2015

2015

Son dakika 2015 haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 2015 gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 2015 haber sayfamızda...

2015

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 60.775 2015 haberi bulunmuştur.
Yargı dizisinin minik oyuncuları: Yargı dizisinde en çok o sahnede zorlandık
Yargı dizisinin minik oyuncuları: Yargı dizisinde en çok o sahnede zorlandık Milliyet’in bu hafta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı özel konukları Kanal D'nin ilgiyle izlenen Yargı dizisinin minik oyuncuları oldu. Canlandırdıkları Mercan ve Elif karakteriyle seyircilerin hayranlıkla izlediği Eylül Uğuz ve Gece Işık Demirel hem oyunculuğa nasıl başladıklarını anlattı hem de Yargı dizisiyle ilgili merak edilen soruları yanıtladı.
23.04.2024 Gündem
Fenerbahçe Opet'te şampiyonluk yemeği! Voleybolcular şıklık yarışına girdi
Fenerbahçe Opet'te şampiyonluk yemeği! Voleybolcular şıklık yarışına girdi Fenerbahçe kulübünde Sultanlar Ligi'ndeki başarı sonrası şampiyonluk yemeği düzenledi. Sarı Melekler'in şıklığı sosyal medyada gündem oldu.
23.04.2024 Voleybol
Ercan Güven'den Fenerbahçeli yıldıza sert sözler: Büyük takım oyuncusu değil!
Ercan Güven'den Fenerbahçeli yıldıza sert sözler: Büyük takım oyuncusu değil! Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Fenerbahçe deplasmanda Sivasspor ile 2-2 berabere kalarak zirve yarışında ağır bir darbe aldı. Milliyet'in usta kalemlerinden Ercan Güven, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ı çok sert sözlerle eleştirirken yıldız isim için "Büyük takım oyuncusu değil." ifadesini kullandı.
23.04.2024 Fenerbahçe
The Simpsons'ın 2024 tahminleri neler? Tüyler ürperten 2024 tahminleri, Üçüncü Dünya Savaşı bile var
The Simpsons'ın 2024 tahminleri neler? Tüyler ürperten 2024 tahminleri, Üçüncü Dünya Savaşı bile var Öngörüleri bir bir tutan popüler dizi, 'her şeyi bilmesiyle' tüm dünyada nam saldı. Sevenlerini asla hayal kırıklığına uğratmayan yapımın, 2024 ve geleceğe dair yeni tahminleri ortaya çıktı. Ürkütücü listede 'savaş' ve 'seçim' tahminleri öne çıkıyor.
22.04.2024 Dünya
Gibi'nin Ersoy'u Ahmet Kürşat, Eda Erdem hayranı çıktı! O anlar gündem oldu
Gibi'nin Ersoy'u Ahmet Kürşat, Eda Erdem hayranı çıktı! O anlar gündem oldu Fenerbahçe Opet, Sultanlar Ligi'nde şampiyonluğa ulaşırken maç sonunda kaptan Eda Erdem büyük ilgi gördü. Saha içinde ünlü oyuncu Ahmet Kürşat Öçalan, kaptanla fotoğraf çektirmek için sıra bekledi.
22.04.2024 Voleybol
Sultanlar Ligi'nde şampiyon Fenerbahçe! Eczacıbaşı'na set vermedi
Sultanlar Ligi'nde şampiyon Fenerbahçe! Eczacıbaşı'na set vermedi Vodafone Sultanlar Ligi play-off final serisi 5'inci maçında Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i konuk etti. Büyük heyecana sahne olan final maçında sarı-lacivertliler rakibine set vermedi ve şampiyonluğa ulaştı.
21.04.2024 Voleybol
Iğdır Üniversitesi yeniden Kalite Yönetim Sistemi almaya hak kazandı
Iğdır Üniversitesi yeniden Kalite Yönetim Sistemi almaya hak kazandı Kurulduğu günden beri kendini sürekli yenileyerek içinde bulunduğu çağa büyük bir başarı ile ayak uyduran Iğdır Üniversitesi, yeniden TS EN ISO 9001 2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi aldı.
