14 Yaş

14 Yaş

Son dakika 14 yaş haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 14 yaş gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 14 yaş haber sayfamızda...

14 Yaş

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 10.738 14 yaş haberi bulunmuştur.
Hataylı çocukların icatları 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu
Hataylı çocukların icatları 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu Hayalime Ortak Ol Topluluğu ve İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Mimarlık Fakültesi iş birliğinde gerçekleşen “Geleceği Gülümsetecek Hayaller” projesi ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Hataylı çocukların hayalinden çıkan geleceğin icatlarının ilk prototipleri, İTÜ’deki Dijital Fabrikasyon dersi öğrencilerinin elinde 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu.
24.04.2024 Çocuk
Gaziantep’te korkunç olay! 14 yaşındaki kız, babasını uykudayken öldürdü
Gaziantep’te korkunç olay! 14 yaşındaki kız, babasını uykudayken öldürdü Gaziantep'te 14 yaşındaki kız çocuğu, babasını uykudayken bıçaklayarak öldürdü. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam ediyor.
21.04.2024 Gündem
Yetiştirme yurdundan kaçan çocuk ekipler tarafından yakalandı
Yetiştirme yurdundan kaçan çocuk ekipler tarafından yakalandı Bursa’da yetiştirme yurdundan kaçan 14 yaşındaki Alperen A., şehir dışına gitmek üzereyken ekipler tarafından yakalandı.
17.04.2024 Gündem
Kız çocukları için güvenli adımlar
Kız çocukları için güvenli adımlar Kız çocukların eşit imkanlarla hayata katılmasını destekleyen Skechers Türkiye, kız çocukların sokakta yürürken kendini güvende hissetmesi için “Güvenli Adımlar” projesini hayata geçirdi. Suna’nın Kızları ve Şehir Dedektifi iş birliği ile hayata geçirilen projenin ana hedefi kız çocukların sokakta yürürken adımlarını güvenle atabilmesi için ihtiyaçlarını ortaya çıkarmak.
15.04.2024 Ekonomi
MİT’ten 23 Nisan etkinliği
MİT’ten 23 Nisan etkinliği Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), İbrahim Kalın’ın teşkilat başkanlığı döneminde atılan farklı adımlara bir yenisi daha eklendi.
9.04.2024 Gündem
MİT'ten çocuklara çağrı: Resim ve mektup istedi
MİT'ten çocuklara çağrı: Resim ve mektup istedi Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklardan "güvenlik", "istihbarat" ve "gizli ajan" kelimelerini resimle ya da mektupla kağıda dökmelerini istedi.
8.04.2024 Eğitim
Paris Olimpiyatları öncesi milli sporculara dev destek!
Paris Olimpiyatları öncesi milli sporculara dev destek! Bugüne kadar birçok olimpik sporcuya destek sağlayan Visa, Buse Naz Çakıroğlu, Hakan Reçber ve Öznur Cüre Girdi’nin de yanında olacağını açıkladı. Paris’teki dev organizasyona madalya hedefi ile hazırlanan üç milli sporcumuz ise yeni başarıların sözünü verdi.
7.04.2024 Diğer
Ece Sükan gecelerde! 'Belki geri gelirim, belli değil'
Ece Sükan gecelerde! 'Belki geri gelirim, belli değil' Geçtiğimiz sene ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme gelen Ece Sükan, Etiler'de görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerle konuşarak arkadaşının doğum günü partisine katıldığını söyleyen Sükan, eğlence gecesinin devam edebileceğinin sinyalini verdi.
19.03.2024 Cadde
Bilim Sincan açıldı
Bilim Sincan açıldı “Teknoloji geliştiren bir Türkiye” hedefiyle Türkiye’nin dört bir yanına bilim ve teknoloji yaymayı amaçlayan “Bilim Türkiye Ailesine” son olarak “Bilim Sincan” katıldı.
14.03.2024 Teknoloji
Çocuklar kendi kitaplarını seçemiyor
Çocuklar kendi kitaplarını seçemiyor Dünya Kitap Günü’nün araştırması, çocukların okuma alışkanlıkları hakkında çarpıcı bulgular ortaya koydu.
12.03.2024 Kültür Sanat
Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş: Milyonları bulacağız
Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş: Milyonları bulacağız Kortlardaki başarının, bu branşı yapan sporcu sayısıyla doğrudan ilişkili olduğunu savunan Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, “Lisanslı tenisçi sayısı 2 binlerden 110 binlere yükseldi. Ancak 90 milyonluk bir ülke için yeterli değil. Bu rakamı kısa sürede milyonlara çıkaracağız” dedi.
10.03.2024 Tenis
TFF Kadın Futbolu Stratejik Planı açıklandı! FIFA ve UEFA'ya sunulacak
TFF Kadın Futbolu Stratejik Planı açıklandı! FIFA ve UEFA'ya sunulacak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde özel bir organizasyona imza atarak Kadın Futbol Stratejisi Planı'nın tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. FIFA ve UEFA'ya sunulacak stratejik program "Kadın Futbolu İçin Tam Zamanı" sloganıyla kamuoyu ile paylaşıldı.
8.03.2024 Futbol
Milli satranç oyuncusu Ediz Gürel adını tarihe altın harflerle yazdırdı
