16 Nisan

16 Nisan

Son dakika 16 nisan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 16 nisan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 16 nisan haber sayfamızda...

16 Nisan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 17.607 16 nisan haberi bulunmuştur.
Mahalleyi sarsan vahşet: Telefon Moskova'dan geldi: İrfan'ın evine gidip bakın
Mahalleyi sarsan vahşet: Telefon Moskova'dan geldi: İrfan'ın evine gidip bakın Küçükçekmece Kazakistanlı Nurali Tamazov, evinde misafir olarak kaldığı arkadaşı İrfan Kapsızlar'ı(56) bıçaklayarak öldürdü. Cinayetin ardından Rusya'ya kaçtığı öne sürülen şüpheli, ortak tanıdıkları olan bir otel çalışanını arayarak Kapsızlar'ı öldürdüğünü söyledi. Eve giden polis ekipleri Kapsızlar'ın cansız bedeniyle karşılaştı.
22.04.2024 Haberler
Mahalleyi sarsan vahşet: Telefon Moskova'dan geldi: İrfan'ın evine gidip bakın
Mahalleyi sarsan vahşet: Telefon Moskova'dan geldi: İrfan'ın evine gidip bakın Küçükçekmece Kazakistanlı Nurali Tamazov, evinde misafir olarak kaldığı arkadaşı İrfan Kapsızlar'ı(56) bıçaklayarak öldürdü. Cinayetin ardından Rusya'ya kaçtığı öne sürülen şüpheli, ortak tanıdıkları olan bir otel çalışanını arayarak Kapsızlar'ı öldürdüğünü söyledi. Eve giden polis ekipleri Kapsızlar'ın cansız bedeniyle karşılaştı.
22.04.2024 Gündem
İzmir merkezli FETÖ operasyonu! 18 kişi tutuklandı
İzmir merkezli FETÖ operasyonu! 18 kişi tutuklandı İzmir merkezli FETÖ operasyonunda esnaf yapılanması ve hücre evlerinde saklanan şüpheliler gözaltına alındı. 36 şüphelinin 18'i tutuklandı.
20.04.2024 Gündem
Ticaret Bakanlığı açıkladı: Firmalara 94 milyon TL ceza!
Ticaret Bakanlığı açıkladı: Firmalara 94 milyon TL ceza! Reklam Kurulu’nun 16 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilen 344 sayılı toplantısında, tüketicileri aldatan, yanıltan, tecrübe ve bilgi eksikliklerini istismar eden reklamlar ile haksız ticari uygulamalar incelendi.
20.04.2024 Ekonomi
Denizli’de Köpekçi Nuri Efe heykeli yandı! 14 yaşındaki çocuk gözaltına alındı
Denizli’de Köpekçi Nuri Efe heykeli yandı! 14 yaşındaki çocuk gözaltına alındı Denizli’nin Tavas ilçesinde, Milli Mücadele döneminin kahramanlarından 'Köpekçi Nuri Efe' anısına yaptırılan polyester karışımlı heykel, çıkan yangında zarar gördü. Kundaklama şüphesi üzerine polis, A.D.'yi (14) gözaltına aldı.
19.04.2024 Gündem
Ortağı ile en son beraber görüldüler! Ormanda korkunç pusu
Ortağı ile en son beraber görüldüler! Ormanda korkunç pusu Samsun'da cam balkon dükkanı sahibi iki ortak arasında 'alacak-verecek' anlaşmazlığı yaşandı. İş ortağı Harun Sipahi (27) ile en son beraber olduğu ve akabinde kaybolduğu tespit edilen Muhammet Tuncel ölü bulundu.
19.04.2024 Gündem
Beşiktaş'ta Ankaragücü maçı öncesi 3 sakatlık şoku!
Beşiktaş'ta Ankaragücü maçı öncesi 3 sakatlık şoku! Beşiktaş Kulübü; Omar Colley, Serkan Emrecan Terzi ve Bakhtiyor Zaynutdinov'un sakatlıkları nedeniyle Ankaragücü forma giyemeyeceklerini açıkladı.
