2016Rio

2016Rio

Son dakika 2016rio haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 2016rio gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 2016rio haber sayfamızda...

2016Rio

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.637 2016rio haberi bulunmuştur.
Dopingin faturası ağır oldu! Gabigol 2 yıl futboldan men cezası aldı
Dopingin faturası ağır oldu! Gabigol 2 yıl futboldan men cezası aldı 'Gabigol' lakaplı Gabriel Barbosa, doping testinde hile yaptığı gerekçesiyle futboldan iki yıl uzaklaştırıldı.
26.03.2024 Dünyadan Futbol
Mert Aydın yazdı: İşte olimpiyatların en çok madalya kazananları!
Mert Aydın yazdı: İşte olimpiyatların en çok madalya kazananları! 1896’dan bu yana yaz olimpiyatlarında bazı ülkelerden daha fazla madalya kazanan sporcular var. Özellikle yüzme ve jimnastik tam bir madalya deposu. Hele bir de istikrarlı ve uzun kariyerli bir isim varsa ortada, o zaman rekorlara hazır olun.
7.01.2024 Diğer
A Milli Kadın Golbol Takımı, Avrupa Şampiyonu!
A Milli Kadın Golbol Takımı, Avrupa Şampiyonu! A Milli Kadın Golbol Takımı, IBSA Avrupa Şampiyonası finalinde İsrail'i 8-4 yenerek Avrupa şampiyonu oldu.
16.12.2023 Skorer
Spor yüzyılı! İşte Türkiye Cumhuriyeti’nin olimpik tarihi
Spor yüzyılı! İşte Türkiye Cumhuriyeti’nin olimpik tarihi Türkiye Cumhuriyeti’nin spor tarihi, tüm organizasyonların en büyüğü olarak nitelendirilen Olimpiyat Oyunları’nda yazılmaya başlandı. Gururla belirtmekte yarar var: 1924 Paris Olimpiyat Oyunları’na katılma öyküsü, Cumhuriyet’in ilanından 2,5 ay sonra, 16 Ocak 1924’de Reisicumhur Gazi Mustafa Kemal’in başkanlığında toplanan Heyet-i Vekile (Bakanlar Kurulu) kararıyla gerçekleşti.
28.10.2023 Skorer
Ferhat Arıcan: Bu gurur çok başka
Ferhat Arıcan: Bu gurur çok başka Ülkemize olimpiyatlarda cimnastikte ilk madalyasını getiren Ferhat Arıcan, takım olarak Paris için alınan kotayı farklı bir yere koyarken, “Yarışmadan önce takıma moral olması için ‘Paris Yükleniyor’ yazılı tişörtler yaptırdık. Artık ‘Paris Yüklendi’ diyebiliriz. Evet ben ilki başardım, ama bu gurur çok başka” dedi.
15.10.2023 Diğer
Sporcu öyküleri
Sporcu öyküleri İmkânsızlıkları anlatan spor belgeselleri nerelerde yanlış yaptığımızı gösteriyor. Filenin Sultanları’nın belgeseli ya da filmi çekilse de başarının sırlarına örnek olsa keşke.
24.09.2023 Kültür Sanat
Bahar Çağlar Ökten'den veda kararı! 'Yeni bir yolculuğa hazırlanıyorum'
Bahar Çağlar Ökten'den veda kararı! 'Yeni bir yolculuğa hazırlanıyorum' A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın efsane isimlerinden Bahar Çağlar Ökten, profesyonel kariyerini noktadı.
7.08.2023 Basketbol
VakıfBank'tan Bianka Busa hamlesi! Transfer resmen açıklandı
VakıfBank'tan Bianka Busa hamlesi! Transfer resmen açıklandı Son CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonu VakıfBank, Sırp smaçör Bianka Busa’yı kadrosuna kattığını açıkladı.
12.06.2023 Voleybol
Fenerbahçe'den önce ayrılığı resmen açıkladı! İşte Terzic'in yerine gelecek isim
Fenerbahçe'den önce ayrılığı resmen açıkladı! İşte Terzic'in yerine gelecek isim Misli.com Sultanlar Ligi’nde şampiyonlukla tamamlayan Fenerbahçe Opet'te ayrılık resmen belli oldu. Rus kulübü Terzic'i resmen duyururken sarı-lacivertli takımda yeni başantrenör netleşiyor.
