11 Temmuz

11 Temmuz

Son dakika 11 temmuz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 11 temmuz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 11 temmuz haber sayfamızda...

11 Temmuz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 17.815 11 temmuz haberi bulunmuştur.
NATO’ya ‘YPG desteği kabul edilemez’ mesajı
NATO’ya ‘YPG desteği kabul edilemez’ mesajı NATO toplantısına katılacak olan Dışişleri Bakanı Fidan’ın öncelikli gündem maddesini müttefiklerin PKK/YPG’ye desteği oluşturacak. Fidan muhataplarına, “Bu ilişkiyi kabul edemeyiz” diyecek.
3.04.2024 Gündem
Görüntüler dünyanın gündemine oturmuştu! ABD'deki gemiyle ilgili gerçek ortaya çıktı
Görüntüler dünyanın gündemine oturmuştu! ABD'deki gemiyle ilgili gerçek ortaya çıktı ABD’nin Baltimore kentindeki Francis Scott Key Köprüsü'nü çarparak yıkan Dali isimli kargo gemisinin, 2016’da Belçika’daki Antwerp Limanı’nda da bir kazaya karıştığı ortaya çıktı.
27.03.2024 Dünya
Memleket dertlerine ‘yakıcı’ bir çözüm!
Memleket dertlerine ‘yakıcı’ bir çözüm! “Ne olacak memleketin hâli?” sorusuna Süreyyya Evren’in distopik romanında farklı bir cevap var: “Memleketi bir gecede toptan yakalım, başka bir coğrafyaya taşıyalım”. Muhalifler ise “Kundakçılara izin vermeyin” diyor.
11.02.2024 Kültür Sanat
Son zamanların en iyi forvetiydi! Gittiği her kulüpte yaptıklarıyla başını yaktı
Son zamanların en iyi forvetiydi! Gittiği her kulüpte yaptıklarıyla başını yaktı Futbol tarihine iz bırakan Uruguaylı futbolcu Luis Suarez hiç şüphesiz son dönemlerin en iyi forvetlerinden birisi. Ancak forma giydiği her kulüpte yaptıklarıyla adından söz ettirdi. Futbol tarihine ısıran futbolcu olarak kazındı.
17.01.2024 Dünyadan Futbol
11 Temmuz Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
11 Temmuz Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu Temmuz ayının 11. gününde doğan kişilerin hangi burç olduğu çok sık araştırılan konulardan birisidir. Temmuz ayında doğan kişilerin burçlarını pek çok farklı yerden öğrenebilirsiniz. Burçları öğrenmek için Temmuz ayının hangi gününde doğulduğu da bilinmelidir. Peki 11 Temmuz hangi burç oluyor? Özellikleri, yükseleni ve burç yorumu hakkında merak edilenleri detaylıca derledik.
9.01.2024 Astroloji
Uruguay Hakkında Bilgiler; Uruguay Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Uruguay Hakkında Bilgiler; Uruguay Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı İsminin anlamı 'Boyalı Kuşlar Irmağı' olan Uruguay, Güney Amerika'nın dengeli ve gelişmiş ülkesidir. Yüz ölçümüyle, Güney Amerika'daki en küçük ikinci ülke olan Uruguay, günümüzde 8 saatlik çalışma olarak bilinen yaşamı, ilk uygulayan ülkedir. Uruguay nerede, hangi parayı kullanır, başkenti neresi, bayrağının anlamı nedir, konuşulan ve resmi olan dili hangisidir sorularına yanıtları derledik.
3.01.2024 Gündem
2023'te yaşamını yitiren 'unutulmaz' isimler
2023'te yaşamını yitiren 'unutulmaz' isimler Bir yılı daha geride bırakırken 2023'te aramızdan ayrılan unutulmaz isimleri tekrar hatırlayalım
28.12.2023 Dünya
Milli Gazete yazarının oğlunun öldürülmesi olayında iddianame tamamlandı
Milli Gazete yazarının oğlunun öldürülmesi olayında iddianame tamamlandı Milli Gazete'nin yazarı Mustafa Kasadar'ın oğlunun öldürülmesiyle ilgili iddianame tamamlandı.