18.04.2024 Beşiktaş
2 hafta önce aldığı eğitimle öğrencinin hayatını kurtardı
2 hafta önce aldığı eğitimle öğrencinin hayatını kurtardı Isparta'da Hafız Demiralay İlkokulu'nda öğretmen Özlem Kara, 2 hafta önce İlk Yardım Eğitimi Merkezi'nden aldığı acil müdahale eğitimi sonrasında okulunda nefes borusuna şeker kaçan öğrenciyi 'Heimlich' manevrasıyla kurtardı. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.
18.04.2024 Haberler
Plastik kirliliğine dikkat çeken “Sen De Fark Et” belgeselinin lansmanı gerçekleşti
Plastik kirliliğine dikkat çeken “Sen De Fark Et” belgeselinin lansmanı gerçekleşti Yapımcılığını ve yönetmenliğini Engin Altan Düzyatan’ın üstlendiği, dünyada plastik ve mikroplastik kirliliğinin yol açtığı sorunları konu eden “Sen De Fark Et” belgeselinin Türkiye lansmanı gerçekleşti.
17.04.2024 Vitrin
Fenalaşarak hastaneye kaldırılmıştı! Nur Yoldaş'ın sağlık durumu hakkında açıklama geldi
Fenalaşarak hastaneye kaldırılmıştı! Nur Yoldaş'ın sağlık durumu hakkında açıklama geldi 'Sultan-ı Yegâh' başta olmak üzere, 'Mihrimah', 'Saki', 'Nagehan Bustan Faslı', 'Nedir Yarabbi Derdim' gibi şarkılarıyla bir döneme damga vuran Nur Yoldaş, yürüyüş yaptığı sırada fenalaşarak apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Ünlü isimden son durumu hakkında açıklama geldi.
17.04.2024 Cadde
‘Kınanması gereken Netanyahu’dur’
‘Kınanması gereken Netanyahu’dur’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından yaptığı konuşmada İsrail-İran gerilimine değindi. Erdoğan, “İsrail hükümeti ateşi bölgeye yaymak için provokatif adımlar atmaktadır. Gerilimin müsebbibi Netanyahu ve gözünü kan bürümüş yönetimidir” dedi.
17.04.2024 Gündem
Resmi Gazete'de yayımlandı! Anayasa Mahkemesi Başkanvekilliğine Basri Bağcı seçildi
Resmi Gazete'de yayımlandı! Anayasa Mahkemesi Başkanvekilliğine Basri Bağcı seçildi Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre Anayasa Mahkemesi Başkanvekilliğine Basri Bağcı seçildi.
16.04.2024 Gündem
Süper Loto sonuçları bugün AÇIKLANDI! 16 Nisan Süper Loto çekilişinde büyük ikramiye kazandıran numaralar ile Süper Loto sonuçları sorgulama ekranı
Süper Loto sonuçları bugün AÇIKLANDI! 16 Nisan Süper Loto çekilişinde büyük ikramiye kazandıran numaralar ile Süper Loto sonuçları sorgulama ekranı Süper Loto çekilişi bugün gerçekleşti. Haftanın ilk Süper Loto çekiliş sonuçları canlı yayında açıklandı. Salı, Perşembe ve Pazar günleri olmak üzere haftanın 3 günü düzenlenen Süper Loto'da bugünkü çekiliş saat 21.30'da gerçekleşti. Süper Loto çekilişinde büyük ikramiye kazanan numaralar belli oldu. İşte 16 Nisan 2024 Salı Süper Loto çekiliş sonucu sorgulama ekranı...
16.04.2024 Bilgi Rehberi
Erdoğan'dan İsrail-İran gerilimiyle ilgili flaş açıklama
Erdoğan'dan İsrail-İran gerilimiyle ilgili flaş açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "13 Nisan gecesi yüreklerimizi ağzımıza getiren gerilimin birinci müsebbibi Netanyahu ve gözünü kan bürümüş yönetimidir.” ifadelerini kullandı.
17.04.2024 Gündem
Ebru Şallı minik oğlu Pars'ı andı: Ben hep ama hep seninleyim
Ebru Şallı minik oğlu Pars'ı andı: Ben hep ama hep seninleyim Ebru Şallı'nın 2013 yılında boşandığı Harun Tan ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Pars Tan, dört yıl önce hayatını kaybetmişti. Şallı, sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımlarla minik oğlunu andı.
17.04.2024 Cadde
DEPREM HABERLERİ 16 NİSAN 2024 | Bugünkü son depremler AFAD/KANDİLLİ: Deprem mi oldu? Deprem nerede oldu, kaç şiddetinde?
