20 Bin Atama

20 Bin Atama

Son dakika 20 bin atama haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 20 bin atama gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 20 bin atama haber sayfamızda...

20 Bin Atama

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 823 20 bin atama haberi bulunmuştur.
20 bin atama için tercihler sürüyor
20 bin atama için tercihler sürüyor Öğretmen atamaları için adayların ön başvuru ve sözlü sınav merkezi tercihleri dün başladı.
19.07.2022 Eğitim
Sağlık Bakanlığı personel alımı tercih kılavuzu TIKLA, 20 bin branş dağılımı nedir? Sağlık Bakanlığı atama başvurusu nasıl yapılır?
Sağlık Bakanlığı personel alımı tercih kılavuzu TIKLA, 20 bin branş dağılımı nedir? Sağlık Bakanlığı atama başvurusu nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı personel alımı son dakika gelişmeleri gündemde bulunuyor. Geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, personel alımı ile ilgili önemli açıklamlar yaptı. Dün ise ÖSYM Başkanı Prof.Dr.Halis Aygün, atama başvuru kılavuzuyla ilgili açıklama paylaştı. Peki 2021 Sağlık Bakanlığı personel alımı tercih kılavuzu yayımlandı mı, başvurular nasıl yapılır? 20 bin atama branş dağılımı nedir?
16.12.2021 Gündem
Sağlık Bakanlığı tercih kılavuzu yayımlandı! Sağlık Bakanlığı personel alımı branş (kadro) dağılımı nedir 2021, 20 bin atama başvurusu nasıl yapılır?
Sağlık Bakanlığı tercih kılavuzu yayımlandı! Sağlık Bakanlığı personel alımı branş (kadro) dağılımı nedir 2021, 20 bin atama başvurusu nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı personel alımı kılavuzu, branş dağılımı ve başvuru tarihleri ile ilgili son dakika haberleri sağlıkçıların gündeminde! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, atamalarla ilgili bir açıklama gerçekleştirdi. Peki Sağlık Bakanlığı personel alımı kılavuzu yayımlandı mı, branş dağılımı nedir? Sağlık Bakanlığı 20 bin personel alımı ne zaman?
16.12.2021 Gündem
Öğretmen ek atama var mı bu yıl 2021? Öğretmen ek ataması ne zaman, tarihleri belli oldu mu?
Öğretmen ek atama var mı bu yıl 2021? Öğretmen ek ataması ne zaman, tarihleri belli oldu mu? Öğretmen ek ataması ile ilgili son dakika haberleri öğretmen adaylarının ve öğretmenlerin gündeminde. Bakan Ziya Selçuk son dakika ek atama açıklamasında bulundu. 20 bin sözleşmeli öğretmen atamasının ardından gözler yeni ek atama haberi için MEB'e döndü. Peki, bu yıl ek atama olacak mı?
24.05.2021 Gündem
Sözleşmeli öğretmenlik başvuruları ne zaman bitiyor, nasıl yapılır? Başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?
Sözleşmeli öğretmenlik başvuruları ne zaman bitiyor, nasıl yapılır? Başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Sözleşmeli öğretmenlik başvuruları 15 Mart'ta başladı. 20 bin atama için binlerce aday başvurularını yaptı, yapmaya da devam ediyor. Henüz işlem yapmayanlar "Sözleşmeli öğretmenlik başvuruları ne zaman bitiyor, nasıl yapılır?" sorusunu sorarken işlemlerini tamamlayanlar "Başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?" sorusuna cevap arıyor.
21.03.2021 Gündem
Son dakika! Yazın telafi eğitimi olacak mı? Flaş açıklama
Son dakika! Yazın telafi eğitimi olacak mı? Flaş açıklama Son dakika haberine göre Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk CNN TÜRK'te Cüneyt Özdemir'in sorularını yanıtladı. Bakan Selçuk yaptığı açıklamada, "Yaz tatiliyle ilgili bir karar alınması gerektiğini düşünüyorum. Yaz aylarında kitlesel olarak herkes için değil ama özellikle kritik gruplar için matematik, bilim, oyun kampları, atölyeler, bütün bunların devam etmesi gerekiyor " dedi. Selçuk, yüz yüze sınavlar ve okulların nasıl açılacağına dair bilgiler verdi.
28.02.2021 Gündem
700 bin öğretmen atama bekliyor
700 bin öğretmen atama bekliyor CHP Genel Başkan Yardımcısı Lale Karabıyık, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı 20 bin öğretmen atamasına ilişkin değerlendirmede bulundu.
25.02.2021 Siyaset
2020’de eğitimde gel-git kararlar
