15 Milyon Euro

15 Milyon Euro

Son dakika 15 milyon euro haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 15 milyon euro gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 15 milyon euro haber sayfamızda...

15 Milyon Euro

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 9.532 15 milyon euro haberi bulunmuştur.
Galatasaraylı Dries Mertens'ten Napoli itirafı! 'Heyecan verici'
Galatasaraylı Dries Mertens'ten Napoli itirafı! 'Heyecan verici' Galatasaray'ın Belçikalı on numarası Dries Mertens, Napoli ile ilgili konuştu. Yıldız futbolcunun kullandığı ifadeler dikkat çekti.
19.04.2024 Galatasaray
Beşiktaş transferde rota değiştirdi! Prensipte anlaşma sağlandı
Beşiktaş transferde rota değiştirdi! Prensipte anlaşma sağlandı Beşiktaş'ta gelecek sezon şampiyonluk isteyen kurmaylar transfer çalışmalarını hızlandırdı. Siyah-beyazlıların, Güney Amerika'da forma giyen genç yıldızı renklerine bağlamak istediği öne sürüldü.
19.04.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe - Olympiakos maçı sonrası netleşti! İşte UEFA ülke puanına en çok katkı yapan takım
Fenerbahçe - Olympiakos maçı sonrası netleşti! İşte UEFA ülke puanına en çok katkı yapan takım UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki Fenerbahçe, sahasında ağırladığı Olympiakos'a normal süresini 1-0 galip tamamladığı maç sonucunda penaltılarla elendi. Avrupa'da temsilcimizin kalmaması sonrası takımlarımızın UEFA ülke puanına yaptığı katkılar netleşti. İşte detaylar...
19.04.2024 Fenerbahçe
Felipe Melo'dan Fenerbahçe paylaşımı!
Felipe Melo'dan Fenerbahçe paylaşımı! Konfreans Ligi'de Fenerbahçe, Olympiakos'a penaltılarla kaybettiv- ve turnuvaya veda etti. Mücadele sonrası Galatasaray'ın eski futbolcusu Felipe Melo'dan paylaşım geldi.
19.04.2024 Fenerbahçe
Eski Fenerbahçeli Elvir Baljic, Cengiz Ünder'e patladı! 'Sana 15 milyon euro verildi'
Eski Fenerbahçeli Elvir Baljic, Cengiz Ünder'e patladı! 'Sana 15 milyon euro verildi' Fenerbahçe'nin Olympiakos'a penaltılarla elendiği maçı Elvir Baljic yorumladı.
19.04.2024 Konferans Ligi
Arda Güler'den sonra bir Türk daha! Real Madrid harekete geçti
Arda Güler'den sonra bir Türk daha! Real Madrid harekete geçti Fenerbahçe'den Arda Güler'i kadrosuna katan Real Madrid'in sıradaki hedefinin Trabzonspor'un genç yıldızı olduğu iddia edildi. Eflatun-beyazlıların, genç oyuncu için gözden çıkardığı bonservis bedeli netlik kazandı.
17.04.2024 İspanya La Liga
Beşiktaş ilk transferini bitirmek üzere! Anlaşma sağlandı
Beşiktaş ilk transferini bitirmek üzere! Anlaşma sağlandı Beşiktaş'ta gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız veren kurmayların sezon sonunda boşa çıkacak tecrübeli futbolcuyla el sıkıştığı öğrenildi.
17.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş yeni yıldızını Premier Lig'de buldu! Transfer görüşmeleri başladı
Beşiktaş yeni yıldızını Premier Lig'de buldu! Transfer görüşmeleri başladı Beşiktaş'ta gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmayların sürpriz bir ismi gündemine aldığı öğrenildi. Siyah-beyazlıların, Premier Lig'de forma giyen tecrübeli futbolcuyla transfer görüşmelerine başladığı aktarıldı.
