası ilk açıklama! 'Protestoyu ben mi yapıyorum' Galatasaray’ın Süper Kupa’da Fenerbahçe’ye gol atması tartışmaları da beraberinde getirdi. Özellikle sarı-lacivertliler tarafından eleştirilen Cim-Bom’un Teknik Direktörü Okan Buruk, bu konuya açıklık getirdi.
9.04.2024 Galatasaray
Galatasaray'da Alanyaspor maçı hazırlıkları başladı
Galatasaray'da Alanyaspor maçı hazırlıkları başladı Trendyol Süper Lig'de deplasmanda Corendon Alanyaspor ile karşılaşacak Galatasaray'da hazırlıklar başladı.
8.04.2024 Galatasaray
Tolga Ersarı tepki gösterdi: Ne zaman bitecek bu kavga?
Tolga Ersarı tepki gösterdi: Ne zaman bitecek bu kavga? Galatasaray ile oynanan Süper Kupa'nın finalinde Fenerbahçe, 2. dakikada sahadan çekildi. Spor yazarları durumu köşelerinde değerlendirdi
8.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray Başkanvekili Erden Timur'dan Ali Koç'a cevap: Rahat uyuyorum
Galatasaray Başkanvekili Erden Timur'dan Ali Koç'a cevap: Rahat uyuyorum Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Fenerbahçe maçının ardından konuştu.
7.04.2024 Galatasaray
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: U19 takımındaki çocuklara yazık değil mi?
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: U19 takımındaki çocuklara yazık değil mi? Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Süper Kupa maçının ardından açıklamalarda bulundu.
7.04.2024 Galatasaray
Fenerbahçe kafilesi stadyumdan erken ayrıldı!
Fenerbahçe kafilesi stadyumdan erken ayrıldı! Süper Kupa maçında Galatasaray ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe, 2'nci dakikada sahadan çekildi. Sarı-lacivertli kafile, stadyumdan da erken ayrıldı.
7.04.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

11 Nisan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.