Spor Günlüğü - 05 Şubat 2016
Spor Günlüğü - 05 Şubat 2016 Türk Hava Yolları Euroleague TOP 16 turunda Kızılyıldız'ı konuk eden Darüşşafaka Doğuş, 6. haftada ilk galibiyetini aldı.    NBA'de normal sezon heyecanı bu sabaha karşı oynanan 4 karşılaşma ile devam etti. Detroit Pistons, New York Knicks'i geçmeyi başardı.    Eski Ferrari Başkanı Luca Di Montezemolo, geçirdiği kayak kazası sonrası beyin travması geçiren ve tedavisi süren efsane pilot Michael Schumacher'in sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.    NHL'de, Calgary ile Nashville’in oynadığı karşılaşmada beklenmedik bir olay yaşandı.  Hakemi sert bir şekilde iten oyuncu, 20 maç ceza alarak tarihe geçti.
5.02.2016 Programlar
Hakeme tekme attı 20 maç ceza aldı!
Hakeme tekme attı 20 maç ceza aldı! Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Ceza Kurulu, Gönen Belediyespor-Burhaniye Belediyespor maçının yardımcı hakemine tekme atan konuk ekibin yedek kalecisi Gökhan Kaya'ya 20 maç ceza verdi.
1.07.2020 Futbol
Hidayet Türkoğlu'ndan doping açıklaması
Hidayet Türkoğlu'ndan doping açıklaması NBA'de Orlando Magic forması giyen ve her zaman örnek bir vatandaş olan Hidayet Türkoğlu, kanında çıkan yasak maddenin sebebini açıkladı.
14.02.2013 Diğer Sporlar
Skorer Tv - Spor Günlüğü
Skorer Tv - Spor Günlüğü Orlando Magic forması giyen milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu, NBA’in anti-doping politikasına aykırı madde kullanmaktan ötürü 20 maç ceza aldı.
14.02.2013 Haber Bülteni

Benzer Haber Etiketleri