Milli satranç oyuncusu Ediz Gürel adını tarihe altın harflerle yazdırdı 15 yaşındaki Ediz Gürel, Türk satranç tarihinin 'en genç büyükustası' (Grand Master-GM) oldu.
7.03.2024 Diğer
Erkek öğrenci yurdunda 10 çocuğa taciz ve istismar! 'Duyulmasın diye elektrik süpürgesini açtı'
Erkek öğrenci yurdunda 10 çocuğa taciz ve istismar! 'Duyulmasın diye elektrik süpürgesini açtı' Antalya’nın Alanya ilçesinde özel bir yurtta kalan 10 erkek öğrenciye yönelik taciz ve istismarda bulunduğu iddia edilen eğitmen G.R.U. (21) hakkında toplam 94 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
6.03.2024 Gündem
Çocuklar arası şiddet patladı! Dijital bağımlılığa dikkat
Çocuklar arası şiddet patladı! Dijital bağımlılığa dikkat Prof. Dr. Semerci “Toplumda yinelenen şiddet eylemleri, çocuğun şiddeti sorun çözmede etkin araç olarak görmesine neden oluyor” diyor. Dr. Avcı ise dijital bağımlılığa dikkati çekiyor...
1.03.2024 Gündem
İstanbul’da silahlı dehşet! Yengesinin evine kurşun yağdırdı, 14 yaşındaki çocuktan tabanca çıktı
İstanbul’da silahlı dehşet! Yengesinin evine kurşun yağdırdı, 14 yaşındaki çocuktan tabanca çıktı Kağıthane’de bir kadının evi, eski eşiyle oğlu arasındaki küfür meselesi yüzünden görümcesinin çocukları tarafından kurşunlandı. Saldırı anı kameralara yansırken, evine 8 kurşun isabet eden kadın ve çocukları yara almadan kurtuldu.  Olayda kullanılan tabanca 14 yaşındaki çocuğun üzerinden çıktı.
26.02.2024 Gündem
14 yaşındaki çocuğun 'kadın cesedi' ihbarı polisi alarma geçirdi!
14 yaşındaki çocuğun 'kadın cesedi' ihbarı polisi alarma geçirdi! Bursa'da 14 yaşındaki çocuğun ormanda bir kadın cesedi gördüğü ihbarı polis ekiplerini alarma geçirdi. Gerçek ise bambaşka çıktı.
15.02.2024 Gündem
Türkiye nüfusu belli oldu
Türkiye nüfusu belli oldu Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Türkiye nüfusunun 2023'te bir önceki yıla göre 92 bin 824 kişi artarak 85 milyon 372 bin 377 kişi olduğunu açıkladı.
6.02.2024 Ekonomi
2024 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası sona erdi
2024 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası sona erdi Türkiye Satranç Federasyonu’nun (TSF), Antalya’da düzenlediği “2024 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası” sona erdi. Şampiyonada, Türkiye’nin 81 ilinden ve KKTC’den 2 bin 500’ü sporcu olmak üzere, antrenörler, veliler ve satrançseverlerden oluşan yaklaşık 10 bin kişi bir araya geldi.
28.01.2024 Diğer
30-44 yaş arası kadınlarda artış gösterdi! Ölüme götürebilir
30-44 yaş arası kadınlarda artış gösterdi! Ölüme götürebilir Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'nden Kadın Hastalıkları Doğum ve Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Mine Dağgez, "Bu hastalık daha çok genç kadınlarda, üreme çağındaki kadınlarda görülebilen bir hastalık. Son yıllarda da özellikle 30-44 yaş grubunda artış görülen bir hastalık" dedi.
22.01.2024 Gündem
Ailelerin yeni zenginlik kapısı: Proje çocuklar...
Ailelerin yeni zenginlik kapısı: Proje çocuklar... Çocuğuyla ajans ajans gezenler, spor kulüplerinden milyonluk teklif bekleyenler, sosyal medyada her anını paylaşanlar… Para ve ün için her yol deneniyor, çocuğun başarısı ‘ailenin kurtuluş yolu’ görülüyor.
22.01.2024 Gündem
Ece Sükan: Bu yıl aşk olacak!
Ece Sükan: Bu yıl aşk olacak! Etiler'de bir süpermarketten mutfak alışverişi yapan oyuncu Ece Sükan, yeni yıla ailesiyle birlikte girdiğini söyledi. Sükan, "Bu yıl aşk olacak mı?” sorusuna da yanıt verdi.
12.01.2024 Cadde
14 yaşındaki çocuğa kabusu yaşatmıştı! Mahkemeden karar çıktı
14 yaşındaki çocuğa kabusu yaşatmıştı! Mahkemeden karar çıktı Hatay’ın Erzin ilçesinde iş yerine yapılan silahlı saldırı esnasında 14 yaşındaki çocuk koltuğun arkasına saklanarak kurtulmuştu. Olayın şüphelisi hakkında mahkemeden karar çıktı.
11.01.2024 Gündem
Öğrencisini evine çağırıp cinsel istismarda bulundu! Öğretmenin cezası belli oldu
Öğrencisini evine çağırıp cinsel istismarda bulundu! Öğretmenin cezası belli oldu Bursa’da, yabancı dil öğretmeni olarak çalıştığı özel okulda, sınavından 100 tam puan aldığı için ödül olarak kahve ikram etme bahanesiyle evine davet ettiği 14 yaşındaki kız öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklu yargılanan S.Y. (38)’nin cezası belli oldu.
11.01.2024 Gündem
Dua Lipa 40 yaşına gelmeden milyarder olma yolunda!
Dua Lipa 40 yaşına gelmeden milyarder olma yolunda! Geçtiğimiz günlerde sekiz aylık sevgilisi, 14 yaş büyük Fransız yönetmen Romain Gavras'le ayrılan Dua Lipa, İngiltere'nin en çok kazanan kadın şarkıcısı olmaya hazırlanıyor. Genç şarkıcının "40 yaş altı milyarderler" arasına katılabileceği öngörülüyor.
26.12.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

14 Yaş ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.