26.05.2023 Voleybol
Şampiyon Fenerbahçe Opet'e 'çilek' transferi! 4 hoca adayı
Şampiyon Fenerbahçe Opet'e 'çilek' transferi! 4 hoca adayı Misli.com Sultanlar Ligi’nde şampiyonlukla tamamlayan Fenerbahçe Opet transferde adeta gaza bastı. Mevcut kadroda bazı kalacak isimler belli olurken sarı-lacivertliler yeni sezon öncesi yıldız ismin transferini bitirdi. Öte yandan Terzic'in ayrılığı sonrası listedeki 4 hoca adayı ortaya çıktı.
24.05.2023 Voleybol
ÖZEL - Birsel Vardarlı Demirmen: Hepimiz ağlarken Aziz Yıldırım soyunma odasına girdi | LeBron James bizi izledi
ÖZEL - Birsel Vardarlı Demirmen: Hepimiz ağlarken Aziz Yıldırım soyunma odasına girdi | LeBron James bizi izledi Fenerbahçe ve A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın eski kaptanı Birsel Vardarlı Demirmen kariyerine dair önemli açıklamalarda bulundu. Vardarlı kaybedilen final sonrası başkan Aziz Yıldırım ile olan anısı anlatırken, LeBron James ile ilgili itirafta bulundu.
13.04.2023 Basketbol
İtalyanlar Boskovic'in son kararını duyurdu! İşte kazanacağı rakam
İtalyanlar Boskovic'in son kararını duyurdu! İşte kazanacağı rakam CEV Şampiyonlar Ligi'nde yenilgi görmeyen Eczacıbaşı Dynavit'te Sırp yıldız Tijana Boskovic'in geleceği merak ediliyordu. İtalyan basını sözleşmesi sona erecek olan Boskovic'in adresini ve maaşını açıkladı.
15.02.2023 Voleybol
Çukurova Basket, Crvendakic'i transfer etti
Çukurova Basket, Crvendakic'i transfer etti Hedefini Euroleague şampiyonluğu olarak belirleyen, Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazanma başarısı gösterirken, ING Kadınlar Süper Ligi'nde liderliğini devam ettiren Çukurova Basketbol Mersin Yenişehir Bld., bir yıldızı daha kadrosuna kattı.
25.01.2023 Basketbol
Yine Lahoz yine olay! Barcelona maçında saha karıştı
Yine Lahoz yine olay! Barcelona maçında saha karıştı İspanya La Liga'nın 15. hafta mücadelesinde Barcelona ile Espanyol karşı karşıya geldi. Mücadele 1-1'lik eşitlikle noktalanırken, Dünya Kupası'nda da tartışma konusu olan hakem Mateu Lahoz, kararları ile maça damga vurdu. İşte detaylar...
1.01.2023 İspanya La Liga
Dünya Şampiyonası'nda zafer Golbol Kadın Milli Takımı'nın!
Dünya Şampiyonası'nda zafer Golbol Kadın Milli Takımı'nın! Türkiye ile Golbol Kadın Milli Takımı, Portekiz'in Matosinhos kentinde düzenlenen ve Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na kota puanı veren IBSA Golbol Dünya Şampiyonası finalinde Güney Kore'yi 10-4 mağlup ederek dünya şampiyonu oldu. Böylece Golbol Kadın Milli Takımı ilk kez dünya şampiyonu olarak altın madalya alma başarısını elde etti.
16.12.2022 Diğer
FIFA'dan Lahoz kararı! Messi ateş püskürdü, soruşturma başlatılmıştı
FIFA'dan Lahoz kararı! Messi ateş püskürdü, soruşturma başlatılmıştı Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nda Arjantin'in Hollanda'yı penaltılarla eledeği maçın yankıları devam ediyor. FIFA, kararları bütük tartışma yaratan maçın hakemi Mateu Lahoz hakkında kararını verdi. İşte detaylar...
13.12.2022 Dünya Kupası
Ekrem Memnun Çukurova'da
