16 Ağustos

16 Ağustos

Son dakika 16 ağustos haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 16 ağustos gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 16 ağustos haber sayfamızda...

16 Ağustos

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 13.218 16 ağustos haberi bulunmuştur.
Çanakkale'deki 10 yıllık cinayet çözüldü! Çok sayıda gözaltı var
Çanakkale'deki 10 yıllık cinayet çözüldü! Çok sayıda gözaltı var Lapseki'de 10 yıl önce bulunan cesedin, halıcı Zeynel Coşar'a (54) ait olduğu ve öldürüldüğü belirlendi. Olayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.
22.04.2024 Gündem
Düğünde ikram edilen meyve suyunu açan davetliler şoke oldu
Düğünde ikram edilen meyve suyunu açan davetliler şoke oldu Sivas’ta düzenlenen bir düğünde ikram edilen meyve suyu davetlileri şoke etti. Durumu fark eden salon görevlileri ise o meyve sularını hemen toplattı.
13.04.2024 Gündem
25 dolar veren uçakta yapacaktı, sonu fiyasko oldu! 'Sigara İçenler Ekspresi'
25 dolar veren uçakta yapacaktı, sonu fiyasko oldu! 'Sigara İçenler Ekspresi' Uçakta sigara içmek istediği için kabin görevlileriyle tartışan yolcuların haberleri zaman zaman gündemde kendine yer bulabiliyor. Günümüz hava yolu taşımacılığında yasak olsa da geçmişte bu durum biraz farklıydı. Hatta sigara içmenin yasaklanması, dünyanın en ilginç hava yolu şirketlerinden birinin ortaya çıkmasına bile neden oldu.
16.03.2024 Yaşam
Fenerbahçe, çeyrek final için sahaya çıkıyor!
Fenerbahçe, çeyrek final için sahaya çıkıyor! Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında Union Saint-Gilloise’yi deplasmanda 3-0’la geçerek büyük bir avantaj elde eden temsilcimiz Fenerbahçe, rövanş maçında rakibini Kadıköy’de ağırlayacak. Dev maçın heyecanı “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile yine Misli’de yaşanacak.
14.03.2024 Futbol
Ece Ronay gelinliğini çöpe attı! 'Bundan bize ne? Şov hepsi'
Ece Ronay gelinliğini çöpe attı! 'Bundan bize ne? Şov hepsi' Boşandığı eşi Mehmet Bilir'den tehditler aldığını ve şiddet gördüğünü belirten şarkıcı Ece Ronay, "Bana evlendiğim o lanetli günü hatırlatıyor" diyerek gelinliğini çöpe attığı anları sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü ismin o anlarının konu olduğu 'Aramızda Kalmasın' programında, Ronay ile ilgili çarpıcı yorumlar yapıldı.
9.01.2024 Cadde
16 Ağustos Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
16 Ağustos Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu Dünya üzerinde varlık gösteren toplam 12 tane burç vardır burçlar Aslan balık kova gibi farklı isimlere sahip olmaktadırlar. Kimisinin bir hayvan kimisinin ismi ise bir malzeme olabilmektedir. Bunların yanı sıra yalnızca aya göre değil ay ve gün birlikte olarak 1 burcu temsil eder. Bugünlerin içerisinde 16 Ağustos hangi burç oluyor? Özellikleri yükseleni ve burç yorumu nasıl olmaktadır? Sizler için bu soruların cevaplarını ve bu sorularla ilgili bilgileri detaylı bir şekilde derledik.
9.01.2024 Astroloji
Yer değiştirme takvimi belli oldu
Yer değiştirme takvimi belli oldu Milli Eğitim Bakanlığı’na (MEB) bağlı eğitim kurumlarına 2024 yılı yönetici görevlendirmesi ile öğretmenlerin yer değiştirme takvimi açıklandı.
8.01.2024 Gündem
Sular Durulmuyor! Ece Ronay’ın eski eşine hapis şoku
Sular Durulmuyor! Ece Ronay’ın eski eşine hapis şoku Boşandığı eşinden tehditler aldığını ve şiddet gördüğünü belirten şarkıcı Ece Ronay’ın eski eşi Mehmet Bilir’e 3 gün tazyik hapsi verildi.
