17 Yaşında

17 Yaşında

Son dakika 17 yaşında haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 17 yaşında gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 17 yaşında haber sayfamızda...

17 Yaşında

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 8.864 17 yaşında haberi bulunmuştur.
Nuri Şahin'den Antalyaspor itirafı! 'Neredeyse tüm rekorları kırdık'
Nuri Şahin'den Antalyaspor itirafı! 'Neredeyse tüm rekorları kırdık' Antalyaspor'dan sürpriz bir şekilde ayrılarak Borussia Dortmund'da yardımcı antrenör olarak göreve başlayan Nuri Şahin suskunluğunu bozdu. Nuri Şahin, Antalyaspor günlerine dair çarpıcı itiraflarda bulundu.
23.04.2024 Antalyaspor
Ortalık savaş alanına döndü! 17 yaşında hayatını kaybetti
Ortalık savaş alanına döndü! 17 yaşında hayatını kaybetti Kayseri'nin Talas ilçesinde kontrolden çıkarak takla atan otomobilde yaralanan 4 kişiden 1'i hayatını kaybetti.
21.04.2024 Gündem
ABD'de ilk defa bir okul saldırganı gencin ebeveynleri hapis cezasına çarptırıldı
ABD'de ilk defa bir okul saldırganı gencin ebeveynleri hapis cezasına çarptırıldı Jennifer Crumbley ve oğullarına silahı erken Noel hediyesi olarak alan kocası James, çocuklarının eylemlerinden dolayı Amerika Birleşik Devletleri'nde kasıtsız adam öldürme suçundan hüküm giyen ilk ebeveynler oldu.
10.04.2024 Dünya
ABD'de ilk kez oluyor! Ebeveynler çocuklarının işlediği suçtan dolayı hüküm giydi
ABD'de ilk kez oluyor! Ebeveynler çocuklarının işlediği suçtan dolayı hüküm giydi ABD’nin Michigan eyaletinde 2021 yılında bir okula silahlı saldırı düzenleyen ve 4 sınıf arkadaşını öldüren Ethan Crumbley’nin ebeveynleri, oğullarının düzenlediği saldırıyla ilgili en az 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
9.04.2024 Dünya
3 yıl dedektif gibi iz sürdü! Alman annenin acısı Antalya'da son buldu
3 yıl dedektif gibi iz sürdü! Alman annenin acısı Antalya'da son buldu Almanya'da 3 yıl önce boşandığı İngiliz eşi Dale S. tarafından kaçırılan Logan'ı ülke ülke arayan Anika Ball'ın imdadına Antalya'da Türk polisi yetişti. Hakkında tutuklama kararı bulunan İngiliz vatandaşı Dale S., oğluyla birlikte tatil için geldiği Antalya'da havalimanı polisi tarafından uçağa binmeden yakalandı ve Logan annesine teslim edildi.
8.04.2024 Gündem
İstanbul'da dehşet anları kamerada: Aracın önünü kesip kurşun yağdırdılar
İstanbul'da dehşet anları kamerada: Aracın önünü kesip kurşun yağdırdılar Avcılar'da taksiye binen yabancı uyruklu bir kişi kendisini takip eden iki kişinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırı anı güvenlik kamerası ile görüntülenirken, polis kapsamlı araştırma ve soruşturma başlattı.
8.04.2024 Gündem
Damat 66, gelin 17 yaşında! Güzellik kraliçesi balayından sonra okula döndü, yıl dönümünde sosyal medya karıştı
Damat 66, gelin 17 yaşında! Güzellik kraliçesi balayından sonra okula döndü, yıl dönümünde sosyal medya karıştı Geçtiğimiz yıl tartışmalı şekilde kendisinden onlarca yaş büyük olan politikacıyla evlenen güzellik kraliçesi, nefret yorumlarına sosyal medyadan karşılık verdi.
8.04.2024 Dünya
Gece kulübü faciasında ölen 17 yaşındaki Efe'nin babası: Cinayet bu, başka bir şey değil
Gece kulübü faciasında ölen 17 yaşındaki Efe'nin babası: Cinayet bu, başka bir şey değil Beşiktaş'ta gece kulübünde yapılan tadilat sırasında çıkan yangında 17 yaşındaki oğlu Efe Demir’i kaybeden Adem Demir, Beşiktaş Emniyet Müdürlüğü’nde ifade verdi.
5.04.2024 Haberler
Gece kulübü faciasında ölen 17 yaşındaki Efe'nin babası: Cinayet bu, başka bir şey değil
Gece kulübü faciasında ölen 17 yaşındaki Efe'nin babası: Cinayet bu, başka bir şey değil Beşiktaş'ta gece kulübünde yapılan tadilat sırasında çıkan yangında 17 yaşındaki oğlu Efe Demir’i kaybeden Adem Demir, Beşiktaş Emniyet Müdürlüğü’nde ifade verdi.