2020’de eğitimde gel-git kararlar Koronavirüs salgını, 2020’de eğitimi de baştan sona şekillendirdi. Okullar, üniversiteler online eğitime geçti. Milyonlarca öğrenci, uzaktan eğitime erişemedi ya da teknik sorunlarla boğuştu. Pandeminin seyrine göre kararlar sıkça güncellendi. YKS tarihi önce ertelendi sonra öne çekildi, anaokulları defalarca açılıp kapandı...
25.12.2020 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmenlere müjde! 20 bin atama gerçekleştirildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmenlere müjde! 20 bin atama gerçekleştirildi Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün 20 bin öğretmenin daha atamasını gerçekleştirdiklerini açıkladı.
18.03.2020 Haberler
Son dakika... Gözler yarına çevrildi! 20 bin atama...
Son dakika... Gözler yarına çevrildi! 20 bin atama... Gelen son dakika haberine göre, Milli Eğitim Bakanlığı, 20 bin sözleşmeli öğretmen atamasını yarın açıklayacak.
17.03.2020 Gündem
‘20 bin kadro çok yetersiz!’
‘20 bin kadro çok yetersiz!’ Bakan Ziya Selçuk, 20 bin ek atama yapılacağını açıkladı. Eğitimciler, sayının yetersiz olduğunu belirtiyor. 2018’de KPSS’ye girenler atamaya dahil olmak isterken 2019’lar “Bizim hakkımız” diyor; 2020’de mezun olacakların da umudu kadro.
26.02.2020 Eğitim
Gençler, 2020’den ne bekliyor?
Gençler, 2020’den ne bekliyor? 2020’ye sayılı günler kaldı. Sağlık, mutluluk, para, herkes gibi gençlerin de ortak dileği. Ancak gençlerin yeni yıla dair başka beklentileri de var. İşsizler iş, öğretmen adayları atama, KYK borçluları af istiyor. Bedelli askerlik yapacaklar ise ücretin azaltılmasını ve düşük faizli kredi verilmesini talep ediyorlar
27.12.2019 Eğitim
Sözleşmeli öğretmenlik tercihleri başladı mı? MEB'den tercih duyurusu...
Sözleşmeli öğretmenlik tercihleri başladı mı? MEB'den tercih duyurusu... Milli Eğitim Bakanlığı 20 bin öğretmen ataması yapacak. Atamalar için tercihler ne zaman başlayacak? Tercih sayısı artırıldı. İşte sözleşmeli öğretmenlik tercihlerinin başlayacağı tarih...
27.07.2019 Gündem
Sözleşmeli öğretmenlik tercihleri ne zaman? İşte atama takvimi...
Sözleşmeli öğretmenlik tercihleri ne zaman? İşte atama takvimi... MEB 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması yapacak. Yeni düzenleme ile sözleşmeli öğretmen adaylarına tercihlerde 40 tercih hakkı tanınacak. Peki, sözleşmeli öğretmenlik tercihleri ne zaman başlayacak? İşte MEB atama takvimi...
23.07.2019 Gündem
Sözleşmeli öğretmenlik tercihleri ne zaman yapılacak?
Sözleşmeli öğretmenlik tercihleri ne zaman yapılacak? Sözleşmeli öğretmenlik tercihleri ne zaman? 4 Temmuz'da açıklanan sonuçların ardından öğretmen atamaları için geri sayım başladı. 20 bin öğretmen ataması için tercih süresi MEB tarafından belirlendi.
17.07.2019 Gündem
Sözleşmeli öğretmenlik tercihleri ne zaman yapılacak?
Sözleşmeli öğretmenlik tercihleri ne zaman yapılacak? Sözleşmeli öğretmenlik tercihleri ne zaman? 4 Temmuz'da açıklanan sonuçların ardından öğretmen atamaları için geri sayım başladı. 20 bin öğretmen ataması için tercih süresi MEB tarafından belirlendi.
17.07.2019 Gündem
Sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınav tarihleri! 20 bin atama yapılacak...
Sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınav tarihleri! 20 bin atama yapılacak... 20 bin sözleşmeli öğretmenlik ataması için süreç devam ediyor. Sözlü sınavlar için on binlerce aday başvuruda bulundu. Peki, sözlü sınavlar ne zaman yapılacak? Milli Eğitim Bakanlığı sözleşmeli öğretmenlik için işlem takvimini yayınladı.
24.04.2019 Gündem
Bakan Selçuk açıkladı: Yeni öğretmen ataması yapılacak mı?
Bakan Selçuk açıkladı: Yeni öğretmen ataması yapılacak mı? CNN TÜRK'te Buket Aydın ile 40'ın bu haftaki konuğu Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk oldu.
17.04.2019 Gündem
Atama bekleyen öğretmenlerin sorunları çözülecek mi?  Yeni atamalar yapılacak mı?