21.04.2024 Eğitim
Nemanja Bjelica sürprizi! Yeni takımı ve görevi resmen açıklandı
Nemanja Bjelica sürprizi! Yeni takımı ve görevi resmen açıklandı Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Bahçeşehir Koleji, 2024-2025 sezonu için sportif direktörlük görevine bir dönem Fenerbahçe forması giyen Nemanja Bjelica'nın getirildiğini açıkladı.
21.04.2024 Basketbol
Depremde eşi, kızı ve bacağını kaybetti, protezle tekrar hayata tutundu
Depremde eşi, kızı ve bacağını kaybetti, protezle tekrar hayata tutundu Depremlerde eşini, kızını, bacağını ve her şeyini kaybeden depremzede, ücretsiz takılan protezle tekrar hayata tutundu. Yahya Alsuhni'nin yüzü ücretsiz takılan protezle güldü.
21.04.2024 Gündem
Saliha Şahin, Beşiktaş Ayos'a transfer oldu!
Saliha Şahin, Beşiktaş Ayos'a transfer oldu! Milli voleybolcu Saliha Şahin, Beşiktaş Ayos ile sözleşme imzaladı.
20.04.2024 Voleybol
Trabzonspor'dan Olympiakos'un yıldızına kanca! Performansı parmak ısırttı
Trabzonspor'dan Olympiakos'un yıldızına kanca! Performansı parmak ısırttı Trabzonspor'da gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız veren kurmayların Olympiakos'un yıldızıyla ilgilendiği öğrenildi. Bordo-mavililerin gündemindeki yıldız futbolcunun bu sezon gösterdiği performans parmak ısırttı.
20.04.2024 Trabzonspor
'Hiçbir sorun olmasa da altıncı ayda terk ediyordum!'
'Hiçbir sorun olmasa da altıncı ayda terk ediyordum!' Son olarak final yapan Kanal D dizisi 'Dilek Taşı'nda 'Figen' karakterine hayat veren Hazal Subaşı, Atakan Başsavcı ile ilişkisi hakkında konuşurken, geçmiş birlikteliklerine dair dikkat çeken bir itirafta bulundu.
19.04.2024 Cadde
Fenerbahçe, Konferans Ligi’nde yarı final yolunda!
Fenerbahçe, Konferans Ligi’nde yarı final yolunda! UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Yunan ekibi Olympiacos ile Kadıköy’de kozlarını paylaşacak. Misli, merakla beklenen karşılaşmanın heyecanına “Şampiyon Oranlar” ile ortak oluyor. Dev maçta “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile yine Misli üyelerini bekliyor.
18.04.2024 Konferans Ligi
Layvin Kurzawa, Adana Demirspor'dan gelen teklifi geri çevirdi!
Layvin Kurzawa, Adana Demirspor'dan gelen teklifi geri çevirdi! Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Layvin Kurzawa, Adana Demirspor'un kendisine yaptığı teklifi reddetti.
16.04.2024 Adana Demirspor
Nuri Şahin'den Antalyaspor ve Borussia Dortmund itirafı: Zor bir karardı!
Nuri Şahin'den Antalyaspor ve Borussia Dortmund itirafı: Zor bir karardı! Borussia Dortmund'un yardımcı antrenörü Nuri Şahin önemli açıklamalarda bulundu.
16.04.2024 Almanya Bundesliga
Ebru Şancı'nın paylaşımı olay oldu! 'Kocamı tebrik ediyorum, beni terk etmedi'
Ebru Şancı'nın paylaşımı olay oldu! 'Kocamı tebrik ediyorum, beni terk etmedi' Bir dönem podyumların aranan isimlerinde olan Ebru Şancı (40), Pendikspor forması giyen Alpaslan Öztürk'le (30) evlendikten sonra modelliği bırakmıştı. Sosyal medyayı aktif kullanan Şancı, son olarak diş yaptırırken çekilen bir fotoğrafını yayınladı. Eski mankenin dişçi pozu ve paylaşıma düştüğü not gündem oldu.
16.04.2024 Cadde
Antalyasporlu eski futbolcu Joseph Boum hayatını kaybetti
