2. Bölüm

2. Bölüm

Son dakika 2. bölüm haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 2. bölüm gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 2. bölüm haber sayfamızda...

2. Bölüm

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 12.915 2. bölüm haberi bulunmuştur.
Taş Kağıt Makas 2. Bölüm Fragmanı - 2
Taş Kağıt Makas 2. Bölüm Fragmanı - 2 Taş Kağıt Makas 2. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Umut, babasını savunması için Harun'a teklifte bulunuyor!
4.03.2024 Televizyon
Taş Kağıt Makas 2. Bölüm Fragmanı
Taş Kağıt Makas 2. Bölüm Fragmanı Taş Kağıt Makas 2. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Umut babasını kurtarabilecek mi?
29.02.2024 Televizyon
TV DİZİSİ 📺 BAHAR KONUSU NEDİR, DİZİ NE ANLATIYOR? Bahar oyuncuları kimler, yeni dizinin oyuncu kadrosunda hangi isimler var? İşte oyuncu ekibi ve hikaye
TV DİZİSİ 📺 BAHAR KONUSU NEDİR, DİZİ NE ANLATIYOR? Bahar oyuncuları kimler, yeni dizinin oyuncu kadrosunda hangi isimler var? İşte oyuncu ekibi ve hikaye Bahar dizisi 2. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. SHOW TV'nin yeni dizisi Bahar ile ilgili oyuncu kadrosu ve dizinin hikayesi merak ediliyor. Dizi severler Bahar konusu nedir, oyuncuları kimler araştırıyor. İşte yeni dizi hakkında merak edilenler
20.02.2024 Bilgi Rehberi
Senden Önce 2. Bölüm 2. Fragmanı
Senden Önce 2. Bölüm 2. Fragmanı Kanal D’nin; entrika ve ihanetin gölgesinde şekillenen heyecan dolu bir hikayeyi içerisinde barındıran yeni dizisi 'Senden Önce', daha ilk bölümünde ters köşe yaparak izleyenleri ekrana kilitledi. Dizinin yarın akşam saat 20.00'de izleyici ile buluşacak ikinci bölümünden yayınlanan ve merakı iyice arttıran yeni tanıtım, sosyal medya kullanıcıları arasında “Yine bir ters köşe geliyor” yorumlarının yapılmasına yol açtı.
19.02.2024 Televizyon
Senden Önce 2. Bölüm Fragmanı
Senden Önce 2. Bölüm Fragmanı Senden Önce 2. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Sahra, Merve'ye savaş açıyor!
14.02.2024 Televizyon
İNCİ TANELERİ 2. BÖLÜM ÖZETİ | İNCİ TANELERİ KONUSU-OYUNCU KADROSU 📺 İnci Taneleri dizisi nerede çekiliyor? İşte oyuncu ve karakterler...
İNCİ TANELERİ 2. BÖLÜM ÖZETİ | İNCİ TANELERİ KONUSU-OYUNCU KADROSU 📺 İnci Taneleri dizisi nerede çekiliyor? İşte oyuncu ve karakterler... Kanal D ekranında ilk bölümü ile geçtiğimiz Perşembe akşamı ekrana gelen İnci Taneleri dizisi yeni bölümü ile bu akşam ekrana gelecek. İlk bölüm ile reytinglerde sırayı kimseye bırakmayan dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı ise büyük merak konusu. İşte İnci Taneleri dizisi konusu ve oyuncu kadrosu...
1.02.2024 Bilgi Rehberi
İnci Taneleri 2. Bölüm Fragmanı - 2
İnci Taneleri 2. Bölüm Fragmanı - 2 İnci Taneleri 2. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Azem zor duruma düşüyor!
30.01.2024 Televizyon
İnci Taneleri oyuncuları kimler? İnci Taneleri konusu nedir? İnci Taneleri 1. bölüm izle! 2. yeni bölüm, hangi kanalda, hangi günler, saat kaçta yayınlanıyor?
İnci Taneleri oyuncuları kimler? İnci Taneleri konusu nedir? İnci Taneleri 1. bölüm izle! 2. yeni bölüm, hangi kanalda, hangi günler, saat kaçta yayınlanıyor? İnci Taneleri 1. bölümüyle yayınlandı. İlk bölümden büyük ilgi gören İnci Taneleri dizisinin oyuncuları ve konusu merakla araştırılmaya başladı. Güçlü oyuncu kadrosu ve dikkat çeken hikayesiyle çok konuşulan İnci Taneleri hangi kanalda, hangi günler, saat kaçta yayınlanıyor? İşte yeni dizi hakkında bilinmesi gerekenler
