20 Bin Öğretmen Alımı

20 Bin Öğretmen Alımı

Son dakika 20 bin öğretmen alımı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 20 bin öğretmen alımı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 20 bin öğretmen alımı haber sayfamızda...

20 Bin Öğretmen Alımı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 174 20 bin öğretmen alımı haberi bulunmuştur.
20 bin sözleşmeli öğretmen atama tercihleri ne zaman yapılacak? İşte MEB atama takvimi
20 bin sözleşmeli öğretmen atama tercihleri ne zaman yapılacak? İşte MEB atama takvimi Sözleşmeli öğretmenlik atama takvimine göre tercihler ne zaman alınacak? 20 bin öğretmen alımı için tercihler Eylül ayında başlayacak. Sonuçlar ise tercih süresinin bitmesinin ardından açıklanacak. İşte sözleşmeli öğretmenlik atama takvimi.
10.08.2021 Gündem
Öğretmen atama takvimi belli oldu mu? 2021 20 bin öğretmen alımı ne zaman, hangi tarihlerde yapılacak?
Öğretmen atama takvimi belli oldu mu? 2021 20 bin öğretmen alımı ne zaman, hangi tarihlerde yapılacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından 2021 yılı içerisinde 20 bin öğretmen alımı yapılacağının müjdesinin verilmesinin ardından binlerce öğretmen adayı atama takvimi yayımlandı mı sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki 20 bin öğretmen atama takvimi yayımlandı mı? Kontenjanlar ne zaman açıklanacak?
23.02.2021 Gündem
2020 Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları sorgulama ekranı - MEB 20 bin öğretmen alımı açıklaması
2020 Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları sorgulama ekranı - MEB 20 bin öğretmen alımı açıklaması Tüm ülkemizdeki binlerce öğretmen adayını yakından ilgilendiren 20 bin sözleşmeli öğretmen alımına ilişkin resmi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapıldı. MEB tarafından yapılan açıklama sonrası sözlü sınav, atama tercihlerine itirazlar ve atama tercih sonuçlarına ilişkin beklenen açıklamalar da geldi...
28.07.2020 Gündem
MEB duyurdu: Sözleşmeli öğretmenlik alımı sözlü sınav tarihleri belli oldu
MEB duyurdu: Sözleşmeli öğretmenlik alımı sözlü sınav tarihleri belli oldu Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınavları ile ilgili müjdeli haberi verdi ve 2019 sözleşmeli öğretmenlik alımı sözlü sınav tarihleri belli oldu. İşte merakla araştırılan sözleşmeli öğretmenlik sınav takvimi...
27.05.2019 Gündem
Sözleşmeli Öğretmenlik sözlü mülakatları ne zaman yapılacak? MEB o tarihi duyurdu
Sözleşmeli Öğretmenlik sözlü mülakatları ne zaman yapılacak? MEB o tarihi duyurdu Sözleşmeli Öğretmenlik sözlü sınav giriş yerlerinin açıklanmasının ardından binlerce öğretmen adayı mülakatların hangi tarihler arasında alınacağını merak etmeye başladı. 2018 yılı içerisinde gerçekleştirilen 20 bin öğretmen alımının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından 2019 yılı içerisinde de 20 bin öğretmen alımı yapılacağı duyurulmuştu. Peki Sözleşmeli Öğretmenlik mülaktaları ne zaman yapılacak?
23.05.2019 Gündem
Sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınavları (mülakat) ne zaman yapılacak?
Sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınavları (mülakat) ne zaman yapılacak? Milli Eğitim Bakanlığı, 20 bin öğretmen alımı için sözlü sınav tarihlerini belirledi. Sözleşmeli öğretmenlik için sözlü sınavlara katılacak olan adaylar merakla araştırıyor. Peki Sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınavları ne zaman uygulanacak? İşte Sözleşmeli öğretmen adaylarını yakından ilgilendiren detaylar...
26.04.2019 Gündem
Sözleşmeli Öğretmenlik sözlü mülakatları hangi tarihte gerçekleştirilecek?
Sözleşmeli Öğretmenlik sözlü mülakatları hangi tarihte gerçekleştirilecek? 20 bin öğretmen alımının yapılacağı sözleşmeli öğretmenlik sözlü mülakatları ile ilgili binlerce öğretmen Sözleşmeli Öğretmenlik sözlü mülakatları ne zaman yapılacak sorusunun cevabını arıyor. Konuyla ilgili Milli Eğitim Bakanlığı (MEB)'ten önemli bir açıklama geldi. İşte 2019 sözleşmeli öğretmenlik sözlü mülakat sınav tarihleri...