7.12.2023 Gündem
'200 daireli ev sahibi' siteyi karıştı! Yüzde 800'lük zamda taraflar konuştu
'200 daireli ev sahibi' siteyi karıştı! Yüzde 800'lük zamda taraflar konuştu  Ankara’da Tümerkent Sitesi’nde 5 yıl ve üzeri kiracılarına kira tespit davası açarak 14 bin lira kira bedeli isteyen ev sahibine iki kiracısı fahiş zam olduğu iddiasıyla itiraz etti ve olay yargıya taşındı. Basına yansıyan olay sonrası taraflar kendini savundu.
30.09.2023 Gündem
Milyonluk taylar görücüye çıkmaya hazırlanıyor
Milyonluk taylar görücüye çıkmaya hazırlanıyor Malatya'nın Akçadağ ilçesinde bulunan Sultansuyu Tarım İşletmesi'nde yetiştirilen ünlü Arap yarış tayları İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda görücüye çıkıyor. 15 baş safkan elit Arap koşu tayı açık artırma usulüyle satılacak.
21.09.2023 Haberler
Dışişleri bakanı sonrası şimdi de savunma bakanı kayıp! Çin'de kritik iki hafta
Dışişleri bakanı sonrası şimdi de savunma bakanı kayıp! Çin'de kritik iki hafta Çin’de eski Dışişleri Qin Gang bir haber spikeriyle ilişki yaşadığı ortaya çıkınca bir anda ortadan kaybolmuştu. Bu gelişmeden aylar sonra şimdi de ülkenin savunma bakanı kayıplara karıştı.
13.09.2023 Dünya
Ceyda Düvenci, Bülent Şakrak'tan kalan dövme izini yok etti
Ceyda Düvenci, Bülent Şakrak'tan kalan dövme izini yok etti 2015 yılından bu yana meslektaşı Bülent Şakrak ile mutlu bir ilişkisi olan Ceyda Düvenci'nin, evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı ileri sürülmüştü. Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak'ın 8 yıllık evliliği, geçtiğimiz aylarda İzmir-Ödemiş Adliyesi’nde sona ermişti. Düvenci, ayrlık sonrası eski eşinden kalan dövmeyi değiştirdi.
10.09.2023 Cadde
Grev vizyon takvimini değiştirdi
Grev vizyon takvimini değiştirdi Pandemi yüzünden çoğu filmin çekimleri ertelenmiş ya da yarıda kesilmişti. 2023, pandemiden sonra tüm o filmlerin, yarım kalmış projelerin perdede seyirciyle rahatça buluşabildiği sene oldu.
3.09.2023 Kültür Sanat
Kimlik arayışı sona erdi! Türkiye manşetlerde; Tesadüf mü, bir planın parçası mı?
Kimlik arayışı sona erdi! Türkiye manşetlerde; Tesadüf mü, bir planın parçası mı? Türkiye'nin son yıllarda bölgede bağımsız bir güç olduğunu yazan Yunan basını Ankara'nın dış politikadaki hamleleriyle ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.
22.08.2023 Dünya
Teknede arı sokan iş insanı kurtarılamadı
Teknede arı sokan iş insanı kurtarılamadı Muğla’nın Bodrum ilçesinde ailesiyle birlikte, yat ile mavi yolculuğa çıkan iş insanı Aydın Berkman (61), başından arı sokması sonucunda fenalaştı. Ekiplerin müdahalesine rağmen kurtarılamayan Berkman’ın arı sokmasına karşı alerjisi olduğu öğrenildi.  
20.08.2023 Gündem
25 gündür her yer arandı, iz yok! Arama çalışmaları durduruldu
25 gündür her yer arandı, iz yok! Arama çalışmaları durduruldu Kırgızistan’daki Pobeda Dağı zirvesine tırmanan ve 25 gündür kayıp olan dağcıları kurtarma çalışmaları sonlandırıldı.
12.08.2023 Dünya
Kontrata imza atmak yerine haciz işlemi başlattı
Kontrata imza atmak yerine haciz işlemi başlattı Ev sahibi kiracı davalarında her gün yeni bir olay yaşanıyor. Bu kez Antalya'da bir ev sahibi, 3 yıllık kiracısına yüzde 25 zam oranında anlaştı. Ardından ise kiracı yeni kontratı beklerken, hayatının şokunu yaşadı.