12.04.2024 Beşiktaş
Aston Villa'dan Nicolo Zaniolo sürprizi! Transfer kararı belli oldu
Aston Villa'dan Nicolo Zaniolo sürprizi! Transfer kararı belli oldu Galatasaray'ın sezon başında şarta bağlı zorunlu satın alma opsiyonuyla Aston Villa'ya kiraladığı Nicolo Zaniolo ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Premier Lig ekibinin, tecrübeli futbolcuya dair düşüncesinin değiştiği aktarıldı.
6.04.2024 Galatasaray
Galatasaray'a transfer müjdesi! Kulübüne rest çekti
Galatasaray'a transfer müjdesi! Kulübüne rest çekti Galatasaray'ın sezon sonunda renklerine bağlamak istediği yıldız futbolcudan müjdeli haber geldi. Tecrübeli futbolcunun takımından ayrılma kararı aldığı belirtildi.
7.04.2024 Galatasaray
İspanya'da Arda Güler için olay iddia! 'İşleri karıştırmak istedi'
İspanya'da Arda Güler için olay iddia! 'İşleri karıştırmak istedi' Real Madrid'in yıldızı Arda Güler ile ilgili İspanyol basınından çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. İspanyol basınının ikiye bölündüğü dönemde Arda Güler'le ilgili iddia dikkat çekti.
6.04.2024 İspanya La Liga
Tottenham'dan Galatasaray'a Ndombele teklifi! İşte yeni bonservis bedeli
Tottenham'dan Galatasaray'a Ndombele teklifi! İşte yeni bonservis bedeli Tanguy Ndeombele'nin 15 milyon Euro'luk opsiyonunu kullanmak istemeyen Galatasaray'a Tottenham, '5 milyon Euro verin, alın' önerisini sundu.
6.04.2024 Galatasaray
Real Madrid'de Arda Güler'e yakın takip! Transfer kararı belli oldu
Real Madrid'de Arda Güler'e yakın takip! Transfer kararı belli oldu Real Madrid'de bu sezon istediği forma şansını bir türlü bulamayan Arda Güler ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. İspanyol basını, genç on numaranın transfere dair kararını duyurdu.
6.04.2024 İspanya La Liga
Nicolo Zaniolo için dev ısrar! Galatasaray'dan çılgın talep
Nicolo Zaniolo için dev ısrar! Galatasaray'dan çılgın talep Galatasaray'ın Aston Villa'ya kiralık olarak gönderdiği Nicolo Zaniolo için Serie A devinin ısrarcı olduğu öğrenildi. Serie A devinde yeni sportif direktörün ilk hedefininin Nicolo Zaniolo olacağı aktarıldı.
6.04.2024 Galatasaray
Çağdaş Atan, Emirhan İlkhan'ın değerini açıkladı!
Çağdaş Atan, Emirhan İlkhan'ın değerini açıkladı! Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Beşiktaş maçının ardından konuştu.
4.04.2024 Basaksehir
Beşiktaş'ta forvet transferi için listede 3 aday var! 22 milyon euroluk golcü
Beşiktaş'ta forvet transferi için listede 3 aday var! 22 milyon euroluk golcü Beşiktaş, yeni sezona yeni golcüsüyle başlamayı planlıyor. Lider bir santrfor almak için kesenin ağzını açacak olan Siyah-Beyazlılar’ın listesinde 3 aday var. Stoper ve orta saha için de çalışmalar tam gaz devam ediyor
1.04.2024 Beşiktaş
Galatasaraylı Tanguy Ndombele, İngiltere'de gündem oldu!
Galatasaraylı Tanguy Ndombele, İngiltere'de gündem oldu! Tottenham'ın sezon sonuna kadar kiraladığı Tanguy Ndombele, İngiltere'de gündem oldu. Başarılı futbolcuyla ilgili Galatasaray'ın kararının netlik kazandığı aktarıldı.
31.03.2024 Galatasaray
Galatasaray'da Nelsson'un yeni takımı belli olu! Anlaşma sağlandı, işte bonservis bedeli
