12 Milyon Euro

12 Milyon Euro

Son dakika 12 milyon euro haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 12 milyon euro gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 12 milyon euro haber sayfamızda...

12 Milyon Euro

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.694 12 milyon euro haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek çılgınlığı! Dev transfer teklifi ortaya çıktı
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek çılgınlığı! Dev transfer teklifi ortaya çıktı Fenerbahçe'de sergilediği performans ile Avrupa'nın birçok kulübünün dikkatini çeken İsmail Yüksek'in talipleri artıyor. Milli futbolcu için sarı-lacivertli ekibe gelen teklif ortaya çıktı.
22.04.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş'ta Al Musrati gerçekleri ortaya çıktı! İşte oynamama nedeni
Beşiktaş'ta Al Musrati gerçekleri ortaya çıktı! İşte oynamama nedeni Beşiktaş'ın rekor bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Al Musrati’nin son maçlarda yedek kalma nedeni ortaya çıktı. İşte detaylar...
15.04.2024 Beşiktaş
Galatasaray'a dünya yıldızı on numara! Suudiler peşine düştü
Galatasaray'a dünya yıldızı on numara! Suudiler peşine düştü Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon için transfer çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-kırmızılıların, İspanya'da forma giyen yıldız futbolcuyu renklerine bağlamak istediği aktarıldı. 30 yaşındaki on numara için Suudi Arabistan ekiplerinin devrede olduğu vurgulandı.
12.04.2024 Galatasaray
Galatasaray'a Tete piyangosu! Brezilya ekibinin teklifi belli oldu
Galatasaray'a Tete piyangosu! Brezilya ekibinin teklifi belli oldu Sezon başında büyük beklentilerle bedelsiz olarak sarı-kırmızılı kulübe transfer olan Brezilyalı kanat oyuncusu, performansıyla hayal kırıklığına neden oldu. Yönetimin yolları ayırmayı düşündüğü Tete'ye ülkesinden talip çıkarken, teklif belli oldu.
12.04.2024 Galatasaray
Beşiktaş'ta rota yeniden Stefan Savic'e döndü! Mats Hummels beğenilmedi
Beşiktaş'ta rota yeniden Stefan Savic'e döndü! Mats Hummels beğenilmedi Beşiktaş'ta gelecek sezon savunmasına lider stoper dahil etmek isteyen kurmayların ilk hedefinin yeniden Stefan Savic olduğu öğrenildi. Samet Aybaba'nın listesindeki sıralama netlik kazandı.
11.04.2024 Beşiktaş
Galatasaray'a İtalya'dan sürpriz orta saha! İşte transfer planı
Galatasaray'a İtalya'dan sürpriz orta saha! İşte transfer planı Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, bir yandan da gelecek sezonun transfer çalışmalarına başlamış durumda. İtalyan basını sarı-kırmızılı ekibin ilgilendiği orta sahayı duyururken takımdan ayrılacak isimler de ortaya çıktı. İşte detaylar...
11.04.2024 Galatasaray
Galatasaray yeni dinamosunu Napoli'de buldu! 12 milyon euroya imza atmıştı
Galatasaray yeni dinamosunu Napoli'de buldu! 12 milyon euroya imza atmıştı Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-kırmızılıların Napoli'de forma giyen yıldız futbolcuyla ilgili bilgi aldığı öğrenildi.
10.04.2024 Galatasaray
Beşiktaş'tan ters köşe transfer! Japon yıldız gündemde
Beşiktaş'tan ters köşe transfer! Japon yıldız gündemde Beşiktaş'ta gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan kurmayların Hollanda'da forma giyen Japon yıldızı gündemine aldığı öğrenildi. Siyah-beyazlıların genç oyuncuyu takipte bulunduğu aktarıldı.
6.04.2024 Beşiktaş
Almanya, Can Uzun'u konuşuyor! Parmak ısırtan performans
Almanya, Can Uzun'u konuşuyor! Parmak ısırtan performans Bundesliga II temsilcisi Nürnberg'de forma giyen genç oyuncu, Hertha Berlin maçında da başarılı performansını iki golle süsledi. Can böylece bu sezonki gol sayısını 18'e yükseltti.
31.03.2024 Almanya Bundesliga
Real Madrid'de Toni Kroos kararı! Anlaşma sağlandı
Real Madrid'de Toni Kroos kararı! Anlaşma sağlandı La Liga devi Real Madrid'in Toni Kroos ile yeni sözleşme konusunda anlaşma sağladığı öğrenildi.
27.03.2024 İspanya La Liga
Çiftçiye AB hibesi için çağrı
Çiftçiye AB hibesi için çağrı Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, bu yıldan itibaren 81 ildeki girişimcilerin tarım-gıda ve kırsal kalkınma alanında yapacakları yatırımlar için IPARD kaynaklarını kullanabileceğini belirterek, “IPARD III Programı kapsamında 7 yıl içerisinde 785 milyon euro hibe desteği kullandırılacak” dedi.
20.03.2024 Ekonomi
Bakan Yumaklı: 785 milyon euro hibe desteği kullandıracağız