5.04.2024 Gündem
Gece kulübü faciasında ustası baba ve oğlu toprağa verildi! Yeni detaylar ortaya çıktı
Gece kulübü faciasında ustası baba ve oğlu toprağa verildi! Yeni detaylar ortaya çıktı İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde, gece kulübünde tadilat sırasında çıkan yangında hayatını kaybeden 29 kişiden işçi Akın Kıhrı (36) ve kaynak ustası babası Yılmaz Kıhrı'nın (59) cenazeleri Giresun'un Tirebolu ilçesinde toprağa verildi. Yılmaz Kıhrı’nın yeğeni Salim Kıhrı, "Bu resmen bir facia, bilerek işlenmiş bir cinayet" dedi.
4.04.2024 Haberler
Ölüm kapanında 6 dakika! Birlikte ölen baba ve oğlu ile ilgili yeni detaylar
Ölüm kapanında 6 dakika! Birlikte ölen baba ve oğlu ile ilgili yeni detaylar İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde, gece kulübünde tadilat sırasında çıkan yangında hayatını kaybeden 29 kişiden işçi Akın Kıhrı (36) ve kaynak ustası babası Yılmaz Kıhrı'nın (59) cenazeleri Giresun'un Tirebolu ilçesinde toprağa verildi. Yılmaz Kıhrı’nın yeğeni Salim Kıhrı, "Bu resmen bir facia, bilerek işlenmiş bir cinayet" dedi.
4.04.2024 Gündem
6 yaşından 11 yaşına kadar cinsel istismara uğradı! Sanığın iyi hal indirimine tepki
6 yaşından 11 yaşına kadar cinsel istismara uğradı! Sanığın iyi hal indirimine tepki Ankara’da kızı ile ders çalışmak için evine gelen komşusunun kızı M.Ş.'ye (17), 6 yaşından 11 yaşına kadar cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuksuz yargılanan Mustafa E.'ye, 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan iyi hal indirimi uygulanarak 10 yıl 5 ay hapis cezası verildi. M.Ş.'nin annesi Ayfer Ş., tepki gösterdi.
3.04.2024 Gündem
Dünyanın da ‘Yaren’i
Dünyanın da ‘Yaren’i Bursalı balıkçı Adem Yılmaz ile 13 yıldır ziyaretine gelen Yaren adlı leyleğin dostluğu, New York Times gazetesine de konu oldu.
2.04.2024 Gündem
Bakan Bak'tan Kavurat için taziye mesajı
Bakan Bak'tan Kavurat için taziye mesajı Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, vefat eden 17 yaşındaki milli sporcu Sıla Medine Kavurat için taziye mesajı paylaştı.
30.03.2024 Diğer
17 yaşındaki Emirhan spor kompleksinde boğulmuştu! 'Uyanmasını çok bekledik ama uyanmadı'
17 yaşındaki Emirhan spor kompleksinde boğulmuştu! 'Uyanmasını çok bekledik ama uyanmadı' İstanbul Bayrampaşa Hidayet Türkoğlu Spor Kompleksi'nde boğulan Emirhan Erdönmez’in acılı ailesi konuştu.
27.03.2024 Gündem
TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu'nun kupa heyecanı
TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu'nun kupa heyecanı Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, FIBA U17 Dünya Kupası'nın kura çekiminin ardından açıklamalarda bulundu.
27.03.2024 Basketbol
“Kabullenince hayat güzelleşiyor”
“Kabullenince hayat güzelleşiyor” 20 yılı aşkın zamandır ekranlarımıza misafir olan, uzun yıllar Ana Haber Bülteni ve gece haberlerini sunan spiker Sonay Dikkaya, otizmli oğlunun daha iyi eğitim alması amacıyla 8 yıl önce gittiği ABD’den döndü. Dikkaya ile yaşadıklarını, oğluyla ilişkisinin dönüşümünü ve Türkiye özlemini konuştuk.
23.03.2024 Pazar
ÖZEL | Hami Mandıralı'dan Milli futbolcuya sert tepki! 'Haddini bileceksin'
ÖZEL | Hami Mandıralı'dan Milli futbolcuya sert tepki! 'Haddini bileceksin' Trabzonspor'un unutulmaz futbolcularından Hami Mandıralı, Skorer'e özel açıklamalarda bulundu. Şampiyonluk yarışından bahseden Mandıralı, Milli futbolcuya sert tepki gösterdi. İşte detaylar...
21.03.2024 Trabzonspor
Öldüren estetik: Ahu'nun kardeşiyim dediğimde doktorlar kekeleyerek konuşuyor