Galatasaray'da Nelsson'un yeni takımı belli olu! Anlaşma sağlandı, işte bonservis bedeli Galatasaray'da bu sezon Abdülkerim Bardakcı ve Davinson Sanchez'in arkasında rotasyon oyuncusu konumuna düşen fakat sonrasında aldığı formayı bir daha bırakmayan Nelsson sezon sonunda Galatasaray'dan ayrılacak. Danimarkalı yıldızın yeni adresi ve bonservis bedeli ortaya çıktı.
30.03.2024 Galatasaray
Arda Güler için bomba transfer iddiası! Dünya devinden ters köşe
Arda Güler için bomba transfer iddiası! Dünya devinden ters köşe Real Madrid'in sezon başında Fenerbahçe'den kadrosuna kattığı Arda Güler ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. 19 yaşındaki on numaraya bir diğer dünya devinin teklifte bulunabileceği öğrenildi.
29.03.2024 İspanya La Liga
Nicolo Zaniolo'ya dev talip! Kiralama formülü ile transfer hamlesi
Nicolo Zaniolo'ya dev talip! Kiralama formülü ile transfer hamlesi Aston Villa'dan Galatasaray'a geri dönmesine kesin gözüyle bakılan Nicolo Zaniolo ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Yıldız futbolcuya Serie A temsilcisinin kanca attığı aktarıldı.
29.03.2024 Galatasaray
Fenerbahçe için bomba transfer iddiası! 25 milyon euroluk yıldız, kulüp tarihine geçebilir
Fenerbahçe için bomba transfer iddiası! 25 milyon euroluk yıldız, kulüp tarihine geçebilir İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, yaz transfer dönemi için çalışmalarına şimdiden start verdi. Sarı-lacivertli kulübün bonservis bedeli 25 milyon euro olan yıldız futbolcuyu radarına aldığı ve teklif yapabileceği ileri sürüldü.
28.03.2024 Fenerbahçe
Marsilya, Fenerbahçeli yıldız için kesenin ağzını açtı
Marsilya, Fenerbahçeli yıldız için kesenin ağzını açtı Süper Lig'de zirve takibini sürdüren Fenerbahçe bir yandan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'na odaklanırken bir yandan gelecek sezonun transfer çalışmaları sürüyor. Fransız devi, sarı-lacivertli yıldız için kesenin ağzını açtı.
27.03.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'dan Kerem Aktürkoğlu kararı! Bonservisi belli oldu
Galatasaray'dan Kerem Aktürkoğlu kararı! Bonservisi belli oldu Galatasaray, takımdaki geleceği merak edilen Milli yıldız Kerem Aktürkoğlu için kararını verdi. Sarı-kırmızılı ekibin yıldız oyuncu için bonservis beklentisi de belli oldu.
26.03.2024 Galatasaray
Galatasaray'a Japon yıldız! Okan Buruk transferde ısrarcı
Galatasaray'a Japon yıldız! Okan Buruk transferde ısrarcı Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başladı. Sarı-kırmızılıların İtalya'da forma giyen Japon yıldızın peşine düştüğü öne sürüldü. Okan Buruk'un bu transferde çok ısrarcı olduğu aktarıldı.
24.03.2024 Galatasaray
Robert Lewandowski'ye yıllık 100 milyon euro! Suudi Arabistan'dan çılgın teklif
Robert Lewandowski'ye yıllık 100 milyon euro! Suudi Arabistan'dan çılgın teklif Barcelona forması giyen Robert Lewandowski'ye Suudi Arabistan'dan bir kulübün teklif sunduğu ortaya çıktı. Yıldız oyuncuya senelik 100 milyon euroluk öneride bulunulduğu aktarıldı.
24.03.2024 İspanya La Liga

Benzer Haber Etiketleri

15 Milyon Euro ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.