Antalyasporlu eski futbolcu Joseph Boum hayatını kaybetti Kırmızı-beyazlı kulüp, bir dönem takımda forma giyen Joseph Boum'un hayatını kaybettiğini açıkladı.
16.04.2024 Antalyaspor
DAEŞ iddianamesinden detaylar: Askeri tesislere ve Meclis’e saldıracaklardı
DAEŞ iddianamesinden detaylar: Askeri tesislere ve Meclis’e saldıracaklardı İstanbul'da Santa Maria kilisesine saldırı düzenleyen DEAŞ terör örgütünün hücresiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.
16.04.2024 Gündem
Ev sahibinden Arda Turan'a şok suçlama: 230 bin euro zarar! 'Kumandayı havuza atardı'
Ev sahibinden Arda Turan'a şok suçlama: 230 bin euro zarar! 'Kumandayı havuza atardı' Arda Turan'ın Barcelona'da oynarken oturduğu evin sahibi, İspanyol basınana çarpıcı açıklamalarda bulundu.
15.04.2024 Futbol
Bayern Münih'ten Zinedine Zidane için resmi hamle!
Bayern Münih'ten Zinedine Zidane için resmi hamle! Thomas Tuchel ile sezon sonunda yollarını ayıracak olan Bayern Münih'te Zinedine Zidane ismi ön plana çıkmaya başladı.
14.04.2024 Almanya Bundesliga
Bakan Tunç açıkladı: e-Tebligat ile 7 bin 470 ton kağıt tasarrufu sağlandı
Bakan Tunç açıkladı: e-Tebligat ile 7 bin 470 ton kağıt tasarrufu sağlandı Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Bugüne kadar 213 milyon 429 bin 761 adet e-Tebligat gönderildi. Bu kapsamda 7 milyar 136 milyon 589 bin TL kamu kaynağı, 7 bin 470 ton ise kağıt tasarrufu sağlandı" dedi.
14.04.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu: 10 yılda 330 bin siber saldırı engellendi
Bakan Uraloğlu: 10 yılda 330 bin siber saldırı engellendi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, siber olaylara müdahale mücadelesinde Türkiye'nin çok iyi bir konumda olduğunu belirterek, “Ulusal Siber Olaylara Müdahale Merkezi (USOM)'nin kurulduğu 2014 yılından bu yana toplamda 330 binin üzerinde Zararlı Yazılım ve Siber Saldırı bağlantısı tespit etti ve bu bağlantılara erişimi engelledi.” dedi.
13.04.2024 Ekonomi
Eser Yenenler'den Berfu Yenenlere romantik doğum günü kutlaması!
Eser Yenenler'den Berfu Yenenlere romantik doğum günü kutlaması! Beş yıldır mutlu bir evlilik sürdüren Eser-Berfu Yenenler çifti, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geldi. Eser Yenenler, 11 Nisan'da yeni yaşına giren eşi Berfu Yenenler'in doğum gününü, romantik mesajlarla kutladı. Berfu Yenenler de eşinin aşk dolu sözlerine kayıtsız kalamadı.
12.04.2024 Cadde
Beşiktaş'ta rota yeniden Stefan Savic'e döndü! Mats Hummels beğenilmedi
Beşiktaş'ta rota yeniden Stefan Savic'e döndü! Mats Hummels beğenilmedi Beşiktaş'ta gelecek sezon savunmasına lider stoper dahil etmek isteyen kurmayların ilk hedefinin yeniden Stefan Savic olduğu öğrenildi. Samet Aybaba'nın listesindeki sıralama netlik kazandı.
11.04.2024 Beşiktaş
Emre Altuğ'dan 'aşk' açıklaması! 'Hayatımda biri var'
Emre Altuğ'dan 'aşk' açıklaması! 'Hayatımda biri var' Manken Çağla Şıkel ile biten evliliğinden iki çocuğu olan Emre Altuğ, basın mensuplarının "Uzun zamandır yanınızda kimseyi göremiyoruz. Hayatınızda biri var mı?" sorusuna verdiği yanıtla şaşırttı.
11.04.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

2015 ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.