Ekrem Memnun Çukurova'da Kurduğu iddialı kadro ile ING Kadınlar Süper Ligi'nde liderlik koltuğunu ele geçiren ancak Euroleague'de istenen sonuçları alamayan Çukurova Basket Mersin Yenişehir, yollarını ayırdığı Coach Emre Vatansever'in yerine A Milli Kadın Basketbol Takımı Coachu Ekrem Memnun'u getirdi.
10.12.2022 Basketbol
Sinema / Haftanın Seçimi
Sinema / Haftanın Seçimi C Blok Mutsuz evliliği dağılmakta olan Tülay, modern bir sitede yaşamaktadır...
27.11.2022 Kültür Sanat
Ekaterina Avramova: Bulgaristan’dan destek göremeyince Türkiye’yi seçtim
Ekaterina Avramova: Bulgaristan’dan destek göremeyince Türkiye’yi seçtim Milli yüzücü Ekaterina Avramova, Türkiye'yi neden seçtiğini açıklayarak, "Bana Türkiye için yarışmak isteyip, istemeyeceğimi sordular. Benim için çok zor bir karar olmadı. Çünkü beklediğim desteği doğduğum ülke olan Bulgaristan'dan görememiştim. Hemen 'evet' dedim" dedi.
9.11.2022 Su Sporları
A Kadın Milli Takımı'nda yeniden Ekrem Memnun dönemi!
A Kadın Milli Takımı'nda yeniden Ekrem Memnun dönemi! Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), A Milli Kadın Basketbol Takımı'nda başantrenörlük görevine Ekrem Memnun'un getirildiğini açıkladı.
30.09.2022 Milli Takım
Boskovic'ten Egonu'ya gözdağı! Kırdığı rekor tarihe geçti
Boskovic'ten Egonu'ya gözdağı! Kırdığı rekor tarihe geçti 2015'ten bu yana Eczacıbaşı formasını giyen Sırbistan'ın büyük yıldızı Boskovic, Kanada karşısında adeta patladı. Sırbistan ile 5 ay sonra sahalara dönenen Boskovic, smaç servis hızıyla rekor kırdı.
26.09.2022 Voleybol
Türkiye ağır sıkletlerde üç altın madalya kazanarak ülke adına bir ilke imza attı
Türkiye ağır sıkletlerde üç altın madalya kazanarak ülke adına bir ilke imza attı Türkiye A Milli Güreş Takımı, Büyükler Dünya Güreş Şampiyonası'nı ağır sıkletlerde 3 altın madalya, toplamda ise 4'ü altın olmak üzere 7 madalyayla tamamladı. Yasemin Adar Yiğit, Rıza Kayaalp ve Taha Akgül ile altın madalya kazanan Türkiye, ağır sıkletlerin hepsinde şampiyon olarak ülke adına bir ilke imza attı.
18.09.2022 Güreş
Milli cimnastikçi Ferhat Arıcan'a büyük onur
Milli cimnastikçi Ferhat Arıcan'a büyük onur - İzmir ve Türk sporunun son yıllarda yetiştirdiği en başarılı cimnastikçilerden Ferhat Arıcan, Avrupa Cimnastik Birliği (EG) tarafından büyük onura layık görüldü.
16.08.2022 Diğer
Fenerbahçe, Lapena ile yolları ayırdı! Yeni başantrenör resmen açıklandı
Fenerbahçe, Lapena ile yolları ayırdı! Yeni başantrenör resmen açıklandı Fenerbahçe Kulübü, Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Victor Lapena ile yolların ayrıldığını duyurdu. Lapena'nın yerine gelen başantrenör resmen açıklandı. İşte detaylar...
19.04.2022 Basketbol
Mete Gazoz'dan 'Asla yapmam' itirafı! 'Bazen 'Yolda yürümekte bile güçlük çekiyorum'
Mete Gazoz'dan 'Asla yapmam' itirafı! 'Bazen 'Yolda yürümekte bile güçlük çekiyorum' 68. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreninde başarıları değer bulan Mete Gazoz okçuluğa nasıl başladığını anlatırken, “Açıkçası doğduğum an okçu oldum. İlk defa ok ve yayı elime aldığımda 3 yaşındaydım. Gelecek dönemde de hobimi meslek haline getirmeye karar verdim” ifadelerini kullandı.
2.04.2022 Yaz Olimpiyatları

Benzer Haber Etiketleri

2016Rio ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.