Atama bekleyen öğretmenlerin sorunları çözülecek mi? Yeni atamalar yapılacak mı? Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk,CNN TÜRK'te 40 programında Buket Aydın'ın sorularını yanıtladı. Buket Aydın:Atama bekleyen öğretmenlerin sorunları çözülecek mi? Yeni atamalar yapılacak mı? Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk:Şubat ayında bir 20 bin atama yaptık. Önümüzdeki süreçte bir 20 bin daha yapıyoruz. Bunu kamuoyu biliyor zaten, ilan ettik. Mülakatların yerine kadar ilan ettik. Bu bir finans konusu, biz Milli Eğitim Bakanlığı olarak kendi kafamıza göre davranamayız. Hükümetin bir ekonomi politikası var. Bazı öncelikleri var hükümetimizin. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde hangi konular nasıl önceliklendirmeli diye, oturup bir tartışma konusu yapılıyor. Bu bağlamda ‘Neden bu sene 100 bin öğretmen atanmadı?’ gibi bir soru elbette gençlerin arzusu ile ilgili. Geçtiğimiz yıllara baktığımızda da ortalama kaç öğretmen atanmış? Son 16 senede, 20 senede kaç öğretmen atamışız? Bunun sayısı rakamsal olarak belirli. Biz yine belli bir çerçevede atama yapmaya devam edeceğiz. Nitekim yapıyoruz. Yine yapacağız bu 20 bin kişiyi, yine atayacağız. Ama ‘İşte şu kadar, 100 bin öğretmen bekliyor. Bunların tamamını atayalım.’ gibi beklenti var. Eğitim sisteminin böyle bir ihtiyacı yok. Diyelim ki 600 bin tane ortalama konuşulan bir rakam var, bekleyen öğretmenimiz var. Türkiye'nin bu kadar büyük miktarda bir açığı yok. Yıllar içerisinde bu açığı giderip, ücretli öğretmen sayımızı azaltıp, kadrolu-sözleşmeli öğretmen sayımızın artması ile ilgili bir süreç de yaşıyoruz. Yani sonuç olarak elimizden geldiği kadar, imkânlar elverdiği kadar bu çalışmalar devam edecek.
11.09.2019 Televizyon
Sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınav merkezleri açıklandı mı?
Sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınav merkezleri açıklandı mı? 26 Mart tarihinde başlayan sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınav başvuruları tüm hızıyla sürerken adaylar bir yandan da sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınav merkezleri ne zaman belli olacak sorusunun cevabını aramaya başladı. İşte konuyla ilgili tüm ayrıntılar...
30.03.2019 Gündem
Sözleşmeli öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır, başvuru belgeleri nelerdir?
Sözleşmeli öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır, başvuru belgeleri nelerdir? Sözleşmeli öğretmenlik ön başvuruları gün itibariyle başladı. Binlerce öğretmen adayını yakından ilgilendiren başvurular ile ilgili sözleşmeli öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır, başvuru belgeleri nelerdir gibi soruların cevaplarını yanıtladık...
26.03.2019 Gündem
MEB duyurdu! 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması başvuru şartları neler?
MEB duyurdu! 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması başvuru şartları neler? 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için başvuru şartları ve branş dağılımları belli oldu. MEB tarafından yayınlanan başvuru ve atama duyurusunda hangi branşlarda atama yapılacağı ve kontenjan bilgileri belirlendi. İşte 20 bin sözleşmeli öğretmen alımı başvuru şartları...
22.03.2019 Gündem
Sözleşmeli öğretmen başvuruları ne zaman?
Sözleşmeli öğretmen başvuruları ne zaman? 2019 yılında 20 bin sözleşmeli öğretmenin ataması yapılacak. Milli Eğitim Bakanlığı sözleşmeli öğretmen alımına ilişkin takvimi yayınladı. Peki, sözleşmeli öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?
14.03.2019 Gündem
Sözleşmeli öğretmen ön başvuruları ne zaman alınacak? 2019 atama takvimi
Sözleşmeli öğretmen ön başvuruları ne zaman alınacak? 2019 atama takvimi Milli Eğitim Bakanlığı sözleşmeli öğretmenlik alımına ilişkin takvimi yayınladı. 2019 yılında yapılacak olan 20 bin sözleşmeli öğretmen alımı ön başvuruları ne zaman başlıyor?
4.03.2019 Gündem
Sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçları açıklandı! Sorgulama ekranı!
Sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçları açıklandı! Sorgulama ekranı! Sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçlarını açıklandı. Milli Eğitim Bakanlığı 2019 öğretmen atama sonuçları adayları harekete geçirddi. Sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçlarını sorgulama linki haberimizde yer alıyor.
8.02.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

20 Bin Atama ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.