Bakan Yumaklı: 785 milyon euro hibe desteği kullandıracağız Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, IPARD III Kırsal Kalkınma Programı kapsamında 7 yılda, 81 ilde 785 milyon euro hibe desteği kullandırılacağını bildirdi.
19.03.2024 Ekonomi
Xavi Hernandez'den Marc Andre ter Stegen'e büyük övgü!
Xavi Hernandez'den Marc Andre ter Stegen'e büyük övgü! Barcelona Teknik Direktörü Xavi Hernandez, Alman file bekçisi Marc Andre ter Stegen'le ilgili konuştu.
7.03.2024 İspanya La Liga
Beşiktaş'ta tarihe geçecek yaprak dökümü! Fernando Santos tam 10 ismin üstünü çizdi
Beşiktaş'ta tarihe geçecek yaprak dökümü! Fernando Santos tam 10 ismin üstünü çizdi Trendyol Süper Lig'de çalkantılı bir sezon geçiren Beşiktaş, son olarak evinde Galatasaray'a mağlup oldu. Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götürmek isteyen siyah-beyazlılar, yaz transfer döneminde tam 10 oyuncusuyla yollarını ayırarak tarihi bir revizyona gitmeyi planlıyor.
7.03.2024 Beşiktaş
Suudi Arabistan'dan çılgın hamle! Barcelona'nın yıldızına teklif sunuldu
Suudi Arabistan'dan çılgın hamle! Barcelona'nın yıldızına teklif sunuldu Fabinho, N'Golo Kante ve Karim Benzema gibi yıldızları kadrosunda bulunduran Al Ittihad'ın yeni hedefinin Barcelona'nın 31 yaşındaki yıldızı olduğu öne sürüldü.
25.02.2024 Dünyadan Futbol
Thomas Tuchel için İtalya iddiası! 3 alternatif
Thomas Tuchel için İtalya iddiası! 3 alternatif Bundesliga devi Bayern Münih'te sezon sonunda takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Thomas Tuchel'in İtalya'ya gidebileceği aktarıldı.
22.02.2024 İtalya Serie A
Al Musrati: Hedefiniz büyükse harcamanız lazım!
Al Musrati: Hedefiniz büyükse harcamanız lazım! Al Musrati, Beşiktaş’a rekor bonservisle transfer olmasını değerlendirdi, "Şampiyonlar Ligi hedefiniz varsa paralar harcamanız lazım. Elbette iyi bir hocanızın olması da gerekiyor. Herkese Al Musrati’nin nasıl bir futbolcu olduğunu göstermek istiyorum" dedi.
16.02.2024 Beşiktaş
Macaristan tamam hedef tüm Avrupa
Macaristan tamam hedef tüm Avrupa Polat Holding, yurt dışındaki gayrimenkul ve enerji yatırımlarını Macaristan’ın ardından Avrupa’ya yayıyor. Adnan Polat, Almanya, İngiltere, Hollanda, Sırbistan, Yunanistan ve Romanya’da görüşme yaptıklarını söyledi.
14.02.2024 Ekonomi
Suudi Arabistan'dan Hakim Ziyech açıklaması! 'Bütçemizi geçtiğimiz yaz harcadık'
Suudi Arabistan'dan Hakim Ziyech açıklaması! 'Bütçemizi geçtiğimiz yaz harcadık' Suudi Arabistan temsilcisi Al Shabab'ın başkan yardımcısı Mohammed Al-Nasser, Galatasaray'dan Hakim Ziyech'i transfer etmek istediklerini ancak başarılı olamadıklarını açıkladı.
7.02.2024 Galatasaray
Beşiktaş'ta Joe Worrall transferi sonrası yöneticiden itiraf
Beşiktaş'ta Joe Worrall transferi sonrası yöneticiden itiraf Siyah-beyazlı kulüp dün akşam İngiliz stoperi imza için İstanbul'a getirdi. Yönetici Burak Aslan'dan transferle ilgili itiraf geldi.
5.02.2024 Beşiktaş
Joe Worrall, Beşiktaş ile anlaştı! Maliyeti belli oldu
Joe Worrall, Beşiktaş ile anlaştı! Maliyeti belli oldu Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş'ın Nottingham Forest'ta forma giyen Joe Worrall konusunda geri sayıma geçtiği öğrenildi. Siyah-beyazlıların, tecrübeli savunmacı ile anlaştığı aktarıldı.
4.02.2024 Beşiktaş
Bayern Münih, Bryan Zaragoza'yı kadrosuna kattı!
Bayern Münih, Bryan Zaragoza'yı kadrosuna kattı! Bundesliga devlerinden Bayern Münih, Granada'dan Bryan Zaragoza'yı zorunlu satın alma opsiyonu maddesiyle birlikte kiraladı.
1.02.2024 Almanya Bundesliga
Galatasaray'da 5 futbolcuya 50 milyon euroluk teklif!
Galatasaray'da 5 futbolcuya 50 milyon euroluk teklif! Son olarak Boey'i 30 milyon euroya Bayern Münih'e gönderen Galatasaray'da futbolcuların talipleri sıraya girdi. Sarı-kırmızılı 5 futbolcuya toplamda 50 milyon euroluk teklif yapıldı.
29.01.2024 Galatasaray
SON DAKİKA | Fenerbahçe'nin yeni transferi Çağlar Söyüncü, İstanbul'a geldi!
SON DAKİKA | Fenerbahçe'nin yeni transferi Çağlar Söyüncü, İstanbul'a geldi! Fenerbahçe'nin transfer görüşmelerine başladığı Çağlar Söyüncü, İstanbul'a geldi.
27.01.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe ve Atletico Madrid transfer için anlaştı! Çağlar Söyüncü, İstanbul'a geliyor
Fenerbahçe ve Atletico Madrid transfer için anlaştı! Çağlar Söyüncü, İstanbul'a geliyor Fenerbahçe'nin Atletico Madrid forması giyen Çağlar Söyüncü'nün transferi için İspanyol deviyle anlaşma sağladığı öğrenildi.
25.01.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

12 Milyon Euro ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.