Öldüren estetik: Ahu'nun kardeşiyim dediğimde doktorlar kekeleyerek konuşuyor Kayseri'de 11 Mart'ta burun, elmacık kemiği ve kulaklarından estetik ameliyatı olmak için hastaneye giden 3 çocuk annesi Ahu Gültekin (42), 9 saat süren ameliyatın ardından 5 gün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Olayda ihmal olduğunu iddia eden Ahu Gültekin'in kardeşi Mustafa Gültekin (39), "Yıkılmış bir durumdayız. 3 yeğenim de perişan durumda. Olayın araştırılıp, açığa kavuşturulmasını istiyorum" dedi.
20.03.2024 Gündem
17 yaşında Türk kelimesini duyup sonra Müslüman oldu! 'Beni gören Barbie zannediyor'
17 yaşında Türk kelimesini duyup sonra Müslüman oldu! 'Beni gören Barbie zannediyor' New York'ta, Hristiyan kültürüyle iç içe bir şekilde büyümüştü. 17 yaşındayken en yakın arkadaşı sayesinde Türkler ve Türkiye hakkındaki fikirlerini değiştirdi. Türkiye'de yaşamaya başlayan ve Müslüman olan Holly Mara, "İnsanlar beni ilk gördüğünde Barbie zannediyor, genel olarak içi boş gibi görüyorlardı" diyerek hikayesini 'Sen Anlat' için anlattı.
20.03.2024 Yaşam
Aşkın Nur Yengi: Ağabeyim vefat etti!
Aşkın Nur Yengi: Ağabeyim vefat etti! Şarkıcı Aşkın Nur Yengi'nin ağabeyi Ahmet Yengi, yılbaşı gecesi Marmaris'te trafik kazası geçirmişti. Ağır yaralı olarak İstanbul’da Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları Hastanesi’ne getirilen Ahmet Yengi, yoğun bakıma kaldırılmış ve entübe edilmişti. Nişantaşı’nda görüntülenen Aşkın Nur Yengi, ağabeyinin vefat ettiğini açıkladı.
19.03.2024 Cadde
Baba Cihantimur ifade verdi!  Aci ailesinin avukatı: Biraz daha ileri gitse tanımıyorum diyecek
Baba Cihantimur ifade verdi! Aci ailesinin avukatı: Biraz daha ileri gitse tanımıyorum diyecek Eyüpsultan'da Oğuz Murat Aci'ya çarparak ölümüne neden olan T.C.'nin babası Bülent Cihantimur savcılığa ifade verdi. Aci ailesinin avukatlarından Burak Erden, baba Cihantimur'un ifadesine ilişkin açıklama yaptı
15.03.2024 Gündem
Baba Bülent Cihantimur ile ilgili flaş gelişme! İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti
Baba Bülent Cihantimur ile ilgili flaş gelişme! İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti İstanbul’da ehliyetsiz kullandığı otomobille çarptığı Oğuz Murat Aci’nin ölümüne yol açan ve kazanın ardından annesi Eylem Tok’un yurt dışına kaçırdığı 17 yaşındaki T.C., annesiyle birlikte New York’ta görüntülenmişti. Bugün soruşuma ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Baba Bülent Cihantimur ifadesi alınmak üzere savcılığa davet edildi.
15.03.2024 Haberler
Baba Bülent Cihantimur ile ilgili flaş gelişme! İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti
Baba Bülent Cihantimur ile ilgili flaş gelişme! İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti İstanbul’da ehliyetsiz kullandığı otomobille çarptığı Oğuz Murat Aci’nin ölümüne yol açan ve kazanın ardından annesi Eylem Tok’un yurt dışına kaçırdığı 17 yaşındaki T.C., annesiyle birlikte New York’ta görüntülenmişti. Bugün soruşuma ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Baba Bülent Cihantimur ifadesi alınmak üzere savcılığa davet edildi.
15.03.2024 Gündem
Mısır'a kaçan Eylem Tok ve oğlunun hangi ülkede oldukları belli oldu! Bakan Tunç son durumu açıkladı
Mısır'a kaçan Eylem Tok ve oğlunun hangi ülkede oldukları belli oldu! Bakan Tunç son durumu açıkladı İstanbul Eyüpsultan'da lüks ciple, arızalanan ATV motorunu emniyet şeridinde kontrol eden gruba çarpan ve 1 kişinin ölümüne, 4 kişinin de yaralanmasına neden olan ve sonrasında Mısır’a kaçan 17 yaşındaki sürücü T.C. ile annesi Eylem Tok’un hangi ülkede oldukları belli oldu. Bakan Tunç, konuya ilişkin son dakika açıklamasında bulundu.
7.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

17 Yaşında ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.