28.01.2024 Bilgi Rehberi
İnci Taneleri 2. Bölüm Fragmanı
İnci Taneleri 2. Bölüm Fragmanı İnci Taneleri 2. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Azem, Zahir'den intikamını alıyor!
27.01.2024 Televizyon
İnci Taneleri 2. Bölüm Fragmanı
İnci Taneleri 2. Bölüm Fragmanı İnci Taneleri 2. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Azem, Zahir'den intikamını alıyor!
26.01.2024 Haberler
'İnci Taneleri' ilk bölümüyle nefes kesti! Dilber duygularını itiraf etti
'İnci Taneleri' ilk bölümüyle nefes kesti! Dilber duygularını itiraf etti Başrollerini Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün paylaştığı 'İnci Taneleri' dizisi, 25 Ocak Perşembe akşamı ilk bölümüyle ekranlara geldi. Soluksuz izlenen bu bölümde; Azem Yücedağ hapishaneden çıktı, çocuklarının peşine düştü. Dilber artık içine sığmayan duyguları ifade etti. Zahir ve yakınları, Azem'e saldırdı. Sürükleyici ilk bölümün ardından, ikinci bölümün ilk fragmanı da yayınlandı. İşte detaylar...
26.01.2024 Cadde
KARA YENİ BÖLÜM BU AKŞAM YOK MU? 📺 Kara (Arak) 2. bölüm neden yok, ne zaman yayınlanacak? 4 Ocak Show TV yayın akışı
KARA YENİ BÖLÜM BU AKŞAM YOK MU? 📺 Kara (Arak) 2. bölüm neden yok, ne zaman yayınlanacak? 4 Ocak Show TV yayın akışı Show TV ekranında Perşembe akşamları ekrana gelmeye başlayan 1. bölümü geçtiğimiz hafta ekrana gelen Kara(Arak) dizisinin bu akşam 2. bölüm ile ekrana gelmesi bekleniyordu. Peki Kara (Arak) dizisi 2. bölüm neden yok, yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?
4.01.2024 Bilgi Rehberi
Mahsun Kırmızıgül kızı Lavin ile görüntülendi
Mahsun Kırmızıgül kızı Lavin ile görüntülendi Kanal D'de yayınlanacak 'Güzel Atlar Diyarı' adlı yeni dizi projesi ile uzun bir aradan sonra ekranlara dönecek olan Mahsun Kırmızıgül, altı yaşındaki kızı Lavin'le birlikte keyifli bir gün geçirdi.
4.01.2024 Cadde
Mahsun Kırmızıgül: Annem beni tanımıyor!
Mahsun Kırmızıgül: Annem beni tanımıyor! Mahsun Kırmızıgül, önceki gün KKTC konserinde, yeni yıl için güzel dileklerde bulundu. Geçtiğimiz günlerde annesinin Alzheimer olduğunu açıklayan Kırmızıgül, "En büyük gönül sızım. Sizi doğuran anne, bir gün geliyor çocuklaşıyor" diyerek duygusal bir konuşma yaptı.
1.01.2024 Cadde
‘Atatürk sevgisini silemezsin’
‘Atatürk sevgisini silemezsin’ Mahsun Kırmızıgül, Süper Kupa Finali’nde futbolcuların sahaya Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafının olduğu tişörtleri ve pankartlarıyla çıkmasına izin verilmemesine tepki gösterdi. Sanatçı, “Atatürk sevgisini gönüllerden silemezsin” dedi.
1.01.2024 Cadde
ALTIN KAFES OYUNCU VE KARAKTERLER 📺 Altın Kafes dizisi konusu nedir, nerede çekiliyor? Dizi uyarlama mı, gerçek hikaye mi?
ALTIN KAFES OYUNCU VE KARAKTERLER 📺 Altın Kafes dizisi konusu nedir, nerede çekiliyor? Dizi uyarlama mı, gerçek hikaye mi? ATV ekranında ilk bölümü ile geçtiğimiz Pazar günü ekrana gelen Altın Kafes dizisi bu akşam 2. bölüm ile ekrana gelecek. Başrollerinde Aytaç Şaşmaz, Şifa Nur Gül, Ebru Cündübeyoğlu gibi isimlerin yer aldığı Altın Kafes dizisi oyuncu ve karakterleri merak ediliyor. Peki Altın Kafes dizisi uyarlama mı, gerçek hikaye mi?
10.12.2023 Bilgi Rehberi
Bir Derdim Var 2. Bölüm Fragmanı
Bir Derdim Var 2. Bölüm Fragmanı Bir Derdim Var 2. Bölüm Fragmanı yayınlandı!
10.11.2023 Televizyon
YALI ÇAPKINI BU AKŞAM VAR MI, 27 Ekim'de yeni bölüm olacak mı? Yalı Çapkını'nda bu hafta 2 yeni bölüm mü var? Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman?