7.08.2023 Haberler
Ev sahibi kiracı davalarında yeni perde! Kontrata imza atmak yerine haciz işlemi başlattı
Ev sahibi kiracı davalarında yeni perde! Kontrata imza atmak yerine haciz işlemi başlattı Ev sahibi kiracı davalarında her gün yeni bir olay yaşanıyor. Bu kez Antalya'da bir ev sahibi, 3 yıllık kiracısına yüzde 25 zam oranında anlaştı. Ardından ise kiracı yeni kontratı beklerken, hayatının şokunu yaşadı. İşte detaylar...
7.08.2023 Ekonomi
Antalya’da sır olay! 23 gündür engelli eşini ve 3 yaşındaki kızını arıyor
Antalya’da sır olay! 23 gündür engelli eşini ve 3 yaşındaki kızını arıyor Antalya’nın Manavgat ilçesinde yaşayan Yunis Öcalan, 11 Temmuz sabahı 3 yaşındaki kızını da alarak ortadan kaybolan eşinden haber bekliyor. Eşinin yüzde 55 engelli olduğunu, kandırılmaya müsait olduğunu belirten Öcalan, eşi ve kızının hayatından endişe duyduğunu söyledi.
3.08.2023 Haberler
Antalya’da sır olay! 23 gündür engelli eşini ve 3 yaşındaki kızını arıyor
Antalya’da sır olay! 23 gündür engelli eşini ve 3 yaşındaki kızını arıyor Antalya’nın Manavgat ilçesinde yaşayan Yunis Öcalan, 11 Temmuz sabahı 3 yaşındaki kızını da alarak ortadan kaybolan eşinden haber bekliyor. Eşinin yüzde 55 engelli olduğunu, kandırılmaya müsait olduğunu belirten Öcalan, eşi ve kızının hayatından endişe duyduğunu söyledi.
3.08.2023 Gündem
Eğitime veli engeli! Yasak var ama uygulanamıyor
Eğitime veli engeli! Yasak var ama uygulanamıyor Eğitime verdiği zararlar görüldükçe ülkeler okullarda öğrencilerin cep telefonu kullanımını yasaklıyor. Türkiye’de de yönetmeliğe göre yasak. Devlet okullarında yasağa genellikle uyuluyor. Ama özel okullarda veliler çocuklarına her dakika ulaşmak istediği için yasak esnetiliyor.
1.08.2023 Eğitim
4 dağcıdan 12 gündür haber alınamıyor
4 dağcıdan 12 gündür haber alınamıyor Kırgızistan’da Pobeda Zirvesi’ne tırmanan ve 12 gündür haber alınamayan 4 yabancı dağcıyı arama kurtarma çalışmalarının sürdüğü bildirildi.
31.07.2023 Dünya
Teoman Öztürk Mekan Öyküleri Yarışması
Teoman Öztürk Mekan Öyküleri Yarışması Mimarlar Odası Ankara Şubesi 1973-1980 yılları arasında TMMOB Başkanı olan ve 11 Temmuz 1994 tarihinde aramızdan ayrılan Mimar Teoman Öztürk’ü, ölümünün 29. yılında “Teoman Öztürk Mekan Öyküleri Yarışması ile anmaya devam ediyor.
30.07.2023 Mimarlık
Ceyda Düvenci'den 'her şey yolunda' mesajı
Ceyda Düvenci'den 'her şey yolunda' mesajı Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak'ın 8 yıllık evliliği, geçtiğimiz günlerde İzmir-Ödemiş Adliyesi’nde sona ermişti. Düvenci, “sorun yok, her şey yolunda" anlamına gelen ‘Hakuna Matata’ dövmesini gösterdi.
25.07.2023 Cadde
Ceyda Düvenci: Şifalanma diledim bize, günlerdir bunun için nefes alıyorum
Ceyda Düvenci: Şifalanma diledim bize, günlerdir bunun için nefes alıyorum Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak'ın 8 yıllık evliliği, geçtiğimiz günlerde İzmir-Ödemiş Adliyesi’nde sona ermişti. Düvenci, boşanmanın ardından yaptığı sosyal medya hesabından yayınladığı bir yazıyla adından söz ettirdi.
22.07.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

11 Temmuz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.