4.01.2024 Gündem
Şehrin göbeğini 4 ayda buğday tarlasına çevirdi! Değeri 4,5 milyar dolar
Şehrin göbeğini 4 ayda buğday tarlasına çevirdi! Değeri 4,5 milyar dolar Agnes Denes, çöplük halindeyken tek tek temizlediği 4,5 milyar dolar değerindeki 2 dönümlük arazide hayal dahi edilemeyecek bir iş başardı. İşte dünyanın en işlek ve en pahalı meydanının ortasında, gökdelenlere inat filizlenen buğday tarlasının sırrı.
10.12.2023 Yaşam
1'i kırmızı kategoride 2 terörist öldürüldü! Bakan Yerlikaya: Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı
1'i kırmızı kategoride 2 terörist öldürüldü! Bakan Yerlikaya: Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kahramanlar 32 operasyonlarında 1'i kırmızı kategoride olmak üzere 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
4.12.2023 Haberler
Son dakika... 1'i kırmızı kategoride 2 terörist öldürüldü! Bakan Yerlikaya: Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı
Son dakika... 1'i kırmızı kategoride 2 terörist öldürüldü! Bakan Yerlikaya: Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kahramanlar 32 operasyonlarında 1'i kırmızı kategoride olmak üzere 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
4.12.2023 Gündem
Azerbaycan tezkeresi TBMM'de kabul edildi
Azerbaycan tezkeresi TBMM'de kabul edildi Türk Silahlı Kuvvetlerinin Azerbaycan'daki görev süresinin 1 yıl uzatılmasına ilişkin tezkere kabul edildi.
15.11.2023 Gündem
Azerbaycan tezkeresi Meclis'e sunuldu
Azerbaycan tezkeresi Meclis'e sunuldu Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Azerbaycan'daki görev süresinin 1 yıl uzatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkeresi TBMM'ye sunuldu.
13.11.2023 Gündem
Azerbaycan tezkeresi TBMM'de
Azerbaycan tezkeresi TBMM'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla gönderilen tezkere, TBMM Başkanlığı'na sunuldu.
13.11.2023 Gündem
Bukowski Sözleri: Charles Bukowski'nin Şiirlerinden Ve Kitaplarından En Güzel Sözler
Bukowski Sözleri: Charles Bukowski'nin Şiirlerinden Ve Kitaplarından En Güzel Sözler Charles Bukowski 16 Ağustos 1920 tarihinde dünyaya gelmiş olup 9 Mart 1994 tarihinde hayata gözlerini yummuştur. Hayatını genel olarak Los Angeles'te geçirmiş olan Amerikalı şair ve yazardır. Bu makalemizde ise sizler için Bukowski sözlerini ve Charles Bukowski'nin şiirlerinden ve kitaplarından en güzel sözleri derledik.
1.11.2023 Güzel Sözler
100 yıla damga vuran 10 önemli olay
100 yıla damga vuran 10 önemli olay Cumhuriyet, daha 16 yaşındayken bir dünya savaşı ile karşı karşıya kaldı, 27 yaşında tek parti döneminin ardından yepyeni bir tecrübeye kavuştu. 37 yaşında darbeyle tanıştı, 51 yaşında Kıbrıs’a barış götürdü. İşte 100 yılda geçilen zorlu ve önemli duraklardan bazıları...
29.10.2023 Gündem
Kulübeyi yerli ve milli yapanlar!
Kulübeyi yerli ve milli yapanlar! Türk futbolu tırtılın kelebeğe dönüşmesi misali kendi teknik direktörlerini yetiştirdi hatta en büyük uluslararası başarılarına onlarla ulaştı. Elbette bugün genç yerli teknik direktörlerimizin çok başarılı olanları var ama onlara bu yolu açan üç isim Fatih Terim, Mustafa Denizli ve Şenol Güneş şimdiden tarihe geçti.
26.10.2023 Skorer
Ece Ronay eski eşinden şiddet gördüğü görüntüleri paylaştı! 'Lütfen bana yardım edin'