DEPREM HABERLERİ 16 NİSAN 2024 | Bugünkü son depremler AFAD/KANDİLLİ: Deprem mi oldu? Deprem nerede oldu, kaç şiddetinde? Deprem haberleri yakından takip ediliyor. Deprem kuşağında yer alan ülkemizde birçok bölgede sık sık deprem meydana gelmektedir. Bulunduğu bölgede ve yakın çevresinde deprem olup olmadığını merak eden vatandaşlar son depremler listesine bakarak en son nerede deprem olduğunu görüntüleyebiliyor. İşte 16 Nisan 2024 son dakika depremler.
16.04.2024 Bilgi Rehberi
16 Nisan 2024 Salı burç yorumu - Günlük burç yorumları
16 Nisan 2024 Salı burç yorumu - Günlük burç yorumları Kendimize daha çok güveniyoruz ! 16 Nisan 2024 Salı burç yorumu
15.04.2024 Astroloji
İstanbul'da 16 Nisan salı günü elektrik kesintisi yaşanacak! Uyarı geldi
İstanbul'da 16 Nisan salı günü elektrik kesintisi yaşanacak! Uyarı geldi İstanbul'da 16 Nisan salı günü uzun süreli elektrik kesintisi yaşanacak! Vatandaşlar uyarıldı. Buralarda yaşayanlar mumları ve ışıldakları hazır edin. İşte detaylar...
15.04.2024 Gündem
Türkiye gerilimi düşürmek için devrede! Bakan Fidan'dan peş peşe kritik temaslar
Türkiye gerilimi düşürmek için devrede! Bakan Fidan'dan peş peşe kritik temaslar Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran - İsrail gerilimi sonrası peş peşe görüşmeler gerçekleştirdi. Bakan Fidan; İran, İngiltere ve ABD'li mevkidaşlarıyla görüştü. ABD'li mevkidaşıyla görüşen Bakan Fidan, Türkiye’nin Gazze’deki krizin başlangıcından bu yana bunun bir bölgesel çatışmaya dönüşme riski taşıdığını defalarca belirtmiş olduğuna dikkati çekti.
14.04.2024 Dünya
14 Nisan 2024 Pazar burç yorumu - Günlük burç yorumları
14 Nisan 2024 Pazar burç yorumu - Günlük burç yorumları Özellikle yükselen burcunuzu okumalısınız ! 14 Nisan 2024 Pazar burç yorumu
13.04.2024 Astroloji
Kübalı çocukların gözünden Fidel Castro
Kübalı çocukların gözünden Fidel Castro Küba’nın uluslararası üne sahip çocuk tiyatrosu La Colmenita (Küçük Arı Kovanı), “Fidel Konuş, Sana İhtiyacım Var” adlı oyunla 16 Nisan’da Ses Tiyatrosu’na konuk oluyor.
13.04.2024 Kültür Sanat
Meclis bayram haftasına kadar ‘aç kapa’ yapacak
Meclis bayram haftasına kadar ‘aç kapa’ yapacak Yerel seçimler nedeniyle çalışmalarına ara veren TBMM Genel Kurulu, Ramazan Bayramı haftasına kadar aç-kapa yapacak.
3.04.2024 Gündem
Baharın çiçekli yüzü
Baharın çiçekli yüzü Baharla gelen canlanma doğaya bir saygı duruşudur âdeta. Bu canlanmayı taçlandırmak amacıyla düzenlenen, çiçekleri merkeze alan festivaller, sergiler şehrin dört bir yanında kapılarını açıyor.
30.03.2024 Pazar
İngiltere'de tutuklu bulunan WikiLeaks’in kurucusu Julian Assange hakkında yeni karar! Askıya alındı
İngiltere'de tutuklu bulunan WikiLeaks’in kurucusu Julian Assange hakkında yeni karar! Askıya alındı İngiltere'de tutuklu bulunan WikiLeaks kurucusu Julian Assange'ın ABD'ye iadesine ilişkin davada Londra Yüksek Mahkemesi kararını açıkladı.
26.03.2024 Dünya
Üç destek eli
Üç destek eli CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kilis’te CHP adayının seçilmesi halinde sağ omzunda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş’ın, sol omzunda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu’nun, arkasında ise kendisinin olacağını söyledi.
26.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

16 Nisan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.