16.04.2019 Gündem
Sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınavları ne zaman yapılacak?
Sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınavları ne zaman yapılacak? Sözleşmeli öğretmenlik taban puanları belli oldu. 20 bin sözleşmeli öğretmen alımı için yapılacak sözlü sınava çağrılan adaylara ait taban puanlar MEB resmi sayfasında ilan edildi. Peki sözlü sınavlar ne zaman yapılacak?
12.04.2019 Gündem
Sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınavları ne zaman? 2019 sözleşmeli öğretmenlik taban puanları
Sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınavları ne zaman? 2019 sözleşmeli öğretmenlik taban puanları Sözleşmeli öğretmenlik taban puanları ile ilgili beklenen haber geldi ve sözlü sınav için taban puanlar belli oldu. Peki 20 bin öğretmen alımının yapılacağı sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınavları ne zaman gerçekleştirilecek?
9.04.2019 Gündem
Devlet iş kapısı olmaya devam ediyor
Devlet iş kapısı olmaya devam ediyor Kara Kuvvetleri Komutanlığı 13 bin sözleşmeli er, Jandarma Genel Komutanlığı 3 bin 375 askeri personel, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) da 20 bin öğretmen alımı yapılacak.
28.02.2019 Ekonomi
Sözleşmeli öğretmenlik başvuruları ne zaman yapılacak?
Sözleşmeli öğretmenlik başvuruları ne zaman yapılacak? Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) sözleşmeli öğretmenlik başvuru tarihlerini belirledi. İşlem takvimini internet sitesi üzerinden yayınlayan MEB başvuruları Mart ayında başlatacak.
27.02.2019 Gündem
Sözleşmeli öğretmen için ön başvuru tarihi belli oldu! 20 bin öğretmen alımı...
Sözleşmeli öğretmen için ön başvuru tarihi belli oldu! 20 bin öğretmen alımı... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 20 bin sözleşmeli öğretmen alımı ile ilgili atama takvimi ile başvuru ve mülakat tarihlerini duyurdu. Peki geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı 20 bin öğretmen alımının yapılacağı ön başvurular ne zaman başlayacak?
24.02.2019 Gündem
Sözleşmeli Öğretmenlik tercih işlemleri başladı! Atamalar ne zaman?
Sözleşmeli Öğretmenlik tercih işlemleri başladı! Atamalar ne zaman? Sözleşmeli öğretmenlik için tercihler başladı. 20 bin öğretmenin atamasının yapılacağı tercihler için son tarih 1 Şubat. Peki sözleşmeli öğretmenlik atamaları ne zaman yapılacak?
30.01.2019 Gündem
Sözleşmeli Öğretmenlik tercihleri nasıl ve nereden yapılır? Tercihler başladı
Sözleşmeli Öğretmenlik tercihleri nasıl ve nereden yapılır? Tercihler başladı 20 bin sözleşmeli öğretmenin alınacağı sözleşmeli öğretmenlik tercihleri gün itibariyle başladı ve tercih yapmayı düşünen adaylar Sözleşmeli Öğretmenlik tercihleri nasıl ve nereden yapılır sorularının cevaplarını arıyor. İşte merak edilen soruların cevapları...
28.01.2019 Gündem
Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları saat kaçta belli olacak? (MEB)
Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları saat kaçta belli olacak? (MEB) Sözleşmeli Öğretmenlik mülakat sonuçları bugün açıklanacak. Mülakat sonuçlarının açıklanmasının ardından tercih ve atama süreci başlayacak. Toplamda 20 bin öğretmenin ataması yapılacak. Peki sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak?
15.01.2019 Gündem
Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları için tarih belli oldu! 20 bin atama...
Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları için tarih belli oldu! 20 bin atama... Sözleşmeli Öğretmenlik mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? Binlerce öğretmen adayını yakından ilgilendiren Sözleşmeli Öğretmenlik mülakatlarının 31 Aralık'ta sona ermesinin ardından gözler sonuçların açıklanacağı tarihe çevrildi.
12.01.2019 Gündem
Sözleşmeli Öğretmen mülakat sonuçları tarihi belli oldu! 20 bin öğretmen alımı...
Sözleşmeli Öğretmen mülakat sonuçları tarihi belli oldu! 20 bin öğretmen alımı... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından gerçekleştirilen sözleşmeli öğretmen mülakatları ile ilgili beklenen açıklama geldi ve sözleşmeli öğretmen mülakat sonuçları tarihi belli oldu. Peki sözleşmeli öğretmen mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak?