Ece Ronay eski eşinden şiddet gördüğü görüntüleri paylaştı! 'Lütfen bana yardım edin' Şarkıcı Ece Ronay, iki ay uzaklaştırma kararı aldırdığı eski eşi Mehmet Bilir tarafından şiddete uğradığı görüntüleri yayınladı. Bilir'in ruhsatsız taşıdığı silahla defalarca kez ölüm tehdidi aldığını belirten Ronay, "Artık nefes alamıyorum. Lütfen bana yardım edin" dedi.
25.09.2023 Haberler
Ece Ronay eski eşinden şiddet gördüğü görüntüleri paylaştı! 'Lütfen bana yardım edin'
Ece Ronay eski eşinden şiddet gördüğü görüntüleri paylaştı! 'Lütfen bana yardım edin' Şarkıcı Ece Ronay, iki ay uzaklaştırma kararı aldırdığı eski eşi Mehmet Bilir tarafından şiddete uğradığı görüntüleri yayınladı. Bilir'in ruhsatsız taşıdığı silahla defalarca kez ölüm tehdidi aldığını belirten Ronay, "Artık nefes alamıyorum. Lütfen bana yardım edin" dedi.
26.09.2023 Cadde
Kiracı polis: Silahımı gasp edip, 15 dakika dövdüler
Kiracı polis: Silahımı gasp edip, 15 dakika dövdüler Mardin Kızıltepe ilçesinde, kira zammını kabul etmeyen polis memuru T.Y. ile güvenlik korucusu ev sahibi Mehmet Metin Tekin arasında tartışma kavgaya dönüştü. Ev sahibi ve akrabalarının saldırısına uğrayan polis memuru T.Y. "kılıfı kırarak silahımı aldılar. Kafama doğru nişan alıp 15 dakika dövdüler" dedi.
13.09.2023 Haberler
Kiracı polis: Silahımı gaspedip, 15 dakika dövdüler
Kiracı polis: Silahımı gaspedip, 15 dakika dövdüler Mardin Kızıltepe ilçesinde, kira zammını kabul etmeyen polis memuru T.Y. ile güvenlik korucusu ev sahibi Mehmet Metin Tekin arasında tartışma kavgaya dönüştü. Ev sahibi ve akrabalarının saldırısına uğrayan polis memuru T.Y. "Kılıfı kırarak silahımı aldılar. Kafama doğru nişan alıp 15 dakika dövdüler" dedi.
13.09.2023 Gündem
Telefondaki sözlere inandı, tüm birikimi gitti! 'Kimseden görmediğim şefkati dolandırıcıda gördüm'
Telefondaki sözlere inandı, tüm birikimi gitti! 'Kimseden görmediğim şefkati dolandırıcıda gördüm' Adana’da telefonla aranan yaşlı kadın hayatının şokunu yaşadı. "Kimseden görmediğim şefkati dolandırıcılardan gördüm." diyen yaşlı kadın, emniyette ifade verirken de şaşkına çeviren bir gelişme yaşandı.
10.09.2023 Haberler
Telefondaki sözlere inandı, tüm birikimi gitti! 'Kimseden görmediğim şefkati dolandırıcıda gördüm'
Telefondaki sözlere inandı, tüm birikimi gitti! 'Kimseden görmediğim şefkati dolandırıcıda gördüm' Adana’da telefonla aranan yaşlı kadın hayatının şokunu yaşadı. "Kimseden görmediğim şefkati dolandırıcılardan gördüm." diyen yaşlı kadın, emniyette ifade verirken de şaşkına çeviren bir gelişme yaşandı.
10.09.2023 Gündem
‘Ezine’ AB yolcusu taklitleri korku sardı
‘Ezine’ AB yolcusu taklitleri korku sardı Ezine peyniri, AB coğrafi işaret tescili için geri sayımda. Tescilin peynir ihracatına olumlu yansıması da beklenirken, piyasada sahte Ezine peynirlerine yönelik çalışmalar sürüyor.
9.09.2023 Ekonomi
Sadece boşanmak istiyordu: Geçerken denk geldi! Karşılaştık, öldürdüm
Sadece boşanmak istiyordu: Geçerken denk geldi! Karşılaştık, öldürdüm Balıkesir’de, boşanma aşamasındaki eşi Havva Altınöz'ü otomobilinde tabancayla öldüren sanık Saygın Altınöz ikinci kez hakim karşısına çıktı. Altınöz; "O gün olay yerinden geçerken denk geldi; karşılaştık. Yine hakaretlerde bulundu, o nedenle öldürdüm" dedi.
8.09.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

16 Ağustos ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.