Hayali ihracatçılara baskın: 16 gözaltı
Hayali ihracatçılara baskın: 16 gözaltı İstanbul merkezli altı ilde, düzenledikleri sahte fatura ve banka dekontlarıyla ihracat yapmış gibi gösterip devleti dolandıran 21 kişilik şebekenin 16 mensubu yakalandı.
20.09.2023 Gündem
Manisa merkezli ByLock operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
Manisa merkezli ByLock operasyonu! Çok sayıda gözaltı var Manisa merkezli 7 ilde Manisa İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından yapılan operasyonda, FETÖ'nün şifreli haberleşme programı ByLock kullanan ve KHK’yla ihraç edilen eski emniyet personeli 16 kişi gözaltına alındı.
14.10.2020 Gündem
Reyhanlı'daki patlamayla ilgili flaş gelişme
Reyhanlı'daki patlamayla ilgili flaş gelişme Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde bir otomobilde meydana gelen  ve araçtaki 3 Suriyelinin öldüğü patlamayla ilgili 16 kişi yakalandı. Önceki gün meydana gelen olayla ilgili araçta bulunanların tüm  bağlantılarını araştıran polis, bazı kişilerin irtibatını tespit etti. Haklarında yakalama kararı çıkarılan şüphelilere yönelik kent merkezi  ile Reyhanlı ve İskenderun ilçelerinde bazı adreslere operasyonlar düzenlendi. Operasyonlarda 16 şüpheli yakalandı. Şüpheliler sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.
11.09.2019 Haberler