5.01.2019 Gündem
Sözleşmeli öğretmen mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak! 20 bin öğretmen alımı...
Sözleşmeli öğretmen mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak! 20 bin öğretmen alımı... Sözleşmeli Öğretmenlik mülakat sonuçları ile ilgili müjdeli haber geldi ve Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 20 bin sözleşmeli öğretmenin alınacağı sınav sonuçlarının tarihini açıkladı. Aynı zamanda sözleşmeli öğretmen tercih ve atama tarihleri de belli oldu. Peki Sözleşmeli Öğretmenlik mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak?
31.12.2018 Gündem
Sözleşmeli öğretmenlik mülakat tarihleri belli oldu! 20 bin öğretmen alımı...
Sözleşmeli öğretmenlik mülakat tarihleri belli oldu! 20 bin öğretmen alımı... Sözleşmeli öğretmenleri mülakatları ile ilgili müjdeli haber geldi Sözleşmeli öğretmenlik mülakat tarihleri belli oldu. 20 bin öğretmen alımının yapılacağı sözleşmeli öğretmenlik mülakatları ile ilgili tüm detayları haberimizin içeriğinde bulabilirsiniz...
8.12.2018 Gündem
Sözleşmeli Öğretmenlik sözlü sınav merkezleri açıklandı mı?
Sözleşmeli Öğretmenlik sözlü sınav merkezleri açıklandı mı? MEB tarafından 20 bin sözleşmeli öğretmen alımının yapılacağının duyurulmasının ardından adaylar ön başvuru işlemlerini 19-23 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirdi. Sözleşmeli Öğretmenlik için ön başvurularını tamamlayan adaylar şimdiler sözlü sınav merkezlerinin açıklanacağı tarihi merak ediyor. Peki Sözleşmeli Öğretmenlik sözlü sınav merkezleri ne zaman açıklanacak?
1.12.2018 Gündem
Sözleşmeli öğretmenlik başvuruları için bugün son gün!
Sözleşmeli öğretmenlik başvuruları için bugün son gün! Sözleşmeli öğretmenlik için başvurular 19 Kasım'da başladı ve bugün sona erecek. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından 20 bin öğretmen alımının yapılacağı duyurulmuştu. Peki sözleşmeli öğretmenlik başvurusu yapabilmek için gerekli şartlar nelerdir?
23.11.2018 Gündem
Sözleşmeli Öğretmenlik ön başvuruları devam ediyor! 20 bin öğretmen alımı
Sözleşmeli Öğretmenlik ön başvuruları devam ediyor! 20 bin öğretmen alımı Sözleşmeli Öğretmenlik başvuruları alınmaya devam ediyor. 19 Kasım'da başlayan Sözleşmeli Öğretmenlik ön başvuruları 23 Kasım'da sona erecek. Peki Sözleşmeli Öğretmenlik ön başvuru şartları nelerdir?
22.11.2018 Gündem
Sözleşmeli Öğretmenlik başvuru şartları neler? MEB kontenjanları yayımladı
Sözleşmeli Öğretmenlik başvuru şartları neler? MEB kontenjanları yayımladı Sözleşmeli öğretmenlik alımı ile ilgili müjdeli haber geldi ve ön başvurular başladı. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından 20 bin öğretmenin alınacağı duyurulan sözleşmeli öğretmenlik başvuruları ile ilgili detayları sizler için derledik. Peki özleşmeli öğretmenlik başvuru nasıl yapılır?
20.11.2018 Gündem
Sözleşmeli Öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır? Başvurular başlıyor!
Sözleşmeli Öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır? Başvurular başlıyor! Binlerce öğretmeni yakından ilgilendiren sözleşmeli öğretmenlik başvuruları bugün itibariyle başlıyor. Peki büyük bir merakla beklenen ve 20 bin öğretmenin alınacağı sözleşmeli öğretmenlik başvuruları nasıl yapılır?
18.11.2018 Gündem
Sözleşmeli öğretmenlik başvurusu hangi tarihte yapılacak?
Sözleşmeli öğretmenlik başvurusu hangi tarihte yapılacak? Sözleşmeli öğretmenlik için başvuruların ne zaman alınacağı merak ediliyordu ve açıklandı. Öğretmen adaylarını yakından ilgilendiren duyuru MEB tarafından yapıldı. Peki 20 bin öğretmen alımı başvuru şartları neler?
18.11.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

20 Bin Öğretmen Alımı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.