18 Nisan

18 Nisan

Son dakika 18 Nisan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 18 Nisan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 18 Nisan haber sayfamızda...

18 Nisan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 17.051 18 nisan haberi bulunmuştur.
ABD’de sürücüyü yanan araçtan son anda kurtardılar
ABD’de sürücüyü yanan araçtan son anda kurtardılar ABD’nin Minnesota eyaletinde alev alan aracın içindeki sürücü çevredekiler tarafından son anda kurtarıldı.
23.04.2024 Haberler
Ercan Güven'den Fenerbahçeli yıldıza sert sözler: Büyük takım oyuncusu değil!
Ercan Güven'den Fenerbahçeli yıldıza sert sözler: Büyük takım oyuncusu değil! Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Fenerbahçe deplasmanda Sivasspor ile 2-2 berabere kalarak zirve yarışında ağır bir darbe aldı. Milliyet'in usta kalemlerinden Ercan Güven, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ı çok sert sözlerle eleştirirken yıldız isim için "Büyük takım oyuncusu değil." ifadesini kullandı.
23.04.2024 Fenerbahçe
TOKAT DEPREM RİSK HARİTASI | Tokat deprem bölgesi mi, riskli olan ilçeler neler ve nerelerden fay hattı geçiyor? İşte 2*24 güncel diri fay hattı haritası!
TOKAT DEPREM RİSK HARİTASI | Tokat deprem bölgesi mi, riskli olan ilçeler neler ve nerelerden fay hattı geçiyor? İşte 2*24 güncel diri fay hattı haritası! Tokat deprem risk haritası gelen son dakika deprem haberinin ardından merak edilmeye başlandı. AFAD'da yer alan bilgiye göre, 18 Nisan Perşembe günü saat 18.11'de Tokat'tın Sulusaray ilçesinde 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Korkutan depremin akabinde "Tokat deprem bölgesi mi, riskli ilçeler nereler ve nerelerden fay hattı geçiyor?" sorgulaması yoğunlaştı. İşte 2024 Tokat deprem risk haritası...
22.04.2024 Bilgi Rehberi
Bakan Işıkhan duyurdu! SGK 10 projede ödül aldı
Bakan Işıkhan duyurdu! SGK 10 projede ödül aldı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sosyal Güvenlik Kurumu'nun (SGK), 16-18 Nisan tarihlerinde Portekiz’de gerçekleştirilen ISSA Avrupa Sosyal Güvenlik Forumu’nda ISSA İyi Uygulama Ödülleri kapsamında toplamda 10 ödüle layık görüldüğünü bildirdi.
21.04.2024 Ekonomi
Giresun'da kuyumcu soygunu! Gasbettikleri taksinin şoförü konuştu: 1 dakika 1 gün gibi geldi
Giresun'da kuyumcu soygunu! Gasbettikleri taksinin şoförü konuştu: 1 dakika 1 gün gibi geldi Giresun’da 3 şüphelinin ‘nitelikli yağma' ve 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından tutuklandığı maskeli ve silahlı kuyumcu soygunu öncesinde gasbedilen taksisinde darbedilen, koli bandıyla ağzı, el ve ayakları bantlanarak aracın bagajına kilitlenen sürücü Rıfkı Yavuz (50), yaşadığı korku dolu anları anlattı.
21.04.2024 Haberler
Giresun'da kuyumcu soygunu! Gasbettikleri taksinin şoförü konuştu: 1 dakika 1 gün gibi geldi
Giresun'da kuyumcu soygunu! Gasbettikleri taksinin şoförü konuştu: 1 dakika 1 gün gibi geldi Giresun’da 3 şüphelinin ‘nitelikli yağma' ve 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından tutuklandığı maskeli ve silahlı kuyumcu soygunu öncesinde gasbedilen taksisinde darbedilen, koli bandıyla ağzı, el ve ayakları bantlanarak aracın bagajına kilitlenen sürücü Rıfkı Yavuz (50), yaşadığı korku dolu anları anlattı.
21.04.2024 Gündem
Her yerde aranıyordu! Tarihi yerleri gezerken bulundu
Her yerde aranıyordu! Tarihi yerleri gezerken bulundu Mardin'in Kızıltepe ilçesinde okuldan çıktıktan sonra ailesinin kendisinden haber alamadığı 7’nci sınıf öğrencisi Meryem Ç. (16), arkadaşlarıyla kent merkezindeki tarihi yerleri gezdiği sırada bulunarak, ailesine teslim edildi.
20.04.2024 Gündem
GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ? Bu hafta eleme oldu mu? 19 Nisan Gelinim Mutfakta günün ve haftanın birincisi hangi gelin seçildi?
GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ? Bu hafta eleme oldu mu? 19 Nisan Gelinim Mutfakta günün ve haftanın birincisi hangi gelin seçildi? Gelinim Mutfakta yarışması heyecan dolu bölümleriyle haftanın final gününde devam ediyor. 4 Gelinin birbiriyle olan mücadelesi izleyenleri ekrana kilitliyor. Her gün oynanan yemek yarışında en güzel yemeği yapan kişi birinci oluyor ve çeyrek altın kazanıyor. Haftanın birincisi ise 10 bileziğin sahibi oluyor. Peki Gelinim Mutfakta bugün çeyrek altını ve 10 bileziği kim kazandı? Gelinim Mutfakta kim elendi? İşte 19 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu
19.04.2024 Bilgi Rehberi
Kars’ta LGS ve TYT deneme sınavları yapılacak
Kars’ta LGS ve TYT deneme sınavları yapılacak Kars ‘ta 8’İnci ve 12. Sınıf öğrencilerine yönelik LGS ve TYT deneme sınavları yapılacak.
19.04.2024 Eğitim
Dilber ile Piraye ilk kez karşı karşıya!
Dilber ile Piraye ilk kez karşı karşıya! İnci Taneleri 18 Nisan Perşembe yayınlanan 11. Bölümde Dilber ile Piraye ilk kez karşı karşıya geliyor!
19.04.2024 Televizyon
Önce aşkını ilan etti, sonra da terk etti!
Önce aşkını ilan etti, sonra da terk etti! İnci Taneleri 18 Nisan Perşembe yayınlanan 11. Bölümde Azem, Dilber'e olan sevgisini itiraf ettikten sonra Dilber'i terk etti!
19.04.2024 Televizyon
Dilber Pavyon Dansı Full Sahne - "Allah Selanı Versin"
Dilber Pavyon Dansı Full Sahne - "Allah Selanı Versin" İnci Taneleri 18 Nisan Perşembe yayınlanan 11. Bölümde Sincanlı Erkal Sonel "Allah Selânı Versin" isimli hareketli parçası Dilber'in göz kamaştıran sahnesini coşturdu.
19.04.2024 Televizyon
'İnci Taneleri'nde büyük ayrılık! Piraye ve Dilber ilk kez karşı karşıya
'İnci Taneleri'nde büyük ayrılık! Piraye ve Dilber ilk kez karşı karşıya Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı 'İnci Taneleri', iki hafta aranın ardından yeni bölümü ile 18 Nisan'da ekrana geldi. Geceye Piraye ve Dilber’in ilk kez yüz yüze geldiği anlar damga vururken; Azem’in Dilber’den ayrıldığı final sahnesi izleyenleri gözyaşına boğdu. Dizide yaşanan bu büyük ayrılıktan sonrası ikilinin tekrar bir araya gelip gelmeyeceği merk konusu oldu.
19.04.2024 Cadde
'Hollywood'un en ünlü bebeği' artık 18 yaşında! Yıllardır görüşmediği babasıyla tüm bağları resmen koptu
'Hollywood'un en ünlü bebeği' artık 18 yaşında! Yıllardır görüşmediği babasıyla tüm bağları resmen koptu 'Görevimiz Tehlike', 'Top Gun' ve 'Jack Reacher' gibi yapımlarla tüm dünyada tanınan bir oyuncu haline gelen ABD'li Tom Cruise, 'Dawson's Creek' dizisinin yıldızı Katie Holmes'ün kızı Suri Cruise, 18'inci yaşına bastı. Yakın çevresi, 10 yıldır Tom Cruise görüşmeyen genç kızın babasıyla ilgili ilişkisi hakkında konuştu. İşte detaylar...
20.04.2024 Cadde
Tokat'ta depremler durmuyor! Prof. Dr. Pampal dün sabah uyarmıştı: 'Hafife almamak lazım'
Tokat'ta depremler durmuyor! Prof. Dr. Pampal dün sabah uyarmıştı: 'Hafife almamak lazım' En son 20 Aralık 1942’de yerel saatle 17.05'te meydana gelen, 3 bin can kaybıyla sonuçlanan 7 büyüklüğündeki 1942 Niksar-Erbaa depremi Tokat’ta unutulmaz yaralar açmıştı. Dün yaşanan ve çevre şehirlerden de hissedilen Tokat merkezli depreminden ardından ise bölgede 100'e yakın sarsıntı kaydedildi. "Hafife almamak lazım" diyen Prof. Dr. Süleyman Pampal anlattı.
19.04.2024 Gündem
Süper Loto sonuçları bugün AÇIKLANDI! 18 Nisan Süper Loto çekilişinde büyük ikramiye kazandıran numaralar ile Süper Loto sonuçları sorgulama ekranı
Süper Loto sonuçları bugün AÇIKLANDI! 18 Nisan Süper Loto çekilişinde büyük ikramiye kazandıran numaralar ile Süper Loto sonuçları sorgulama ekranı Süper Loto çekilişi bugün gerçekleşti. Haftanın ikinci Süper Loto çekiliş sonuçları canlı yayında açıklandı. Salı, Perşembe ve Pazar günleri olmak üzere haftanın 3 günü düzenlenen Süper Loto'da bugünkü çekiliş saat 21.30'da gerçekleşti. Süper Loto çekilişinde büyük ikramiye kazanan numaralar bu akşam belli oldu. İşte 18 Nisan 2024 Perşembe Süper Loto çekiliş sonucu sorgulama ekranı...