YALI ÇAPKINI BU AKŞAM VAR MI, 27 Ekim'de yeni bölüm olacak mı? Yalı Çapkını'nda bu hafta 2 yeni bölüm mü var? Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman? Yalı Çapkını yeni bölüm tarihi merak ediliyor. Geçtiğimiz hafta sevilen dizinin yeni bölümü ekranlarda yer almamıştı. Bu hafta Yalı Çapkın'ın perşembe ve cuma günü olmak üzere 2 ayrı yeni bölümle gelip gelmeyeceği merak ediliyor. Peki Yalı Çapkını bu akşam var mı, yok mu? Yalı Çapkını yeni bölümü ne zaman?
27.10.2023 Bilgi Rehberi
Dilek Taşı 2. Bölüm bu akşam 20.00'de yayında: Dilek Taşı konusu nedir? Dilek Taşı oyuncuları kimler, dizi nerede çekiliyor?
Dilek Taşı 2. Bölüm bu akşam 20.00'de yayında: Dilek Taşı konusu nedir? Dilek Taşı oyuncuları kimler, dizi nerede çekiliyor? Kanal D'nin yeni dizisi Dilek Taşı 2. yeni bölümüyle perşembe günü ekrana gelecek. Geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle izleyicisini ekrana kilitleyen Dilek Taşı konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte izleyici tarafından merakla araştırılan dizi hakkında merak edilenler...
14.09.2023 Cadde
Dilek Taşı 2. Bölüm 2. Fragmanı
Dilek Taşı 2. Bölüm 2. Fragmanı Kanal D’nin; yeni sezona iddialı bir giriş yapan ve büyük başarı yakalayan dizisi 'Dilek Taşı', 14 Eylül Perşembe akşamı ikinci bölümü ile ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünden iki yeni tanıtım yayınlandı. Duygu yüklü sahnelerin seyirci ile buluştuğu tanıtım, cezaevi görüntüleriyle de dikkat çekti.
11.09.2023 Televizyon
Dilek Taşı 2. Bölüm Fragmanı
Dilek Taşı 2. Bölüm Fragmanı Dilek Taşı 2. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Mustafa firar etti!
8.09.2023 Televizyon
Mavi atkılı hemşirenin masalı
Mavi atkılı hemşirenin masalı Geçen sene Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde En İyi İlk Film seçilen ve Merve Dizdar’a En İyi Kadın Oyuncu Ödülü kazandıran “Kar ve Ayı” karla kaplı bir kasabada fiziksel ve zihinsel hayatta kalma mücadelesini anlatıyor.
8.09.2023 Kültür Sanat
Dilek Taşı 1. bölüm full izle tek parça! Dilek Taşı dizisi 2. yeni bölüm fragmanı geldi...
Dilek Taşı 1. bölüm full izle tek parça! Dilek Taşı dizisi 2. yeni bölüm fragmanı geldi... Dilek Taşı dizisi ilk bölümü ile seyircisi ile buluştu. Ekran başındakilere duygusal anlar yaşatan Dilek Taşı yeni bölüm fragmanı da dizi takipçileriyle paylaşıldı. Başrollerinde Salih Bademci ve Hazal Subaşı'nın yer aldığı Dilek Taşı ilk bölüm izle! İşte, Dilek Taşı 2. bölüm fragmanı...
7.09.2023 Cadde
İki bölümlük belgesel yayınlandı: ‘Cennet Yiğit, o kahramanlardan sadece biriydi’
İki bölümlük belgesel yayınlandı: ‘Cennet Yiğit, o kahramanlardan sadece biriydi’ İçişleri Bakanlığı, 15 Temmuz darbe girişiminde Gölbaşı Özel Harekat Başkanlığı'nda şehit olan 51 şehidin anısına 'Cennet Vatan' belgeseli hazırladı. Bakan Yerlikaya, şehit polislerden Cennet Yiğit'in hayatının anlatıldığı belgeselin ilk 2 bölümünü, Twitter hesabından paylaştı.
15.07.2023 Gündem
Dönence 2. Bölüm 3. Fragmanı
Dönence 2. Bölüm 3. Fragmanı Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği, yayınlanan ilk bölümü ile seyircinin beğenisini kazanan dizisi Dönence yeni bölümü ile ekrana geliyor. Gülce'nin kaybolması ve ardından gelişecek olaylar bu akşama damgasını vuracak.
11.07.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

2. Bölüm ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.