18.04.2024 Bilgi Rehberi
Bakan Koca, AB Komisyonu Üyesi Stella Kyriakides ile görüştü
Bakan Koca, AB Komisyonu Üyesi Stella Kyriakides ile görüştü Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Avrupa Birliği (AB) Komisyonu'nun sağlık ve gıda güvenliğinden sorumlu üyesi Stella Kyriakides ile bir araya geldi.
18.04.2024 Gündem
GRAM HABERLERİ 🟡 ALTIN FİYATLARI BUGÜN KAÇ TL? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın fiyatları ne kadar? 18 Nisan 2024
GRAM HABERLERİ 🟡 ALTIN FİYATLARI BUGÜN KAÇ TL? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın fiyatları ne kadar? 18 Nisan 2024 Altın fiyatları ile ilgili araştırmalar başladı. Gram altın fiyatı, çeyrek altın fiyatı, yarım altın fiyatı ve tam altın fiyatı bugün ne kadara alınıyor, ne kadara satılıyor? 18 Nisan 2024 Perşembe günü altın fiyatları düştü mü, çıktı mı? İşte son dakika altın fiyatları durumu...
18.04.2024 Bilgi Rehberi
Son dakika... Türkiye'den Avrupa Birliği'ne Güney Kıbrıs tepkisi
Son dakika... Türkiye'den Avrupa Birliği'ne Güney Kıbrıs tepkisi AB liderler zirvesinin sonuç bildirisinde Kıbrıs vurgusu yapıldı. Zirve sonrası Türkiye'den konuyla ilgili tepki açıklaması geldi. Ankara, Avrupa Birliği'nin yayınladığı sonuç bildirisindeki ifadeler için "Türkiye-AB ilişkilerinde ilerleme sağlanmasıyla Kıbrıs sorununun ilintilendirilmesi tarafımızdan hiçbir zaman kabul görmeyecektir" açıklamasını yaptı.
18.04.2024 Dünya
İnci Taneleri 11. bölüm fragmanı
İnci Taneleri 11. bölüm fragmanı Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri on birinci bölümüyle 18 Nisan Perşembe Kanal D’de!
18.04.2024 Televizyon
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, İran’ın İsrail’e saldırı gerçekleştirdiği gece Türk Silahlı Kuvvetleri’nin önleyici bazı tedbirler alıp almadığına yönelik soruya yanıt verdi. Öte yandan MSB kaynakları, Adana'daki 10. Tanker Üs Komutanlığı'nın (İncirlik Üssü), Ana Jet Üs Komutanlığı'na dönüştürüldüğünü bildirdi.
18.04.2024 Haberler
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, İran’ın İsrail’e saldırı gerçekleştirdiği gece Türk Silahlı Kuvvetleri’nin önleyici bazı tedbirler alıp almadığına yönelik soruya yanıt verdi. Öte yandan MSB kaynakları, Adana'daki 10. Tanker Üs Komutanlığı'nın (İncirlik Üssü), Ana Jet Üs Komutanlığı'na dönüştürüldüğünü bildirdi.
18.04.2024 Gündem
BUGÜN SATIŞTA 🛒 A 101 Aktüel katalog 18 Nisan 2024 🛍 a101'in bu haftaki aktüel kataloğu
BUGÜN SATIŞTA 🛒 A 101 Aktüel katalog 18 Nisan 2024 🛍 a101'in bu haftaki aktüel kataloğu A 101 aktüel kataloğu belli oldu. 18 Nisan 2024 Perşembe günü geçerli olacak A 101 aktüel kataloğu için araştırmalar başladı. Sayfalarca üründen oluşan A 101 aktüel katalog haberimizde. İşte çeşitli ürünler ve fiyatları...
18.04.2024 Bilgi Rehberi
TV8 KANAL YAYIN AKIŞI LİSTESİ (18 NİSAN) TV8 yayın akışında hangi programlar var? FB maçı TV8'de mi yayınlanacak?
TV8 KANAL YAYIN AKIŞI LİSTESİ (18 NİSAN) TV8 yayın akışında hangi programlar var? FB maçı TV8'de mi yayınlanacak? TV8 kanal yayın akışı listesi yakından takip ediliyor. Gün içerisinde farklı programların ekrana geldiği TV8'de bugünün yayın akışı listesi hem Survivor severler hem de futbolseverler tarafından araştırılıyor. Peki TV8 kanal yayın akışı listesinde bugün neler var? İşte 18 Nisan Perşembe TV8 kanal yayın akışı listesi...
18.04.2024 Bilgi Rehberi
18 Nisan 2024 Perşembe burç yorumu - Günlük burç yorumları
18 Nisan 2024 Perşembe burç yorumu - Günlük burç yorumları Destek bulabiliriz ! 18 Nisan 2024 Perşembe burç yorumu
17.04.2024 Astroloji

Benzer Haber Etiketleri

18 Nisan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.